IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
5.12.20 21:03

@Ba-stet ke knížkam jsem se ještě nedostala, ale už jsem hlásila Jaziskovi že namam co číst. Tak snad se to zlomí. Ale holky mám napeceno, to je teda zatím vše, nemám krémy, mazání zdobení nic. Takže poloviční hurá💪
Btw 🤦‍♀️ všem dětem krásného Mikuláše :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.12.20 21:07

@Coccinella 13 Joo Sasenka to vali oproti Dendovi, ten se třeba chodítka boji, jen u něj postava ale jít za tím je pro něj moc velkej adros :mrgreen: i ty jeho krucanky jsou kruté opatrny :mrgreen: @MiliKuu Milanek je taky takovej klidas vid? Nejde do toho po hlavě? Mates je od vždycky hrom do police, to má po me :mrgreen: táta říkal že jsem byla paní Já nerada..a teď se mi nastavilo zrcadlo sakris :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.12.20 02:37

Tak se zase procházíme venku a ja uz to moc nedávám. Tohle je fakt vážně úplně nova úroveň vyčerpaní. Mili, Cocci, kdyz byli Milanek se Saškou vzhuru v noci, bylo to nejake období v kuse? Nutne potrebuju svettlo na konci tunelu. Nechapu, co se deje, nemam pocit, ze by to tenrokrat byly zuby. I když na řadě jsou trojky a ty jsou pry obzvlášť výživný…

Nemate zkusenost s Prosim, spinkej? To je asi uplne posledni, co jsem zatim nezkusila. Moc nevěřím, ze by to pomohlo, tak se mi nechce davat penize naslepo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.12.20 06:11

@Payus nooo kliďas :mrgreen: já mu sem tam nestíhám, on neposedí, nepostojí, ale je na sebe docela opatrný mi přijde :) po některých zkušenostech s berany duc, kdy prostě zeď/topení/dveře neošulí :oops: :mrgreen: @Ba-stet je mi tě fakt strašně líto, já to noční bdění taky nesu hrozně těžce :? U nás je to teda jen jednou za ten cca týden/dva, od minule, co jsem to sem psala, zatím nic… on ale Milánek při party neřve… vzbudí se s šíleným řevem, to jo, ale my pak jdem přebalit, napít vody, lehnout zpět a já ho buď hladím a něco mu povídám, nebo když jsem ko, tak pustím nějaká videa na YT (klasicky lingokids, super simple songs, cocomelon - ne, že bych měla nějaký zájem na miminí anglině, ale jemu se líbí ta grafika a česky jsem nic takového nenašla :oops: ), on si leží, mrská se a povídá, a pak usne :nevim: když byl malý a měl prdy a řvával i v noci, pomáhalo skákat na baloně :nevim: jinak to Prosím spinkej slyším prvně, takže zkušenost nemám :nevim: světlo na konci tunelu určitě je a blíží se, ale některé tunely jsou holt delší :? :hug: vydrž :kytka: (promiň za tuhle radu, já ji nesnáším, ale fakt nám asi nic moc jiného nezbývá :roll: ) já mám tohle daleké světlo s bříškem (a rourkou) a je to na palici taky 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.12.20 11:32

@MiliKuu jj tak to myslím s tou opatrnosti. Denis když to rozjede po 4 tak to jsou taky mety, ale právě že je na sebe opatrne, dává pozor, není z divokejch vajec jako Maty (asi se manžel už uklidnil a nema tak divoký vejce). Dnes nám přijede v noci nový kamarád Eki, zase zo Slovenska.. Takovy psi strašidlo..Waflina už je v pozoru a snad se těší..
@Ba-stet Baru nemám radu, asi přežít, když to jde udyndat v pelechu ale to se lehce říká a těžko provadi.. Ale nevím my měli jestli jednu dvě noční max a to jsem ho prostě vzala do obýváku a ať se vyskace (byl úplněk bylo by zbytečně proti tomu bojovat) dneska Denis co 15 min houkal snad o 4 do 7. Ja nemám problém vstát k němu jo, ale jak jsem ulehala napůl a na kraj postele abych nerusila tak jsem si prelehla krk, šíleně to bolí. Kapky prosím spinkej neznám, ale vím že jsou bachovky úplně na všechno a cena kolem tří kil? Co juknout na ně?
Krásnou druhou adventní nedeli🎄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.12.20 13:32

@Payus to je opravdu smutný strašáček :oops: :mrgreen: ale u vás zas krásně rozkvete než půjde dál :andel: a chudák Waflička, zavřená v ohrádce, ty to fakt používáš hodně alternativně, stromek, pes… :mrgreen: :mrgreen: krásnou adventní neděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.12.20 14:01

