IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
15.12.20 18:53

@Payus jeee jak stojí na stolečku :srdce: to je nevýhoda velkých dětí, náš ‚malý‘ kdyby vylezl na stolek, tak je po něm (po stolečku) :oops: :mrgreen: ale leze všude jinde :oops: na křeslo, na postýlku zvenku, na ohrádku zvenku, na police… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.12.20 19:09

@MiliKuu ten se drží jako klistatko :mrgreen: :mrgreen: miluju tyhle jejich akrobatický kousky když se teda obejdou bez zranění. Mili ten má tak krásný pokojík. Dýně má zatím jen obyvak :mrgreen: Mili že tys říkala že jihlavská zoo je pro tebe Topka vid? Nebo Vláďa? Jen myšlenkový pochod… PS… Ta kostka tam… Maty asi Denčovi koupil stejnou k Jezisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.12.20 20:03

@Payus S Vladi jsme se o tom bavily, ale pro mě je topka Zlín :srdce: srdcovka a TOPka ze všech nejtopkovatější :srdce: malý má pokojík od té doby, co se začal plazit :mrgreen: v obýváku, když se topí v krbovkách, je na zemi binec, navíc hic a nebezpečí (a nemá tam koberec, ten já ráda) :oops: a tady ten roh pokojíku je zrovna nic moc 🙊 zítra ti vyfotím moji oblíbenou část :oops: :lol: a kostky se nám sešly dvě na narozky a nejeví zájem ani o jednu :oops: :mrgreen: Maty je zlatý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.12.20 00:05

@Payus jj, shodly jsme se s Mili, ze je topka Zlin. Ale Jihlavu mam pod oknama, tak tam jsme nejcasteji :mrgreen: jak je ted opadane listi, koukame porad na pelikany ;)

@MiliKuu taky mame takovou kostku po Pavlikovi, ale hral si s ni az byl vetsi. Takze jsem ji zatim ani nevytahovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.12.20 16:25

Já mám dost. To mimino nespí a nespí. Teda, abych nekecala, na dentální frontě je zřejmě klid a noci jsou vlastně docela dobrý. Ale denně je do půlnoci vzhůru. Nestíhám pracovat, existovat, o šití nemluvím :roll: Včera jsem šla zase na půlnoční vycházku. S mokrou hlavou.

Jinak u nás teda kostka frčí, hlavně ta ozubená kola a korálky. A Milánek je boží lezec. To Anýz zatím vyleze, jen když mu udělám stoličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.12.20 17:26

@Ba-stet vitej v klubu nespavcu ;) ja uz to ani moc neresim. Kdyz usne kolem 11, jsem stastna jak blazen :mrgreen: ale vzhledem k tomu ze mam taky slusnej skluz se vsim co chci jeste stihnout, tak nevim nevim… kdybych ji mohla aspon pres den s nekym poslat na prochazku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.12.20 19:51

@Ba-stet tak to máš dobré, že aspoň noci ti spí… u nás včerejší noc (jako ta na včerejšek) byla megatragédie :zed: malý sice usnul klasik cca 19:15, ale byl asi 30× vzhůru než to ve 2:15 zabalil úplně a znova usnul v 5:05… a po sedmé vstávačka… jako včerejšek byl výživný den celkově pak se vším, co přinesl (prevenar, x rourek, večerní čípek na horečku…) :oops: :zed: jinak u nás dentální fronta, jak jsi to nazvala… včera jsem Milánkovi říkala, že budem doufat, že Anince porostou zuby jinak než jemu (já o nich teda nevím a on minimálně nebo vůbec), ale náš prťous právě prožívá růst PĚTI stoliček naráz :oops: tři už mají teda kousíček venku, dvě ještě nic, ale už boule jako blázen ;) @Coccinella 13 buď v klidu, u nás je taky megaskluz a není nikdo na procházky… holt máme malé dětičky :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.12.20 21:28

@Coccinella 13 Já to neřeším tak 5× týdně, vezmu si k ní knížku, ona si lozí, já si čtu (teda snažím se o to). Tak jednou týdně jsem fakt unavená, v jedenáct usínám a prosím, aby už proboha šla spát… A jednou týdně na mě dolehne práce (kterou bych si ideálně rozložila, ale takhle mi to vyjde, že už to fakt musím doklepnout)…

Ale já asi přišla na jednu věc - to nespaní u nás bude nějaký druh separačky. Protože se budí, bojuje s tím spaním, minule se mi budila i po návratu z půlnoční procházky. Včera jsem ji vyklopila do postele a lehla si k ní. Jednou za čas se zamlela, zašátrala ručkou, nahmátla mě a spala dál. No ale přece nebudu chodit spát v osm :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.12.20 21:36

@MiliKuu No nechci to zakřiknout ani se přehnaně litovat, spí teď asi tři nebo čtyři dny. Řekla bych tak na tři mlíka, ale často o tom ani moc nevím. Jinak jsem od začátku prosince nespala víc než čtyři hodiny a ty nejhorší dny to ani nebylo v kuse. A to už jsem teda krutě nedávala :oops: Ale teď se asi fakt uklidnily ty zuby, dneska měla poprvé po mnoha týdnech normální bobek a ne tu opruzující srajdu…

Chudák Milánek, pět zubů naráz je teda záhul i pro hodně stateční mimino (pardon, batole!). Jinak ty noci máte taky výživný. To už bych umřela. Jako být vzhůru do jedný, chodit o půnoci ven, opruz. Ale jít spát a pak mít party ve tři, to bych asi vylítla stropem :oops:

No a s tím hlídáním peklo. Minulý týden u nás byla po dlouhé době tchyně (opět po fňukání, že Anýze skoro nevidí :roll: ) a přestože Anka předpisově usnula, spala dlouho, předpisově se probudila, tak vůbec nebyla dorůžova a brečela celou dobu, co tu tchyně byla. Takže jsem jim stejně stála za zadkem a myslím, že se zas nějakou dobu neukáže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.12.20 09:00

@MiliKuu Tak jsem si to včera zakrikla. Od pulnoci do osmi 15×vzhůru :zed:

A dnes jdem na to bexsero 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.12.20 10:43

@Ba-stet držím palce Baru ať je reakce minimální nejlépe zadna. Kolikátý druhý?
Denisovi chybí 3ti bexero a 3tiprevenar na ten už je objednanej na leden. Hexu dal že ani nevím že ji měl. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.12.20 20:32

@Ba-stet tak co bexsero? V pohodě Aninka? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.12.20 21:11

@MiliKuu @Payus Díky za optání. No, je hodně plačtivá, jako minule. Ale jinak docela dobrý. A pozor, právě jsem ji úplně zdrchanou uložila. Snad vydrží aspoň hoďku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
17.12.20 22:05

@Payus skřítek je hodný ❤️️ večer chodíme spát okolo 22 a budí se okolo 2 a pak 4 neboj 6 jak kdy. Spíme tak do 8 ale dnes třeba do 9.30 ☺️️ tak noci parádní.
Přes den na něj platí kočárek. Okolo 11 ho tam dám a spí klidně do 16, ale jen venku. Takže ho mám venku.
Jenže manžel prudi, že je inverze a má být doma. Ja si mýlím že to je horská mlha. Takže se teď u nás řeší co je mlha a co inverze. :roll:

Holky zo mlékem se nějak zlepší? Když kojím z jednoho teče to druhé. Má smysl objednat něco látkového? Jednorázové už mi docházejí a popravdě mě štve je vůbec nosit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.12.20 20:11

@Lamicka2016 jako myslíš vložky do podprsenky? (to jsem si domyslela teda :oops: ) já jednoráz měla jen v porodnici (podle seznamu věcí do porodnice :roll: ), protékala jsem furt a ‚kouzlu‘ kojící podprsenky jsem též nepodlehla (kvůli velikosti prsou - kdykoli jsem se zohla k malému, tak mi prsa jela ven vrchem podprdy a jak to přejelo přes rozkojené bradavky, tak bych vyletěla z kůže :zed: :oops: ):oops: já celou dobu doma nosím sportovní podprdu (kozy zůstávají v chlívě :mrgreen: ) a než se to mléko upravilo a protékala jsem, tak jsem si do ní skládala na podélně jednu plenku obyč látkovou… a bylo to super :dance: jestli jsi nemyslela kojící vložky, tak se omlouvám za mimózu :oops: :mrgreen: @Ba-stet tak jak to dopadlo se spinkáním po bexseru? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí