Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 co jsem četla od roka. ALE v letácích často píši bludy.. Třeba ockovat lze celoročně.. Dle mého doktora hovadina.. Ptz mezi těma prvním a
dvema davkama (Maty měl odstup 2m) nesmí chytit klíště.. Bydlíme v lese v rokli takže takřka nemožné.. Takže jsme se dohodli dat první v říjnu, druhou prosinec a třetí má květen, pak až za 3 roky a pak 5 let. A u Denise půjde li to už před druhým rokem bych uvítala stejný postup. Btw Denis už klíště měl a dobry🙏 a ještě jsem Denisovi koupila non toxic repelent ale uvádí snad od 2 let.. Nezájem na jaře ho napatlam. Však sama příroda ne ![]()
@Lamicka2016 Lami ještě..nase psi a kocky byli jak autobus na klíšťata..Koupili jsme všem foresto obojky a pecka.. Nic ani stopa po klistatech. Taky mě štvali i blechy jak tu je lesní zvěř tak kočky nosili i ty blechy🤦♀️ co mají ty obojky tak svatej klid. A opravdu vydrží jak slibuji cca 7=8 měsíců.
Zítra nad ránem bude úplněk… tak co, bude v noci dětská party? U nás velmi pravděpodobně ![]()
@MiliKuu a už toho mám dost jak mi přátelé sedí v hlavě…
je to pár min co jsem listovala kalendář a říkala si to samé.. V kolik asi začne mejdan ![]()
@Payus u nás podle zkušeností cca 2:15
už abych spala, ať vstanu
![]()
@MiliKuu to Denis konci kolem 2.. Vidím to na 23hod.. Ale doufám že se pletu…jeste neusnul..
@Ba-stet tady se ještě nespi ale teď je tam ticho.. No nejdu se tam podívat tak už není ticho stále platí že nespi
tak to by mohl zabrat a vydržet do rána. Barunko preju klidnou noc.. ať to byla poslední pochuzka ![]()
@Payus @Ba-stet u nás se spalo klasicky od 19h, vzbuzení klasicky asi 10× v noci, ale bez megaparty
vstávačka 5:45 ![]()
@MiliKuu U nás se od 23. spí téměř ideálně, akorát zase začínaj zuby. Dneska to bylo horší v tom, že na mě byla zase opravdu nepřetržitě přisoslá a často se budila, ale proti Měsíci hrůz furt zlatý! ![]()
Hlásím noc byla fajn, ale v 5:20 dítě otevřelo oči.. Nastesti sem i hezky zbudila chlapa takže nemohl spát a tu ranní směnu dali spolu.. Kolem půl 8 didi i chlap vytuhli.. Holky spali jsme jak medvědi do 12ti celá rodina.. Krásný úplněk to byl ![]()
@MiliKuu ja bych raději, jak to bylo předevčírem. E tho neustalyho sosani🙏Ale jinak - uz pet dni spim az sedm hodin a pripadam si jak po pobytu v lázních ![]()
@Ba-stet tak to si můžu o sedmi hodinách nechat zdát v těch hodinových intervalech
ale já jsem teď konečně po roce přestala mít výčitky, když si jdu někdy lehnout po o místo úklidu atd atd, takže když je hodně blbá noc (většinou několikátá po sobě) a není to úplně megaproblém, tak se normálně po o natáhnu s prckem a jsem tuhoš jak on
hned je to odpoledne a případná další blbá noc o moc lepší ![]()
@MiliKuu No taky nespím v kuse, to neboj. Ale ted tech par dnu bylo super, vzbudila se max 3× a jen na mliko. Ale prazdiny asi koncej, uz jsme zas davali nurofen ![]()
Rozhodnutí spat misto úklidu chválím
Ja bych zas mela uklizet vic ![]()