IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
25.12.20 21:01

Tak u nás Vánoce byly opět netradiční :lol: 22 jsem si vsimla pod stromkem velké krabice a hned mi došlo, co tam je… manžel to neměl kam schovat… tak ve velkém naceni jsme to nakonec rozbalili :nevim: :lol: :mrgreen: a tak jsme si nadelili už o dva dny dřív :nevim: :oops: dostali jsme kavovar, tak po třech měsících jsem si dala dobre kaficko :dance: koupila jsem nám triko Láďa má piju za tři a já jim za dva, nemohla jsem tam nechat jedny krásný dupacky miláček rodiny a co dostal Láďa trenky od dedoles jsou už dávno poslány zpět pac mu nebyly… opět to dělají na malé lidi :roll: :zed: 8o

No a včera sice ráno bylo na :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: tak pak to docela slo a i jsem snedla kapra a salát, ale večer mi bylo blbě, ale to je u mě normální a když mi po procházce asi v 10 večer slehlo, dostala jsem strašný hlad… dala si borůvky s cukrem pak ještě kousek vanocky a spokojeně dokoukala prety women no a opět nemohla usnout :roll: už druhou noc :think: no a opět strašný hlad asi v 1 ráno, tak jsem musela zajist ještě susenkou pak jsem někdy usla a ve 4 už cumela zase…
Dneska jsem se prezrala u tchyně zeleným salátem ještě než mi dala oběd a spiz s hranolkami jsem tam nemohla nechat… 8o
Už to vypadá, ze budu moct konečně jist, tak uvidíme… :lol: tod naše Vánoce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.12.20 22:07

Holky, vsem vam preji krasne a pohodove vanoce :srdce:

Jinak u nas klasika streda na nervy, nic hotovo… skoncila jsem ve tri rano :roll: vcera jsem uz jela na pohodu a jen jsem varila a chystala stul. Byli u nas, jako vzdy, Pavlovi rodice a segra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.12.20 18:05

13tt

Mám takový pocit, ze vypadam teď jak @Payus a @Lamicka těsně před porodem 😂 😂 😂 🤷🏽‍♀️ 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.12.20 18:15

@Kriistyna v podstatě jooo nooo :mrgreen: :mrgreen: tyy brdo vy se nám krásně kulatite Tynusko je vidět že dobře bastis :dance: kdy ti vychází vlastně TP.. Asi bych si to zvladla vypočítat..ale..jen nám to povez :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.12.20 18:27

@Payus no prave, ze nejim :think: mám -4kg a až teď asi co jsem vysadila v pondělí ten utrous konečně něco v puse musim mít pac mám strašný stavy hladu…
Mám to vypočítány na 10.7.,ale až teď půjdu na genetiku 5.1. Tak to snad bude přesnější už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.12.20 20:05

@Kriistyna 10.7 je boží termín, narodila se jedna úžasná osoba - já :mrgreen: neee dělám si prču, ale znám docela dost lidí, co se 10.7 narodili též ;) jinak pupík pěkný, takový jsem neměla ani já s plus sedm kilo po 1trimestru :oops: já to měla všechno v pr… a stehnech, buď ráda za bříško, to splaskne samo :hug: zato ta pr… :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.12.20 20:06

@Coccinella 13 vy jste úžasňáci, všichni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.12.20 20:10

@MiliKuu tak možná to mám ještě jako vzpomínku na hormony, ale řekla bych, ze se mi teď vylouplo, takle jsem to neměla…no já už to hold neschovam :lol: neboj, jakmile se teď začnu cpát, tak už mi to půjde i tam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.12.20 20:18

@Kriistyna Tak to je už luxusní pupík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.12.20 20:25

@Ba-stet podle tchyně to bude velký blondaty kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.12.20 20:26

Jinak se vrátím k Pájině dotazu, 24. to bylo báječné. Nám úplně výjimečně povolili návštěvu babičky (bez mimin), takže jsem navrhla ideální plán dne - Anka půjde v 11 spát, já mezitím vyrazím za babi, muž pak mimino převeze ke tchyni, kde se začíná už obědem, pak já dorazím se psem, vezmeme mimino, půjdem se projít, ono usne a bude milé až do večera… A přesně tak to bylo! Dva spánky a v mnou určený ideální čas, to tu nebylo týdny, ne-li měsíce.

Dostala jsem formu od Nordic ware, akvarelové pastelky (dvoje, od mámy i od švagrové :oops: ), blok a čtvrtky v rozměru a tvaru pohledů, knížku, sonický kartáček na pleť, předplatné časáků… Ale největší dárek byl, že Ance se líbila QB, kterou dostala ve formě polotovaru, protože za celý prosinec jsem měla na šití jediné dvě hodiny, kdy jsem přišila stránky k sobě. Chybí mi jeden list, jeden detail na stránce a obal. Ale byla nadšená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.12.20 20:39

@Ba-stet uka Barusko tu knížku, to musí bejt krásný, já to vaše sítí upla hltam :dance: @MiliKuu super píšu si do tabulky :srdce: @Kriistyna juu letní miminko.. Třeba přijde jako Cyril a Metoděj.. :srdce: víš že to budeš zrovna ty kdo tu rozsekne pohlaví mezi studijnatky? Tchyně teda tipuje klucika jo :think: co ty myslíš že nosis? Vzpomínáte já bych dala ruku do ohně že cítím holku.. Je fakt že Denis je taková princeznicka s culikem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
26.12.20 20:49

@Payus já Ti nevím :think: něco mi říká, ze je to holka :think: ale nějak se na to ještě nechci upinat :lol: ale nějak nad tím nepremyslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.12.20 20:53

@Kriistyna není se za co stydět a schovávat, hrdě ho nos :srdce: když sis tak dlouho počkala, tak ti dává drobek čas to pořádně předvést :andel: @Ba-stet no a kde je QB?! Já na ni čekám :mrgreen: jinak krásný den to musel být už podle popisu :kytka: @Payus já nejsem studijňátko, já do tabulky nepatřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.12.20 20:53

@Payus Tak hele, zrovna na knížka je, řekla bych, pro začátečníka jako dělaná. Já mám trochu jednodušší (a o hodně míň precizní) stránky než Mili, a ta práce s plstí mi přijde o hodně snazší, než s látkou - žádný entlování, přídavky na švy. Já vlastně velkou část toho pidi šití dělala ručně - jakože na stroji, ale jehlu jsem poháněla ručně. Jinak pro začátečníky jsou podle mě ideální povlaky na polštáře (já se o moc dál nedostala), na youtube jsou mraky videí, jak na to, krok za krokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí