IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
19.1.21 23:23
@Payus píše:
@Lamicka2016 na roční změřila sestra 75cm 🙂

Anýz v deseti měsících 71 a 7,89 kg. Vítězství ducha (mého) nad hmotou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.1.21 23:24

@Payus Dík. No ona právě spát chce, ale nějak nemůže. Jinak bych si snad radši šla dělat něco svého :roll: Pekelný ty děti, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.1.21 23:25

@Kriistyna Má se dravě k světu, pirančátko :hug: Bude to dobrý, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.1.21 23:58

@Ba-stet já ti rozumím, chtěla by, nejde to a to je ještě víc stve a čím víc jsou z toho rozstelovany tím spánek nepřichází. Takovej zacarovanej kruh pro oba. Ana ještě prožívá ty zubiska, zvidava je jak pět čertu ale všechno se zlomí Barco tohle ustane a Budem pretrasat další prekazku :mrgreen: musím říct že mě s tím taky stval :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.1.21 06:27

@Ba-stet vypadá to, že se něco dozvím :dance: hned v úvodu to zní slibně ;) další díl Karpa, tentokrát Nejšťastnější děťátko v okolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.1.21 08:12

@MiliKuu Jestli to bude dobry, tak si to prectu taky :palec: Ten prvni Karp pro me nebyl, tak jsem další ani neshanela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.1.21 08:13

@Payus Pravdu díš! Čeho se já začínám bát, je prvni vzdor. Zjišťuju, že nejsem tak trpělivá, jak jsem myslela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.1.21 10:48

@Ba-stet když pan bůh trpělivost rozdával, chyběla jsem.. U Matesa chytim na první.. když se Joo snažím tak na druhé slapnuti..
Kupodivu s těma mrnatama mám ty trpělivosti asi víc🤷‍♀️ a hlavně se mnou nediskutujou o vsem,
Já včera dostala ocenění matka 🐮 roku.. Oba s chlapem sedíme u stolu a najednou bac a dítě vypadlo že židličky.. Samo že přímo na hlavu🤦‍♀️ mzik, vteřina.. Ale všechno dobre👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.1.21 11:18

@Payus Já právě myslela, že docela trpělivá jsem, ale mám asi dost rezervy :oops: A s tím pádem - mně takhle hodila Anka šipku z postele. Seděla jsem hned vedle ní, ale přesně, je to mžik :roll: A pak jsme měly první incident s krví, to mi málem hráblo. Vůbec jsem to nepochopila - normálně tu oblejzá linku, někdy upadne, nic dramatického. Ale teď si dala o úchytku, když byla normálně stabilně na čtyřech 8o Asi se rejpla do dásně, docela dost krve, šílenej řev, já v první chvíli neviděla zuby a zrovna den předtím jsem četla diskusi, jak si batole zarazilo zuby zpět, no masakr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.1.21 11:44

@Ba-stet zuby a krev šílená kombinace. Já takhle ve 2 třídě v lese zakopla a vyplivla obě jedničky. Takže by mě u Anky omejvali taky :mrgreen: u Matesa jsem otrla, tomu jsem schopná zamaslickovat i roztrhl obočí.. Ale u malyho dítěte jsem taky v pasti :hug:
Ale já celkové nemusím cizí krev.. Tuhle tu byla potíž že psem.. Nebudu to rozebírat ale překonala jsem sama sebe, vypadala jsem jak reznicky učeň ještě dítě na zadech ale přežili to vsichni bez větší ujmy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.1.21 11:51

@Payus no ja kdyz slysim, jak si muz jako dite vyrazil predni zuby, tak na me jdou mdloby jen z vyprávění 🙈 psi fight na krev jsme naštěstí nemeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.1.21 12:10

@Ba-stet oni se mi nepoprali naštěstí. To jsou zlatíčka, jen zdr komplikace, ale stačilo mi to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.1.21 19:32

@Ba-stet tak pro mě to není :oops: a hlavně začínám pochybovat o kompetencích dr. Karpa, když schvaluje (ba i doporučuje) mírně modifikovanou vyřvací metodu :roll: sice až v případě, že nezabere předchozích asi pět tipů, ale i tak… pro mě je vyřvání nepřípustné, i kdybych se neměla vyspat ještě dalších xy :nevim: (btw stejně nakonec píše, že existují i děti, na které vlastně nezabere nic než čas :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.1.21 20:02

@MiliKuu Hm, díky za recenzi. Tak to pro mě taky není. U nás pokračuje zatím nejhorší spací maso, ale už jsem tak nějak přijala, že je prostě okno mezi třetí a šestou, kdy se nespí (i když se Anka strašně snaží a strašně chce. Kdybych si aspoň mohla číst!). Ale musím říct, že už melu z posledního. Navíc se zase zhoršil denní spánek, jsme na jednom kusu a 30 minutách, takže půl dne tu mám roztomilého dr. Jekylla, co rozdává hubičky a může se potrhat smíchy z každé blbiny, a půl dne ukňouraného a vzteklého pana Hydea :roll: Já teď ze zoufalství objednala knížku o spaní batolat od té ženské z Prosím, spinkej. Nejspíš vyhozené peníze, ale kdyby tam byla alespoň jedna rada… Tak dám vědět. Říkám si, že každá ta blbá spací fáze zatím trvala měsíc, měsíc a půl. Kdyby se to nezlepšilo (a já byla ještě naživu), tak si u ní objednám konzultaci, i když tomu moc nevěřím a je to za ranec. Ale za čokla jsem taky platila poradce, aby mi řekli, co s ním :nevim:

Mili, jak jsi šla na to odstavování? Prostě ze dne na den konec, šlus, nebo jsi třeba začala dávat Um navečer, v noci? Jde to vůbec? Já to ještě nezkoumala, jen jsem sbírala názory. Možná bych to zkusila, v ty tři ráno podat UM, ale jinak kojit dál :think: I když nevěřím, že jde o hlad. Podle mě je to věc nervové soustavy, trvá to už asi 14 dnů, je to naprosto pravidelné a když nad tím tak přemýšlím, tak Anka se teď hrozně rozkecala. Pořád něco breptá v miminštině, žádné jen bababa, ale střídá slabiky, mění intonaci. A začala ve velkém obcházet nábytek. Tak si myslím, že je to tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.1.21 20:36

Holky, jaký používáte plenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie