IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
30.1.21 18:02

@Coccinella 13 jojo, hlavní je, ze testy jsou dobry a mimco se snad má k světu no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.1.21 18:15

@Coccinella 13 jedna fotka pro srandu😄 jinak vypadám normálně bez deformaci v xichte @Kriistyna :mrgreen: mates byl branej roky mašinkou, ale co si zařizuje kadeřníka sám má volnou ruku a samozřejmě jeho srdce touzi po patce a když nepřijde domu s hlavou zelenou tak mi to je celkem fuk co na ní má :mrgreen: jeee @Kriistyna ty máš tak krásně starosti, strašně ti je preju a přiznávám že bych si je zase ráda taky uzivala :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.1.21 18:27

@Kriistyna jee, krasny jmena :srdce:

@Payus ale jo, krasna holka :mrgreen: taky bych ty starosti jeste jednou brala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
30.1.21 18:31

Holky tak se pojďte hecnout do dalšího kola :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
30.1.21 18:33

@Kriistyna moc hezký jména :srdce:

Necháte si pohlaví říct?

Já už po minulé zkušenosti chci překvapením až do porodu. Výbava stejně bude po málem. Kupuji věci unisex barvy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.1.21 18:45

@Lamicka2016 všechno má svůj správnej čas brouku. Se ti to nás lanari vid když ti malej chrupci😄 😄 😄 ale Joo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
30.1.21 18:49

@Lamicka2016 no ted dodelavame barak, snad se do zari prestehujeme a pak se muzu hecnout ;) rada bych makala s Pavlem a zvladla i stehovani. Takze musim pockat. Navic dalsi faktor proti mne je vek… :roll: byt mi jak vam tak nevaham ;)

Ja uz bych si tentokrát taky nechala prekvapeni az do porodu. Uz mam vyzkouseny obe varianty a obleceni mame taky oboje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.1.21 19:00

@Coccinella 13 taky budu chtít překvapení když na to prijde :dance: ale ještě neříkám hop..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.1.21 22:53

@Lamicka2016 dekuji,já to chci vědět mě je to jedno co to bude hlavně ať je a ať je zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.1.21 22:53

@Payus mám pekne starosti to jo, až na ty depky co mě teď trochu prepadly, ale to prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.1.21 23:12

@Kriistyna copak Tynko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
30.1.21 23:32

@Payus ale tak začalo to tou kontrolou, to mě dost vykolejilĺo, potřebovala jsem načerpat na další dny, ze je vše v pořádku a to jsem se vlastně nedozvedela a od té doby je to blby no… před týdnem bych řekla, ze jsem cítila, ze tam je, takových bublin v podbrisku a hlavně na večer asi tri dny a od té doby nic necítím zase :nevim: tak jsem taková podrazdena teď no… nesnáším nejistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.21 00:04

@Kriistyna malicka :hug: to je jasný, strašně ses těšila že 🐟 uvidíš a doktor ti tu šanci nedal. Věřím ze brzy se maličký ozve už sám a dá ti vědět z bříška že se má dobře a že je už napořád s tebou :srdce: už aby to bylo a ty sis oddychla. Bříško ti krásné roste, testy super, musí být všechno v pořádku 💪 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.21 00:07

@Kriistyna hele rychlo nápad, když ti v pondělí pošlu AS uklidní tě to? v úterý ho můžeš mít doma🤷‍♀️Až nebudeš potřebovat pošleš mi nazpět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
31.1.21 01:21

@Payus napadlo me s AS uplne to same :mrgreen: taky ho mam porad doma ;)

@Kriistyna jeste me napadlo, kdyz byla tehotna kamaradka, tak porad plasila jestli je vse o. k. takze tak jednou tydne jezdila do spitalu, aby ji zkontrolovali. Rekla ze zacala spinit, udelali ji UTZ a byla zase par dni v klidu ;) tak me napadlo, nemuzes nekam zajet? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí