Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 v pekárně
v létě to na palici je, ale věř, že když dělá dvanáctky od půl druhé, za směnu najede cca 350km náklaďákem, složí cca 50 obchodů (plný náklaďák) rukama, tak večer usne jak nic
do toho ještě třikrát týdně trénuje (silový trojboj) a rekonstruuje všechno teď poslední rok sám (předtím jsem mu pomáhala aspoň já)… takže já po něm ani žádné další výkony nechci
@Payus jojo, taky už jsem si párkrát nesla malého k sekyře
ale zaplaťbůh za to plynové topení z loňska dodělané, nebylo to na krbovky zatím tolikrát
a malý mojeho taky nevzbudí ani když spíme spolu a řve jak tur… a pak mě berou děsy, když se někdo ptá, jak nám malý spí a on řekne ‚dobře, už spává i celou noc někdy‘ (a myslí to vážně), tak říkám ‚kdo teda spí celou noc, ptže já ani malý rozhodně ne a to nikdy‘
jinak fór povedený
@Ba-stet rozumím, o té tvojí práci jsme psaly už před rokem
každopádně je hezké, že to nám i našim mužům vyhovuje tak, jak to máme ![]()
Holky honem radu prosím - vy, co máte děti cca kolem toho roku - jakou mají nej hračku(y)? Děda chce koupit hračku Milánkovi pod stromek a já mám pocit, že my už všechno máme a něco i dvakrát
a nechce si to nechat vymluvit… tak co koupit? Děkuju ![]()
@MiliKuu u nas ted frci vse co zpiva
po Pavlikovi ma hraci stolecek a par plysaku co zpivaji (cesky), tak s tim si hraje porad dokola. A od narozenin „krmi“ panenku
ale panenku asi kupovat nebudete, ne? ![]()
@Ba-stet teda uz aby byly ty zuby venku
to nevyspani je sileny
s tim zatrepanim te uplne chapu, ja nedavno, asi po dvou hodinach uspavani, placla malou pres plinku. Sice fakt malo, ale taky teda uplne k nicemu… ![]()
@Payus ja teda chodim sekat trisky sama. Malou zavru do postylky a mazu. Musim totiz ven, tak bych ji musela oblikat ![]()
Holky, tak Šuša vcera sla od kuchyňského stolu k obyvakovemu (asi 20 kroku) pak jsem vzala mobil do ruky, ze ji natocim a uz se nezadarilo ![]()
@Ba-stet a @Coccinella 13 ty kraso, to dala dobrou dalku
tady pan opatrný s krůčky šetří a po 4 to valit je pořád top
já nejraději roztapim když haja, ale to je teď čím dal tím min. Ale bych nepindala jen, chlap když tu je tak mám full servis a nemusím ani na trisku to zase nemáme úplný galeje
Denis někde ofouknul, má rýmu a kaslik, ten kaslik je děvčata tak rozkošnej že si ho snad nahraju až budu mít splin ![]()
Holky chtěla jsem vás obě uklidnit, že asi každá někdy slapnem za nakou tu naši pomyslnou hranici jo.. Denise jsem placla za kousání, už to přehánel a placla jsem mu ji teda cíleně bez vetsich výčitek ptz mě to taky bolelo a nevím proč bych to měla snaset. Už mě nekouse.
@MiliKuu u nás jedou hračky po Matesovi, ale jistě se dají stále koupit. Takže buben, mluvící hrnec, tančící prasátko, pan Brambora ten je teda tichý pan ale za to bezva hračka. A co je top pro kluky rok a vejš je ponk se zvuky ![]()
@Coccinella 13 ano mluvící plyšák bude taky pod stromečkem. Sranda byla že jsem ho zapla a on zpíval madarsky ![]()
@Payus Saška moc opatrna neni, ale oproti Pavlíkovi to mirnejsi je
ja taky nezatapim porad. Přesně jak rikas, kdyz je chlap doma, postara se on
tak cilene za kousani nebo za triskani maminky po hlave cimkoliv co mam v ruce uz slecna taky placnuti dostala. Presne jak rikas, mlatit a kousat se nenecham. Ale to o cem jsem psala bylo proste placnuti kdy už ti vytecou nervy a to placnuti je naprosto bez efektu naopak je to jeste horsi… chudak nemuze usnout, neco ji trapi, boli a mama jeste takhle
no stane se, nikdo nejsme dokonalej,.ze?
No u nas je taky naprosta vetsina hracek po Pajovi. Madarsky? To bude radosti
ja byla na nervy z panny co mluvi a zpiva slovensky. Normalne jsem ji vykuchala ten strojek a uz je to „jen“ panenka ![]()
@Coccinella 13 to je takový to zkratovity jednání kdy už v momentě kdy to uděláš víš že to nebylo dobře. Pak jsme stejně potrestáni my ptz nás to trápí. Efekt to nemá žádnej, a vlastně se nám taky neulevilo že.
Chlap v medvedovi nastavil češtinu, ale ta maďarština byla větší sranda
![]()
@Coccinella 13 @Payus děkuju
děda nakonec koupil mluviciho pejska Fisher Price a nějaké auto s Mickeym
hrací stolek dostal právě už před dvěma měsíci předběžn k narozkám a ten je teda v permanenci taky furt
Vladi, panenku zatím neplánujem
a Šuša je frajerka, to už je dálka ![]()
@MiliKuu Maty mi jako malej odmítal odejít z krámu bez kočárku.. Standa z počátku nesouhlasil.. Ale vozil v něm panáčka hadracka a super na doma.
Děda koupil dobře
i 2leta Anetka ho furt tahá a hezký si s ním vyhraje, kámoška ji na něj pořídila i „nositko“
@Payus to jsem ráda
jako když by chtěl kočár nebo panenku a nic jiné, tak by ji asi taky dostal
ale zatím ani v obchodě o panenky zájem nejevil, zatímco za pejskem mi málem vyběhl z nosítka i přes mikinu a bundu
![]()
@MiliKuu Synovec (starší, mysdlim tříletý) hodne dlouho vozil panenku v kočárku. Hral si na tatínka. Vzdycky mi to prislo sladký. ![]()
@Coccinella 13 Tyjo, Saša jede
U nas byly prvni kroky pokoreny se štokrletem. Anka byla úplně nadšená, ale pak už to nezopakovala. Jsem ráda, asi to neni o moc zdravější mez chodítko a sousedi už o nas asi taky vědí dost, netřeba jim stehovat nabytek nad hlavou 🙉
Jinak včerejší noc byla snová a dnes jsme na svým. Party, zatim zvesela. 🤦♀️ Musela jsem si akutně umyt hlavu, tak doufám, ze me neceka půlnoční prochazka…
@MiliKuu jj, pejska mame taky. Pavlika moc nebavil a Saška je z nej nadšená
pousti ho porad dokola ![]()
@Ba-stet dnes tu pochodovala i s otockou tam a zpet
fakt ziram jak to vzala hopem… porad nic, nic a najednou sup ![]()