IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
6.12.20 23:09

@Ba-stet tak mi ted porad, chtěla jse ho vyvencit a tak se bojí až mě kousnul🤦‍♀️ říkám si dobře bojíš se, ale.. Ty jezevcici jsou prostě takový svině zákeřný.. Omlouvám ho špatně vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.12.20 23:23

@Payus Tyjo 8o No, hele, radu nemám. Obecně to chce čas a klid, pomáhá kontakt se smečkou, když se bojej. A určitě nic na sílu. Ale jak to udělat, když je doma a potřebuješ, aby šel ven, to nevím :oops:

Znáš knížku Konejšivé signály? Je tenoučká, hned se to přelítne a mně přišla úplně fascinující. Tady je takovej výcuc https://www.pesweb.cz/…sive-signaly

Ale v tý knížce přímo popisuje dost příkladů, jak zklidnit bojácného nebo vzteklého psa. Třeba že si sednes na bobek, můžeš prstem pomalu jakoby ťukat na zem (naše veterinářska tomu říká počítat mravence) a občas otočíš hlavu na stranu. Zkoušela jsem to na bojácného (ale neagresivního) psa venku a fungovalo to… ale v trochu jiné situaci, než u vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.12.20 14:55

Tak čokoládovej příkrm uz mame taky zavedenej. Anka nasla moje lentilky. Zajimava vec - k obedu dostala cely hrášek a zaboha ho nemohla rozkousat. Ale s lentilkou nebyl zadny problem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.12.20 15:16

@Ba-stet lentilka je lentilka chapu to :mrgreen:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.12.20 16:01

@Ba-stet tak nic, neprošlo to, musela jsem to vzdát. Jsem marná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.12.20 16:08

@Payus Nejsi marná, jsi báječná :hug: Když byl vyděšený az do agrese, tak je to nadlouho. A s Dendou (dost možná i s Matym) by to bylo az nebezpečny. Zvlášť kdyz Denda uz chodí (opožděna gratulace :kytka:). Dítě, ktery se divně klatí jeho smerem, by na psa mohlo působit jak červeny hadr na býka… Nic si nevycitej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.12.20 16:21

@Ba-stet :hug: nicméně, ten článek byl bezva, a opravdu i Eki mi vyslal signál který jsem bohužel nepochopila ve svy nevědomosti. Po přecteni mi to hned zapadlo.. A moc dekuju za podporu🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.12.20 16:29

@Payus :hug: Az zas budes schopna číst :lol:, tak na tu knížku fakt mrkni, je tenka a ctiva. Ja pak zirala na vsechny psy kolem, jak jsem najednou videla… Vubec tu cvicitelku žeru, ma i knížku o štěkání (tu moc nepotřebuju) a o chozeni na voditku (to zas ted nejak nejsem kapacitně schopna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.12.20 19:16

@Ba-stet víš co, ona ani ta čokoláda neublíží, když není denně :oops: :mrgreen: tím se uklidňuju, ptže člověk se snaží tomu zabránit, ale jsou chvíle, kdy to ujede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @Payus ojoj, Eki se ti podepsal :oops: foukám foukám, ať to nebolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.12.20 19:18

@Ba-stet jinak já jsem taková matka, že jsem dnes do jídelníčku mrňouse zavedla buchtičky s krémem :oops: :mrgreen: a snědl toho skoro tolik, co já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prej konečně něco pořádného :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.12.20 01:43

@MiliKuu tak to si malej posmakl :palec: my dnes byli nakupovat v Brne a pak u nasich a Saška si nabidla ze stolu rizek :mrgreen: a jak se rozcilovala, kdyz jsem ji ho chtela vzit :mrgreen: a pak Pavlíkovi v nestrezenym okamziku stipla lipa v takovym tom „strojecku“, prisla na to jak vypadavali bombony a pustila se do nich… a jak si s nima umela poradit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.12.20 08:54

Tak včera jsem mela zatím nejhorší noc v životě. Byla jsem na to poprvé sama, Anka spala pouze od 19.30 do 21. Dlouho jsem to davala v klidu. Ovsem nepomohl nurofen, hodinova procházka v jednu, ve dve uz byl jekot, ze jsem musela přerušit praci, co jsem mela odevzdat. Ve tri jsem na ni zajecela a zatrasla s ní 🤦‍♀️ (tim jsem to fakt vylepsila). A dnes mi do mailu pristal článek od Nevychovy Křičím na sve dítě 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.12.20 12:53

Náš 4 týdenní cestovatel :srdce: doufám že mu v květnu tu Madeiru ukážeme ;) holt asi covid test bude povinný snad už pořád :roll:

Jinak malý trochu vypadá jakoby nám spletli embryo s romským párem :P my jsme oba blonďaci špinavý. A zítra výročí svatby na Barmě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.12.20 13:01

@Coccinella 13 jeeee lipo :srdce: pěkně děkuju, to abych šla odpoledne do obchodu :oops: :lol: malý se taky hrozně vzteká, když mu beru jídlo, co nesmí :lol: @Ba-stet mají tě napíchlou 8o je mi líto, že ty noci tak nedáváte :( co na to mudra? Neptala ses na nějaký tip? Věříš na homeopatika? Vím, že se prodával nějaký sirup, myslím Sedalia, nebo tak něco… já fakt nevím, co bych ti poradila ještě :( a mimochodem mě fakt udivilo (fakt že hodně), žes byla poprvé sama na to :oops: já jsem na Milánka sama v podstatě nepřetržitě (max hodinu denně ne a to až v poslední době) a to večery a noci 100% furt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.12.20 13:06

@Lamicka2016 cože?! Jaké čtyři týdny 8o 😦 tyvogo to letí :oops: :roll: malý je krásný, trošku tmavší než vy, ale neboj, vybledne :mrgreen: náš mrňous měl taky černé vlasy (i muž má), ale vypadaly mu a teď je čistokrevný blondýn :lol: a co to bříško, dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí