IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
13.11.20 20:12

@MiliKuu To je fotka :srdce: Je fakt superrozkošný! A už je mu rok, taky nechápu. Jak řekla naše devadesátiletá sousedka, když viděla Anku: Ty děti tak stááárnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.11.20 20:31

@MiliKuu je to neuvěřitelný.. Rok utekl.. Snad těhotenství trvalo dyl :mrgreen: najednou z malého uzliku je uzlík větší.. Víc toho umi, víc toho zvládne, je s nima bezva zábava uz..
Na mě to zítra taky padne.. Milanek, ač brouček úžasný narodil se na pro mě smutný výročí, ale má to něco do sebe ostatně jako vsechno.. Nikdy proto nezapomenu že malej slaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.11.20 20:35

@Ba-stet on se umí zatvářit (jako neviňátko), lumpík jeden :mrgreen: už šetříte na věno?! :mrgreen: @Payus to je mi líto, že máš smutné výročí na naše veselé :hug: a ano, to těhotenství se táhlo neúměrně dlouho na to, jak to od porodu utíká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.11.20 20:48

@MiliKuu taky mi přijde od porodu dětí má čas úplně jinou rychlost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.11.20 21:08

Taky mi to pak cvaklo :oops: tak jsem vzala jednorázovou podložku a docela se povedlo, ale stejně hned dorazila sestra a měřila žloutenku a 171 jupiii jde to pitim dolů. Prý to jeho usínání u kojení dělá právě ta žloutenka tak uvidíme až se ji zbavíme.

On tak krásně voní :srdce: doufám, že mu to vydrží :)

Jinak z průhledné tekutiny je bílá jupiii. Je tedy zatím světle bílá ne jako mléko z lednice :P ale už to začíná.
Ale ty kozy, tvrdé, bolavé i na dotek trička :roll:
Jako jak to, že kojící matky nejsou venku hned poznat..uklidněte mě že tonje jen zase fáze na pár dnů.

Jinak jestli ráno vše ok jdeme domu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.11.20 21:36

@Lamicka2016 To víš, že to půjde dolů. Já snad neznám dítě, který by žloutenku nemělo, aspoň trochu. Ta dělá tu spavost. Prsa teď budou bolavá, ale ustálí se to, neboj, určitě to tak nebude celé kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.11.20 22:36

@Lamicka2016 to je krasnej broucek :srdce: neboj, zloutenka pujde dolu. Max budete třeba chvili pod lampou. Pokud by to neslo, pomaha teba vit. B6. Prsa nahrivej, doma muzes treba prezehlit plinu a dat na prsa… jak píšes o te vuni, uplne ti zavidim. Ja k detem cicham porad. Dokonce i ted kdyz uz tri tydny nic necitim :roll: coz me tedy vzdy pekne nastve :cert:

@MiliKuu teda to je sladous :srdce: mas pravdu, uteklo to priserne 8)

@Ba-stet ja znam bez zloutenky dve deti… moje ;) ani nevim jak se nam to tak povedlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.11.20 22:39

@Coccinella 13 Kočko, jak se máte? Jak Ti je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.11.20 01:03

@Coccinella 13 tak k tomu pripocti moje dvě děti.. :D Taky bez žloutenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.11.20 08:52

@Ba-stet ahoj, mame se fajn. Uz jsme zase zdravi. Jen ja teda porad bez cichu, dost casto me boli hlava a jeste mivam takovou jakoby „mlhu“ pred ocima… ale jinak dobry :mrgreen:

@Payus no vidis, tak uz ctyri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.11.20 08:55

@MiliKuu zlato! Přeji Milankovi vsechno nejlepsi k prvnim narozeninam! :* :srdce: at je to zdravej, silnej a veselej chlapecek a at ho rodice moc nezlobi :mrgreen: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.11.20 09:25

Holky žloutenka sice 213, ale tím že basti hezky i 40 tak můžeme domu :srdce: už si pro nás manžel jede :srdce: Tak se zase budu dojímat jak poprdeny z něho bude.

Takhle krásně zyvame :mrgreen: a kdyby chlap nebyl v dětství taky trochu tmavší tak nevím, ale myslím si že nám zavedly cizí embryo :mrgreen: ja jsem blondýna a chlap teď taky takový světlý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.11.20 10:30

Všechno nejlepší!!

Milanku, broučku,
i já ti za naši rodinu a tvého budoucího kamaráda Denise přeji hodně zdravi, štěstí ať tě doprovází na každém kroku, žádný velký trápení a ať jsi pořád tak vysmatej jako do teď. A velkou pusu i mamince, te také patří gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.11.20 10:31

@Lamicka2016 bože je prekrasnej :srdce: užívejte doma zlatíčka, jee to bude uvítání vid, Bulici se určitě cely třesou až si vás ocuchaji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
14.11.20 11:12

@Payus na buliky jsem zvědavá :srdce:
Už čekáme jen na papíry :srdce:
Ozveme se z domova jak nám to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek