Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet těžko rict. Minule jsem to dostala 24DC predtim 30DC a teď jsem 28DC. Takže muže přijít kdykoliv už.
@Kriistyna vidíš tak to je dobře, že se to neprotahuje, ale třeba o tom mluvíme předčasně…tak moc bych ti to už přála ![]()
@Lamicka2016 měla jsem na to jít už teď v červnu jak jsem chtěla a ne doufat, ze se stane zázrak
no to už je jedno. Třeba se zázrak ještě stane no.
A Jak se citis ty? Neměla jsi jít na ten ultrazvuk? Prdlajs až příští ctvrtek už to vidím ![]()
Příspěvek upraven 02.07.20 v 10:24
@Kriistyna my jdeme až příští čtvrtek a v sobotu pak na svatbu do Prahy kamarádům. To budu přesně začínat 6 měsíc
je neuvěřitelné jak to letí. Máme teď 4 měsíce na dodělání rekonstrukce a doufám, že to základní se stihne
. Jinak já se cítím pořád netěhotně. Jsem exot no ![]()
Hele kdyby jsi šla na další IVF tak pak by tě to hlodalo jestli jsi nevyplácla zdraví a korunky zbytečně. A výsledky genetiky páru budete mít kdy?
@Lamicka2016 no to by mě taky zajimalo
včera to bylo podle mě už 6 tydnu ![]()
@Kriistyna možná ta korona trošku protáhne, ale je dobře, že budou výsledky před případným IVF a hlavně ta genetika prcků to je u tebe s velkým množstvím embryjek si myslím základ.
@Kriistyna A já si furt myslím, že se ten zázrak stane! Protože věřím vejškrabečkům ![]()
@Ba-stet no Anynka je mi oporou
pac kvalita těch ⛄️⛄️ Nebyla moc dobra ![]()
No já měla včera taky libovej den. Anka už pár dnů dělá ofuky se spaním, usínání jí trvá tak hodinu, po kterou se z postýlky ozývá střídavě veselé výskání a mrzutý pláč při kterém si mne oči a umírá únavou. Takže tam chodím, pokládám z pasení na záda, chovám, když pláče, dávám dvě až tři dávky „už opravdu posledního spacího mlíka“. Ale nic strašnýho. No včera si dala dvě hoďky veselého usínání a tři vřeštění. Pomáhalo jen nosit a chodit, nesměla jsem ani sedět, ani na míči. Kolem půlnoci jsem už mlela fakt z posledního. Předevčírem jsme byli na druhé hexe a takovým pláčem většinou reaguje, ale byla úplně v pohodě. Tak nevím, jestli se jí to přesunulo na včerejšek. Ale mám strach, že se jen mění spánek a že to tak teď bude pořád ![]()
Do toho bylo muži blbě, měl teplotu a diagnostikoval si, že to je na 110% covid. A - omlouvám se za nedostatečnou podporu - furt fňukal. Ještě v noci se objednal jako samoplátce na testy, ty mu tam nakonec rozmluvili a tři doktoři mu řekli, že má nějakou drobnou virózu, ať leží. Takže místo aby vypadl do práce a o víkendu na kamarádovu oslavu, mám na krku maroda ![]()
@Ba-stet Den blbec ![]()
Já dneska nechala jet manžela na pohřeb jeho pratety Do Plzně s jeho mamkou, tak doufám, ze se na ne nezlobí, ze jsem nakonec nejela taky.
Jsem po dvou denních a zítra zas, hůř jsem spala jsem ko, tak jsem zůstala doma.
@Kriistyna 20 za genetiku embryjí??? nepůjde to na pojišťovnu?
jako i v CUBE se platí 10 a je to tedy taky
pač gennet, helios to vše dělá komplet n avzp tak nechápu proč se to někde hradí ![]()
a shodovala se kvalita udávaná v CUBE s tím jak je hodnotil nový CAR?
@Lamicka2016 rikali,ze genetiku mi VZP proplatí, ale práci Caru ne, proto chtějí doplatek 20 000. V CUBE chtěli 10 000 a za kazde embryo 1500 Kč, tak jsem doufala, ze v novém caru to bude zadara, když vím, ze někde se to neplatí, fakt nechápu
![]()
No prave, ze ne…
Mají v CUBE jiné hodnocení, Embryolozka vůbec nevěděla a říkala, ze moc kvalitní nejsou.
Když jsem četla z právu b CUBE, tak AA jsem nikdy neměla a to rikali, jak mám úplně nádherný embrya, tak mě to dost prekvapilo ![]()
Ale díky Barce vím, ze na tom zase až tak nezáleží
jen mě to dost prekvapilo.