IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
31.1.21 07:08

@Payus @Coccinella 13 teda holky jste skvěly :hug: zrovna jsem se šla podívat jestli by mi Alza byla schopna ho dopravit do Alza boxu ještě dneska jenže stojí 1200 a pořad jsem si ho zakazovala koupit když už jsem vydržela bez nej takle dlouho, ale asi by to pro mne bylo menší zlo, než tohle co teď vyvadim :roll: a kdyby jste mi ho jen půjčili byla bych moc rada, já se potrebuju jen uklidnit a zase to bude oka.

Mám možnost zajet do nemocnice, ale až tak hystercit nechci :roll: ani nespinim, nekrvacim :roll: asi je opravdu všechno v pořádku, ale ta psychika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.1.21 10:00

@Kriistyna muzu pujcit a mam i gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.21 11:13

@Kriistyna zítra pošlu i s tím gelem. Adresu mám, přihodim tam moji ať máš kam vrátit a nic neřeš a nekupuj. Pošlu to expres jak to půjde ať je u tebe v úterý. Hlavně ať jsi v klidku kobliho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
31.1.21 12:30

@Kriistyna no psychika je nejhorsi. Bejt tebou zajedu dnes do spitalu a neresim to ;) nevadi ze nespinis, rict muzes cokoliv. Je dulezity aby ses uklidnila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.1.21 13:18

@Kriistyna Kriisty, v kolikátem jsi +- (když ani doktor neví)? Kolem 20tt? To jsem měla tu šílenou krizi, pohyby nikde (ono bylo brzo, ale já měla pocit, že už je v tý době cejtil každej), a to jsem týdně špehovala AS (ale taky jsem někdy nenašla). A čím víc jsem na to myslela, tím víc jsem se vypsychovala. Psala jsem i sem :oops: Ten AS Ti trochu pomůže (Pája je skvělá :srdce: ) a pak to chce násilně odtrhávat myšlenky od katastrof a myslet na něco hezkýho. Fakt. Ono je to hrozně těžký, ale když jsem začala myslet na blbosti, tak jsem se vědomě začala soustředit na něco jinýho. A jak říká Cocci, kdybys měla mít velký nervy, tak si něco vymysli a jeď. Nervy by Ti zbytečně škodily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
31.1.21 13:24

Holky moc dekuji za podporu :hug: ještě, ze Vás tu mám :srdce:

Byla jsem teď u sestrenky, nahmatala mi na břiše hlavičku, tak mě trochu uklidnila.

@Payus Je tam baterka, nebo ji koupím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
31.1.21 13:28

@Ba-stet Baru dekuji, já vím :srdce: měla bych být podle doktora dnes 17+1.
Takovouhle depku jsem ještě neměla nevím co se mi to stalo, do teď to bylo v pohode. Ráno jsem se vyrvala, manžel mě proplesknul :lol: a už je to lepší :srdce:

Přivezla jsem si od sestrenky postýlku a nějaký oblečení, tak mě to pohladilo po srdíčku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.1.21 13:32

@Coccinella 13 Cocci, a jak to teď u vás vypadá se spaním? U nás to teď byla katastrofa, už jsem byla opravdu totálně na dně, ale teď se to zlepšilo. Sice se pořád budí 3-5× za noc, plus sebou hází, kope do mě a budí mě, i když spí, ale proti začátku ledna zlatý!

Hele, narazila jsem na hodně zajímavou knížku o uspávání (Klidné spaní a ukládání), ale bohužel nikde není k mání, ani v obchodech, ani na bazaru, ani jako ekniha… Vyhlížím knihovnu jako blázen, už aby to trochu uvolnili.

Holky v jedné diskusi popisovaly metody jak převést usínání při kojení na něco jiného (na to zatím dlabu, ona to ani nedoporučuje, když dítě není v pohodě), nebo jak přerušit dudlání prsa - a to jsem zkusila a okamžitě to zabralo a přestala to dělat i v noci! Mohla to být samozřejmě náhoda, ale hlavně, že už to nedělá. A jak jsem měla problém s tím dudlíkem, že přes den jo, večer klidně a v noci nikdy, tak jsme ho začali lehce mazat calgelem a bere ho! Ony ji fakt mučej ty zuby, ale do pusy si nenechá sáhnout… Tím dudlíkem si pak zajede ke straně, pokouše si ho a nějak si to zařídí :think:

Jinak furt bojujeme s tím denním spaním (který bych řekla se pak odráží na tom nočním), ale myslím, že teď jsme v takový blbý přechodný fázi, že se ten jeden spánek přesouvá na odpoledne a ještě to nemám vychytané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.1.21 13:37
@Kriistyna píše:
@Ba-stet Baru dekuji, já vím :srdce: měla bych být podle doktora dnes 17+1.
Takovouhle depku jsem ještě neměla nevím co se mi to stalo, do teď to bylo v pohode. Ráno jsem se vyrvala, manžel mě proplesknul :lol: a už je to lepší :srdce:Přivezla jsem si od sestrenky postýlku a nějaký oblečení, tak mě to pohladilo po srdíčku. :srdce:

Kotě, jen piš, když je těžko. Tohle je tak blbá doba, všem už to leze na mozek. A Ty nemáš ani tu nejmenší podporu od doktora, aby Tě potěšil srdíčkem nebo tak. Stát se může cokoliv, ale pravděpodobnost, že se to podělá, je prý teď už v řádu desetin procent. Toho se drž. Všechno bude dobrý a za chvilku tu s náma budeš skuhrat, že ten satan malej nespí, nebo čurá mezi šprušlema nebo tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.21 14:41

@Kriistyna urco tam naka bude, ale ruku do ohně za to nedám. Vyzvednu ho u kámošky a hned odesilam. Sluchátka máš předpokládám a kdyžtak juknu co tam je za baterku a pribalim ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
31.1.21 16:36

@Ba-stet 😄 😄 😄ty jsi skvela😍ten konec jsem vysmala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
31.1.21 18:34
@Payus píše:
@Ba-stet 😄 😄 😄ty jsi skvela😍ten konec jsem vysmala

Já taky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
31.1.21 21:32

Holky tak já jsem úplně hotova a paf :lol:
Já teda vůbec netušila, ze to mimco mám už i jako nad pupikem?? Já myslela, ze to tvrdý co si tam nahmatam jsou vnitřnosti :nevim: :zed: a mimco hledám hlavně v podbrisku :oops: 🤦🏽‍♀️ Takže jestli je to mimco, tak asi žije pac dys se ho dotknu, tak za chvíli tam není a je jinde hrajeme honenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
31.1.21 23:38

@Ba-stet no spani porad nic moc. Vecer usina pozde, v noci se budi, kdyz uz spi tak sebou mlati a toci se, takze do me kope a stejne me budi :roll: asi podobne jako u vas. Bohuzel dudel nechce a jak ji ho strcim do pusiny tak zacne šíleně jecet. Ale mohla bych zkusit vas trik s calgelem, protoze me do pusiny nepusti, obcas ji ho tam na silu „vpravim“ a pak ji je evidentně lip… jestli mas nejakej trik na to dudlani prsa tak sem s tim… protoze je obcas „neodpojitelna“ a uz me to zacina stvat… po knizce mrknu, diky, i kdyz premyslim kdy bych ji cetla :nevim:

V utery a ve stredu se chystam s Pavlem na barak, takze budou deti u nasich. Saška poprve tak dlouho (rano ji tam vysadime a odpo zase vyzvedneme) tak jsem zvedava jak to vsichni zvladneme. Nastesti to teda je jen asi 7km ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
31.1.21 23:40

@Kriistyna ty jsi trdlo, to vis ze zije :hug: a jo, zacina se ti ruzne „stehovat“, to si jeste uzijete, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí