Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus jeee jak stojí na stolečku
to je nevýhoda velkých dětí, náš ‚malý‘ kdyby vylezl na stolek, tak je po něm (po stolečku)
ale leze všude jinde
na křeslo, na postýlku zvenku, na ohrádku zvenku, na police… ![]()
@MiliKuu ten se drží jako klistatko
miluju tyhle jejich akrobatický kousky když se teda obejdou bez zranění. Mili ten má tak krásný pokojík. Dýně má zatím jen obyvak
Mili že tys říkala že jihlavská zoo je pro tebe Topka vid? Nebo Vláďa? Jen myšlenkový pochod… PS… Ta kostka tam… Maty asi Denčovi koupil stejnou k Jezisku ![]()
@Payus S Vladi jsme se o tom bavily, ale pro mě je topka Zlín
srdcovka a TOPka ze všech nejtopkovatější
malý má pokojík od té doby, co se začal plazit
v obýváku, když se topí v krbovkách, je na zemi binec, navíc hic a nebezpečí (a nemá tam koberec, ten já ráda)
a tady ten roh pokojíku je zrovna nic moc 🙊 zítra ti vyfotím moji oblíbenou část
a kostky se nám sešly dvě na narozky a nejeví zájem ani o jednu
Maty je zlatý ![]()
@Payus jj, shodly jsme se s Mili, ze je topka Zlin. Ale Jihlavu mam pod oknama, tak tam jsme nejcasteji
jak je ted opadane listi, koukame porad na pelikany ![]()
@MiliKuu taky mame takovou kostku po Pavlikovi, ale hral si s ni az byl vetsi. Takze jsem ji zatim ani nevytahovala ![]()
Já mám dost. To mimino nespí a nespí. Teda, abych nekecala, na dentální frontě je zřejmě klid a noci jsou vlastně docela dobrý. Ale denně je do půlnoci vzhůru. Nestíhám pracovat, existovat, o šití nemluvím
Včera jsem šla zase na půlnoční vycházku. S mokrou hlavou.
Jinak u nás teda kostka frčí, hlavně ta ozubená kola a korálky. A Milánek je boží lezec. To Anýz zatím vyleze, jen když mu udělám stoličku.
@Ba-stet vitej v klubu nespavcu
ja uz to ani moc neresim. Kdyz usne kolem 11, jsem stastna jak blazen
ale vzhledem k tomu ze mam taky slusnej skluz se vsim co chci jeste stihnout, tak nevim nevim… kdybych ji mohla aspon pres den s nekym poslat na prochazku ![]()
@Ba-stet tak to máš dobré, že aspoň noci ti spí… u nás včerejší noc (jako ta na včerejšek) byla megatragédie
malý sice usnul klasik cca 19:15, ale byl asi 30× vzhůru než to ve 2:15 zabalil úplně a znova usnul v 5:05… a po sedmé vstávačka… jako včerejšek byl výživný den celkově pak se vším, co přinesl (prevenar, x rourek, večerní čípek na horečku…)
jinak u nás dentální fronta, jak jsi to nazvala… včera jsem Milánkovi říkala, že budem doufat, že Anince porostou zuby jinak než jemu (já o nich teda nevím a on minimálně nebo vůbec), ale náš prťous právě prožívá růst PĚTI stoliček naráz
tři už mají teda kousíček venku, dvě ještě nic, ale už boule jako blázen
@Coccinella 13 buď v klidu, u nás je taky megaskluz a není nikdo na procházky… holt máme malé dětičky
![]()
@Coccinella 13 Já to neřeším tak 5× týdně, vezmu si k ní knížku, ona si lozí, já si čtu (teda snažím se o to). Tak jednou týdně jsem fakt unavená, v jedenáct usínám a prosím, aby už proboha šla spát… A jednou týdně na mě dolehne práce (kterou bych si ideálně rozložila, ale takhle mi to vyjde, že už to fakt musím doklepnout)…
Ale já asi přišla na jednu věc - to nespaní u nás bude nějaký druh separačky. Protože se budí, bojuje s tím spaním, minule se mi budila i po návratu z půlnoční procházky. Včera jsem ji vyklopila do postele a lehla si k ní. Jednou za čas se zamlela, zašátrala ručkou, nahmátla mě a spala dál. No ale přece nebudu chodit spát v osm ![]()
@MiliKuu No nechci to zakřiknout ani se přehnaně litovat, spí teď asi tři nebo čtyři dny. Řekla bych tak na tři mlíka, ale často o tom ani moc nevím. Jinak jsem od začátku prosince nespala víc než čtyři hodiny a ty nejhorší dny to ani nebylo v kuse. A to už jsem teda krutě nedávala
Ale teď se asi fakt uklidnily ty zuby, dneska měla poprvé po mnoha týdnech normální bobek a ne tu opruzující srajdu…
Chudák Milánek, pět zubů naráz je teda záhul i pro hodně stateční mimino (pardon, batole!). Jinak ty noci máte taky výživný. To už bych umřela. Jako být vzhůru do jedný, chodit o půnoci ven, opruz. Ale jít spát a pak mít party ve tři, to bych asi vylítla stropem ![]()
No a s tím hlídáním peklo. Minulý týden u nás byla po dlouhé době tchyně (opět po fňukání, že Anýze skoro nevidí
) a přestože Anka předpisově usnula, spala dlouho, předpisově se probudila, tak vůbec nebyla dorůžova a brečela celou dobu, co tu tchyně byla. Takže jsem jim stejně stála za zadkem a myslím, že se zas nějakou dobu neukáže… ![]()
@MiliKuu Tak jsem si to včera zakrikla. Od pulnoci do osmi 15×vzhůru ![]()
A dnes jdem na to bexsero 🙈
@Ba-stet držím palce Baru ať je reakce minimální nejlépe zadna. Kolikátý druhý?
Denisovi chybí 3ti bexero a 3tiprevenar na ten už je objednanej na leden. Hexu dal že ani nevím že ji měl. ![]()
@MiliKuu @Payus Díky za optání. No, je hodně plačtivá, jako minule. Ale jinak docela dobrý. A pozor, právě jsem ji úplně zdrchanou uložila. Snad vydrží aspoň hoďku!
@Payus skřítek je hodný ❤️️ večer chodíme spát okolo 22 a budí se okolo 2 a pak 4 neboj 6 jak kdy. Spíme tak do 8 ale dnes třeba do 9.30 ☺️️ tak noci parádní.
Přes den na něj platí kočárek. Okolo 11 ho tam dám a spí klidně do 16, ale jen venku. Takže ho mám venku.
Jenže manžel prudi, že je inverze a má být doma. Ja si mýlím že to je horská mlha. Takže se teď u nás řeší co je mlha a co inverze. ![]()
Holky zo mlékem se nějak zlepší? Když kojím z jednoho teče to druhé. Má smysl objednat něco látkového? Jednorázové už mi docházejí a popravdě mě štve je vůbec nosit ![]()
@Lamicka2016 jako myslíš vložky do podprsenky? (to jsem si domyslela teda
) já jednoráz měla jen v porodnici (podle seznamu věcí do porodnice
), protékala jsem furt a ‚kouzlu‘ kojící podprsenky jsem též nepodlehla (kvůli velikosti prsou - kdykoli jsem se zohla k malému, tak mi prsa jela ven vrchem podprdy a jak to přejelo přes rozkojené bradavky, tak bych vyletěla z kůže
):oops: já celou dobu doma nosím sportovní podprdu (kozy zůstávají v chlívě
) a než se to mléko upravilo a protékala jsem, tak jsem si do ní skládala na podélně jednu plenku obyč látkovou… a bylo to super
jestli jsi nemyslela kojící vložky, tak se omlouvám za mimózu
@Ba-stet tak jak to dopadlo se spinkáním po bexseru? ![]()