Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milý Milánku,
je neuvěřitelné, že je Ti už rok! Přejeme Ti, ať je Ti svět neustálým zdrojem zabavy a potěšení a těšíme se, az Tě poznáme!
Hfdligvf (osobní přání od Anky) ![]()
@Coccinella 13 @Payus @Ba-stet děkujem, holky, tak jsme ten roček odstartovali a můžete nás následovat
@Lamicka2016 je krásný, miminečko kapesní
(já měla čtyřkiláka, takhle malinká miminka znám jen z fotek
)
@MiliKuu preji Milankovi jen to nejlepší 🥳 🥳 🥳 🥳
@Lamicka2016 Gratuluji k první noci doma ![]()
@MiliKuu Mili, jaké máš ty nýtovací a děrovací kleště? Já jsem je koupila kdysi v lidlu a už vidím, že mi to s nima nejde
Takže se konečně ukázal zádrhel, stránky mi jdou jak po másle, ale nebudu je umět spojit, jak jsem se obávala… ![]()
@Ba-stet jako na průchodky? Já mám jedny z Aliexpressu, ale s těma dělám spíš ty větší průměry (nad cenťák) a cvočky, a pak mám Prym Love a s těma dělám průchodky menší a KAM patentky
s těma Prym to jde všechno moc hezky
nebo aspoň co jsem dělala do oblečení, tak to hezky šlo
a dáš to dohromady, máš hromadu času ![]()
@MiliKuu Tak to mam podobny
Ja to ted zkoušela na batůžku-stahovacim vaku a moc mi to nešlo. Zacinam mit nervy, ze vsema tema vrstvama neudelam diru 🙉 A ty pruchodky jsou nejaky uplne pitomý, ale uz jsem koukala, že i vypadaj jinak nez na netu. Ale ty maji u Stoklasy, jen aby mi to s nima slo…
@Ba-stet já mám jak Prymácké průchodky, tak i koh-i-noory a nějaké no name, a ty prym kleště zvládnou všechny
i víc vrstev
včera jsem zrovna dělala díru přes zimní soft, podšitý vatelínem a fleecem a v pohodě
ale jak říkám, ty větší průchodky se mi líp dělají aliex, ale nepředpokládám, že bys chtěla do QB průchodky nad cenťák
i když ty prymky zvládnou i to ![]()
@MiliKuu Dik za recenzi
Mrknu na ně. Ale ted teda musim delat stranky az do prvni třídy, abych trochu racionalizovala naklady
![]()
Holky jdu si pro pár rad nebo za chvíli budeme mít vše zničené.
Malý ma neustále pocurane body, záda. Nevím jestli nohavici přes plinku. Jde zo nějak omezit?
O tom co vše už pokadil nemluvě, ale zo je moje vina. To už si dáme pozor.
Už si ale občas i ublinkne. Nemá už po kojení odkrkavat?
Od kdy může ven do přírody?
To je asi zatím vše ![]()
Zatím je tonu nás boj ![]()
@Lamicka2016 píše:
Holky jdu si pro pár rad nebo za chvíli budeme mít vše zničené.Malý ma neustále pocurane body, záda. Nevím jestli nohavici přes plinku. Jde zo nějak omezit?
O tom co vše už pokadil nemluvě, ale zo je moje vina. To už si dáme pozor.
Už si ale občas i ublinkne. Nemá už po kojení odkrkavat?
Od kdy může ven do přírody?
To je asi zatím vše
Zatím je tonu nás boj
Já myslím, že… (kdyžtak mě holky opraví):
A ničeho se neboj, je to pro vás oba všechno nové, za chvilku si to sedne a bude to fajn ![]()
@Kriistyna píše:
Tak je tam a máme![]()
![]()
začínáme 7 týden.
Je to housenka
Týnko, to je naprosto báječná zpráva! Moc gratuluju a držte se dál!!! A jak Ti je? Co vaječníky, tekutiny v dělohách a tak?
@Ba-stet už je mi blbě
jela jsem ráno na krev a myslela jsem, ze v autě vrhnu, zničeno nic to na mě přišlo, teď na ultrazvuk mě tam vzal manžel radši. Jinak to jde, břicho cítím lehce, vaječníky jsou pořad zvětšené volna tekutina žádná. Kontrola za 14 dni.
@Kriistyna Vydrž
Snad to budeš mít jen slabší… Každopádně se snaž jíst a pít, i když to vypadá, že to nejde. Nezdá se to, ale hlad to hrozně zhoršuje. Aspoň ovoce, nebo jestli sneseš, tak třeba jen čistej vývar… Já třeba snesla jen pidi porce, ale často - pár lžiček jogurtu, jeden klínek broskve, půl banánu… Zkoušej různý věci, než narazíš, co sneseš. I když to půjde ven, rozhodně - omlouvám se za nechutnosti - je lepší zvracet něco než žaludeční šťávy
A i kdybys to měla tak blbý jako já, tak mi věř, že jakmile to přejde, tak na to hned zapomeneš, tohle funguje
![]()