Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet to ti zcela na férovku nepokrytě a otevřeně závidím… my máme lahodnou noc 1× týdně/ 14dní
ale mluvíš mi z duše - člověk byl připraven na to ‚hrozné šestinedělí‘, v případě prdíků na tři měsíce… dál jsem viděla jen samá pozitiva a sociální jistoty
že budu používat rourku celkem pravidelně ještě v roce a i přes všechna opatření mít břicho-párty x krát týdně, to jsem nedomyslela
no jo, nevydržím, ale co chceš dělat? ![]()
@Payus Ja nejsem zavistiva, takze Ti to moc preju, ale chci vědět, co mam krucisakra delat, abych to mela takyyy ![]()
@MiliKuu To už je fakt poslední, co nam chybi… Ale pry je to docela caste po roce, tak to na me možná ještě ceka
My mame noci na stridacku. 1-2× tydne je dobra noc (buzeni jen 3-4×), pak tak 2-3× blba noc (blby uspavani, caste buzeni, brzke vstávání) a 2-3× priserna noc (v deset se jdu na hodinu projit s nositkem, aby vubec usnula, buzeni po hodine nebo častěji, vstavacka v sest). A u vás je to furt bricho? Ance to asi delaj ty zuby. Tim tempem, co ji rostou (a furt to nejsou stoličky, ktery jsou prej obzvlášť výživný) se nevyspim do tri let 🙉
A co chci delat? No důrazně protestuju
![]()
@Ba-stet cich porad nikde
sama jsem zvedava, kdy se mi vrati. A co se spaní tyce, tak jsem slecnu prave uspala
uz nekolik dni usinala kolem desate, tak jsem si rikala ze paráda
a dnes usnula o pul desate
hura jenze moje radost netrvala dlouho a za 20 minut byla odpocata doruzova
a delali s Pavlikem jako kone
zacinam mit pocit, ze jsem spatna matka… protoze s Pavlikem to vecer nejde ani po dobrym, ani po zlym…
za chvili to asi přestanu davat
navic to Saščino spani fakt uz ani neodhanu… to neznam, Pavlik spaval uz od miminka od deviti vecer do pul desaty rano… uzasny… a toto strevo vecer řadí jak cerna ruka, budi se snad po hodine
a ani rano to neni kdovijaky
no jestli se to zlomi az za rok a pul, asi zacnu likvidovat nase alkoholove zasoby ![]()
Co se tyce tech altetnativ Vigantolu, ptala jsem se na to doktorky a upozornovala me ze tam ten obsah proste neni garantovanej… ![]()
@MiliKuu no, taky si ten spanek. pekne davate
jeste porad malyho trapi brisko? Ja myslela ze uz je to dobry ![]()
@Payus tyto informace o spicich detech opravdu slyset nechceme
nejen ze spi dlouho, ale jeste jako celou noc?
![]()
@Ba-stet @Coccinella 13 ano, stále je u nás bříško
přes den ještě jakž takž, to prdí a všechno, ale jak dojde noc
tak ho to kroutí, budí a nic z toho… největší sranda, že ráno, sotva se probudí, tak prd jak stodola a zas dobré
ale ze spaní ani polospánku prostě neprdne
jinak dnes chválím, spal od 18:30 do 5:30 a vzhůru jsme byli asi jen 4×
takže jsem se vyhrabala o stupínek nad zombie ![]()
@Coccinella 13 Cocci, to je mi lito, ze nejsi fit
No, se spanim je to je skoro jak u nas, u vas ještě o fous hůř. Anyz usne kolem osme a za pul hodky je doruzova. Ale rekord v radeni byl jen asi do jedenacti.
My dnes mely celkem dobrou noc. Usnula pred osmou, nez jsem sla spat0, probehlo asi 5 buzeni, z toho jednou úřadovalo mliko. Ja řešila nejaky nepříjemnosti do práce, do postele jsem sla pred jednou, to se akorat znovu probudila na mliko. Pak se mi podařilo ji vrazit dudlik, ale spala vedle me na ruce (takze ona nakrivo, ja nesmim pohnout
). Pak se snad vzbudila jen jednou nebo dvakrat, ani nevim, to jedem na sámošku. Každopádně v šest jsem se vzbudila ja s dudlajicim miminem na prsu a prisla ta chvile, kdy je mi to úplně protivný. Když jsem ji chtela dat dudlík, řvala. Tak jsem to chvilku zkoušela, uplne jsem probudila a stejne skončila na prsu, protože klid je mi přednější.
Zapichly jsme to nečekaně jeste do pul desáté.
S tim dudlanim me to hrozně štve, udelala to ted asi dvakrát, ze se odmitla vzdalit a ja silela. Jenže ten rev je neutisitelny
A predtim se ukazalo, ze rostly horni jedničky. Tak si říkám, ze jestli se tlaci dvojka, ma to bolavy a dudlik nesnese (jiny noci s nim spi)…
![]()
@MiliKuu To je hrozný, ze ma pořád ta bolení bříška 🙊 A pediatrovi to prijde v pohode? Vždyť uz se takovou dobu hýbe, jí skoro všechno… Kdy se to podle nej ma spravit? ![]()
@Ba-stet dyť my už byli i na vyšetření a všechno má prý ok
a prej moooožnáááá to bude dobré, až začne chodit… jenže takových až už bylo
byli jsme i na osteodynamice (ač tomu nevěřím, tak tonoucí, no znáš to) a tam je vše taky ok
jenže ono to přes den fakt jde, jenže v noci
a jak ho mám ‚donutit‘ prdět ze spaní, aby ho to nekroutilo a neřval, to mi asi nikdo neřekne
a víš co, my máme prdy, vy zuby
otázka, zda existuje dítě, které netrpí opravdu na vůbec nic
krome @Payus Denise teda ![]()
@MiliKuu To jo, no. Ja si říkám, ze Anka netrpela bříško, nedělá ofuky s kojením, s jídlem, povaha zatim taky vypadá v pohodě, tak si holt vyzirame tohle.. Denis je jednorožec mezi miminy ![]()
@Ba-stet to dudlani me ted taky stve. Jak ji rostly horni jednicky, tak prestala chtit dudel. Takze to co jsem driv zvladla ze jsem ji strcila dudel do pusy, tak ted vyžaduje prso
nebo vytahla jsem prso a dala dudel… tak to uz taky nelze. Jak ji dam dudel, zacne jecet
nekdo rekne ze bezva mimco bez dudliku… ale na druhou stranu zlatej dudlik…
@MiliKuu tak to Saška prdi ze spani tak, ze kolikrat přemýšlím kdo to byl, protoze kde by se neco takoveho v te male holčičce vzalo ![]()
@Coccinella 13 a to já bych právě potřebovala, ocenila a fakt bych za to byla vděčná
kdyby si pořádne zas*al a spal dál
tak třeba se někdy dočkám no
@Ba-stet no jo no, Pája vyhrála jednorožce ![]()
@Coccinella 13 A jak je na tom s hornima zubama? Ja pred chvili objevila prvni horni dvojku. Pocitam, ze pak se dudlik vrátí. Mimino bez dudliku mi prislo fajn ve trech mesicich, když ho sama odbourala. Ale pak si cumlala prsty a specialne palec a byla jsem rada, ze se k dudlu sama vratila. Toho se podle vseho zbavime snaz nez palce…
@Ba-stet no ja jen necitim, jinak mi uz nic není. Ta unava je asi spis z nevyspani, ale kdo vi… no nahore ma venku jednicky (a mezi nima slusnou diru
) a je videt prava dvojka a leva ma zatim jen bouli. No kez by se ten dudel vratil, ocenila by to i moje prsa
jj, je lepsi dudel nez palec, ten se odnaucuje opravdu spatne. Jedna moje kamarádka je ma uplne placaty a osklivy… ![]()
@Coccinella 13
@Ba-stet u nás zuby vylezli ani nevím. Denis jich má už 7, jedničky horní dolní a dvojky taky jen práva horní chybí. Posílala jsem holkám videa jak Denis skřípe zubama, takže dudlim dávám aby nám nemrsklo
![]()
@Payus Skripani zubu nic moc. Aby si je neznicil
Takze taky neni dokonaleeej
![]()