@MiliKuu on v ohradě Denis rozdrobil krupky říkám ty jo.. Zase prat puzzle.. a pak mě napadlo že Wafle vše krásné vyluxuje.. Takže vlastně takový psi roboticky vysavač. Dnes tam byla podruhé a už věděla že bude mnamka tak se do ohradky i tesila :mrgreen: PS ale ty puzzle se pračce nevyhnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
6.12.20 15:22

@Ba-stet taky jsem po tom uz jednou pokukovala, ale pak se to zlepsilo tak jsem to nechala. U nas teda neni nocni spanek pred 23 hod, vetsinou ale az tak kolem pulnoci. Pokud usne driv, je to tak na pul hodky az hodku a pak je doruzova :roll: v noci se ted budi taky celkem casto, ale vetsinou ji max do 10-15 min uspim u prsa. A rano teda vstava nejdriv v 9, ale vetsinou az kolem 10. Prijde mi, ze ma vzdycky tak mesic az dva takovy „spaci“ vlny. Baru vydrz, je to na palici, ale asi to nejde nijak „osulit“ :hug:

@Payus taky by se nam takovej vysavac hodil  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.12.20 19:46

@Payus jsem se trochu zarazila :oops: :mrgreen: že bys to nechala celé olízat psem a pak tam pustila Déčko, říkám si hustě, to nejen v chůzi, ale i v nestrkání všeho do pusy je ten kluk napřed… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já bych zas pod jídelní židličku nejradši umístila ohrádku a dvě slepice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.12.20 20:17

@MiliKuu wafle je dobrá predpirka. Mili prosím tě :mrgreen:, mám takové retro kostky ještě po mě… Na 80ti % už chybí papírový obrázek, ptz všechno ozere. Ten má v pusince vše. A upřímně i to velký dítě má furt něco v hubě :mrgreen:
Mám tu pejska, vrčí na mě, strašně se bojí, a nakonec mu je 13, říkám si aby mi tu nervama ještě do rána nechcipnul. Z klece zatím nechce.. Na psi nesteka, jen na nas :mrgreen: dostala jsem k němu i dopis, žádná osada, páníček mu odešel. Takže žádnej tyranej pes, jen smutnej stařec co zůstal sám. K Denisovi rozhodně zatím nemůže.
Edit/ jsem to vymyslela máme přeci ohradu a bez puzzli..

Příspěvek upraven 06.12.20 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.12.20 20:37

@Payus tak tos mě uklidnila :mrgreen: k nám se včera donesla nadílka pro Milánka (obecní Mikuláš tu byl) a mimo jiné v tom bylo kinder vejce… aby měl malý radost, tak jsem mu celý zabalený pytlík dala do tlapky v židličce, než bude večeře (1minuta mikrovlnka) a co myslíš… zubama roztrhaný sáček, obal od kinderka taky a mladý pán si žváchá čokoládu :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a já mu ji nechtěla dát :mrgreen: poradil si, fakt za minutu kus kindervejce i přes obaly slupnul :mrgreen: (taky dnes bříško trpí 🤦🏼‍♀️) pejsek se rozkouká a třeba ještě bude největší kámoš :srdce: tak hodně zdaru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.12.20 20:40

@MiliKuu doufám žes ho jako správná matka nejdřív vyfotila a pak mu to sebrala :mrgreen: :mrgreen: ten musel mít strašnou radost, ale to bříško pak mě mrzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.12.20 22:43

@MiliKuu @Payus @Coccinella 13 Holky, díky :hug: Já vím, že nic nepomůže, aspoˇm se můžu vykecat. Mám pocit, že už nemluvím o ničem jiném než Ona nespí, co mám dělat aby spala, dneska spala, už zas nespí :roll: Tady i v reálu. Ale i když to teď bylo trochu jiný než klasickej zubní pláč, došla jsem k tomu, že asi rostou trojky, který jsou prý úplně nejhorší. Tak snad to jednou přejde…

@MiliKuu Taky máme zavedenej cukr. Loni jsem udělala perníček se svoji, mužovou a Ančinou iniciálou. Muž Ančin schoval a ta se k němu tuhle dostala. Sežrala všechnu cukrovou polevu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.12.20 22:49

@Ba-stet Barunko zlato no boooze, jen o tom piš, co ze sebe vydas jen ti ulehčí, proto tu jsme. A ať tě dostanu od nespavosti.. Co látková knížečka? A ze psího soudku, co Teo? Dlouho nepadla žádná fotka jak Teo šíje a pracuje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.12.20 22:59

@Payus Tobě jsem chtěla napsat, že všechny psy strkáš do ohrad. To tam máte jak v krimu. Waflinka, ten novej čumáček :cert: :mrgreen: :mrgreen: U nás teď žádný nový soudky nejsou. Knížka je furt rozpracovaná, čokl je furt na svým. Třikrát se nepopere, já otvírám šampáňo na oslavu svých pedagogických úspěchů - a on vystartuje po štěněti. :roll: Prostě krásnej advent :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí