Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet no zavinovala jsem sice, ale nesprávně
každopádně je zajímavé, jak na zbytek zásad matka přijde intuitivně sama
a jestli by to pomohlo tenkrát, to už teď nezjistím… a začít zavinovat 14m 12kg dítě už bude asi pozdě
k tomu jídlu - my teď normálně sedíme u stolu klidně 30-40min než se mladý pán pořádně nají
sice už má dvanáct zubů, ale ty stoličky furt jen po jedné na každé straně
ukouše všechno, ale trvá to
zas kam spěchám, že
navíc než on se nají, tak já u stolu stíhám chystat přípravu na oběd, na buchty,… ![]()
@MiliKuu To mně by nevadilo sedět u jídla 40 minut, ale jídlo stejně jako spánek zdržuje od života. Takže madam poctivě kouše, jídlo jí chutná, ale věnuje mu přesně těch 20 minut, jak je zvyklá. Sní tak čtvrt porce. Což bych neřešila, kdyby pořád nebyl ten problém s přibíráním (nemluvě teda o tom, že nesnáším plýtvání potravinami). Dneska byla teda výjimka - dala jsem si předsevzetí, že budeme častěji jíst ryby. Dneska jsme si udělaly napůl pstruha (byl obří). Ance jsem dala o fous míň než půlku, sobě zbytek. Sežrala celou porci i s bramborama (a netrpělivě ječela, když jsem zdržovala s kostmi) a pak ještě čtvrtku mojí ![]()
@Kriistyna na prvni pohled vypada to prouzkaty větší, viď? Ale když se to rozklikne, tak je větší to šedý. Takovy objemnější.
@Ba-stet v tom prouzkatym jsem se fotila 8.1. A to šedý je dneska. Zdálo se mi, té mám menší břicho
a asi ne no
![]()
@Ba-stet ahoj, já opět s žádnou radou nepřijdu. Jen řeknu jak bojuju já. Didi měl období kdy jsem prostě tahala na zadech aby nerušil celý dům a aby hlavně pochopil že v noci hajame a fakt si nehrajeme. V postel hulaka, v obýváku dělal bordel.. Ani jedno nešlo zkloubit s tím aby se ostatní vyspali včetně sousedů. Takže ja s ním udělala domácí práce který by se jinak dělali dopoledne. Asi přišel na to že bejt 3 hod po tmě v batohu není žádná zabava ani pro jednoho z nás, trvalo to no než si to zase otočil k obrazu mému.
@Lamicka2016 hustý pěkně roste👍ještě kilo a půl a má Denise s váhou v kapse. Ten ještě neprelezl 8 kg ani ve 13m ![]()
@Lamicka2016 Lami tady jak měl Denca kebulu placatou😄 pro pobavení.. Jinak tehdy jsem se hroutila že mu v ty hlavě snad něco chybi ![]()
Ted už bys to nepoznala ![]()
@Payus no už aby byla příští streda. Nějak se to strasne táhne a dlouho jsem mimco neviděla a začínám mít zase bobky ![]()
@Kriistyna nemáš AS neposloucháte srdíčko? Já myslela žes chlapovi pořídila nakou tu pecku na poslouchání. Určitě je vše v pořádku ![]()
@Payus nakonec jsem to nekoupila, tak snad už budu cítit pohyby abych byla klidnější…
@Ba-stet tak aspoň že rybka zabodovala, to abys ji fakt dělala častějc
@Kriistyna pěkné bříško máš
a určitě je vše v pořádku, neboj ![]()
@Payus ty w kolik má cm?
my s naší rychlostí budeme mít 8 kilo snad ve 4 měsících
faktem je, že můj chlap je velký, ale já jsem drobek ![]()
Tynko bříškem se neznepokojuj. Máš ho dvojnásobné co já v 9 měsících
nikdo mi nevěřil, že jsem tehu až do porodu ![]()
@Lamicka2016 no úplně čumím kde to beru s jak to roste takle brzo… nohy, zadek všechno mi zhublo, ale břicho leze a leze
zajímavý ![]()