Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet no to mě bohužel připravuje
Tak snad už to příště bude lepší.
Preji krasne svátky holky
ažt už v uklizenem nebo neuklizenem bytě, pamatujte, ze Ježíšek vyrost v chleve
![]()
@Payus u nás snad vše v pořádku. Akorat jsem zase naštvaná na gyndare
Bral mě přes břicho a vůbec ho nemohl najít, aspoň jsem poprvé slyšela
,tak ze dolem a prý, je to je ještě malé miminko, to je jasný, ze nic nevidím…prý mám vzdorovite dítě, takže mi oznámil, ze na sijove projasneni se musím objednat na genetiku, ze mi to neudela, ze má chudacek dovolenou… to před týdnem nevěděl? Achjo… Každopádně krev je zatím ok, po 11.1. Mám zadanku na tu krev ve 14tt na genetiku, tam si musím dojít a nemusím být na lacno, měříme 6cm, fotku opět nemám Screen mám teda 5.1. Na genetice, tak snad už něco videt bude. Chtěla jsem předepsat ten bederní pas na pojišťovnu a strašný problém, ze to nemůže psát, ze si ho mám koupit, ze z pojišťovny na něho řvou, ze je to moc drahy.
![]()
Koťata moje…
Nebudu psát dlouho nebo budu brečet
..
Přeji Vám a Vaším nejbližším ty nejkrásnější Vánoce🎄 🤩
Holky, naše společné už třetí vanocky a i přesto, že osobní setkání nebylo možné mám Vas všechny strašně rada, všechny tu jste fakt pritelkyne ![]()
Holky, taky přeju krásné Vánoce, užijte si je i s rodinou maximálně. Doufám, že 2021 bude rok setkání ![]()
Ahojky holky. Přejeme všem krásné a pohodové Vánoce.. Ikdyz se osobně nezname, tak Vás máme moc moc rádi a přejeme Vám ze ♥️️ jen to nejlepší. 🎄 🎄 🎄
@MiliKuu ráda bych držela basu ale neeee
a hádej, mám fakt šicí stroj
budu potřebovat přítelkyni na drate asi nonstop tak doufám že máš dobrej tarif
posílám fotky jak jsme poprvé lili olovo volovo…mám bujnou fantazii ale tady se nechytam ![]()
Ostatní holky, pojďte se podělit o zážitky Stedreho dne🎄 co komu Ježíšek nadělil? Hlásím že strom přežil bez jediné ohle větvičky, ani ohrada nebyla třeba..ozdoby na místě. Kost nikomu neskončila což u klobásy se dalo čekat.. Prostě obešlo se to bez pohromy. K večeři jsme se teda dostali až na pul 8 ale fakt v klidu žádnej spěch.
U nas 23. strašna krize, 24. zlaty, dnes bohužel nejake špatné zpravy, ale tim tu ted nebudu kazit pohodu. Pak se ozvu, na zitra delam obed pro celoz rodinu, ted jsme prisli z navstevy, nic hotovo a v byte squat. Tak napisu zitra nebo pozítří.
A @Payus: růže, mořská houba, krocan ![]()
@Payus mám neomezený tarif
blahopřeju k šicímu stroji
já si den před Vánoci prošila skrz prst, nevím, zda jsem ta pravá
ale je fakt, že to jsem si ublížila strojem poprvé
jenže to byla přesně práce kvapná, víš co platná
nejdřív jsem si našila obráceně kapsy (šila jsem si domácí šaty), pak jsem to honem párala, když mládě spalo a pak jsem honem honem chtěla využít chvilky hlídání a krve jak z prasete
no co, stane se
btw doteď ty šaty nejsou došité, jen založené a neolemované, takže práce fakt na pět minut a nemám kdy ![]()
@Payus jako já tě nezajímám, jo?!
Já dostala látky (co jsem si vybrala pro Milánka) a nějakou kosmetiku, jinak si věci kupuju v průběhu roku a neschovávám si je pod stromek
náš stromek přežil též, ale prťous přišel ja to, že na něm visí čokoláda v blyštivém papírku (dost podobném tvému olovu
já to fakt přeháním s tou čokoládou očividně
) my jinak trošku netradičně rozbalili dárky už po odpo spaní, aby měl malý čas na nové hračky a večeřeli až pak v pět jak normálně
a dostalas i látky ke stroji nebo se čeká na jinou příležitost?
@Ba-stet držím pěsti, ať to dobře dopadne
a drž se ![]()
@MiliKuu jasně že zajimas
to jsem se blbě vyjadrila
látky nemám ale mám tu tašku hadru po dětech na vyhoz původně na hadry.. Takže na tom začnu trénink. Nitě jsou navlikly to asi sama nedam
hele nedes mě toho se bojím. Myslím že jste to udělali dobře aspoň si pohrál.. Denis v 10 úplně odpadl. @Ba-stet Baru, myslím na Vás.. Pohoda nepohoda potřebuješ-li.. vysyp to na nás, jsme tu pro tebe dyt vis ![]()