IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
2.7.20 14:06

@Jitule K jj, moc se oprel pri otaceni a Šuša asi „pomohla“ jak si chtela sednout :roll:

@Kriistyna urcite je jeste brzy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.7.20 14:06

@Coccinella 13 To si myslím, chudák malý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.7.20 14:22

@Ba-stet no taky si uzivas. Ja rikam ze „chlapsky“ nemoci jsou nejstrasnejsi :mrgreen: u nas je to taky vzdycky peklo :roll: jinak co se tyce spani, tak se holky opet sladily :mrgreen: usinani uz par dni je peklo. Pres den jedine v kocare, ale ted jak obcas prsi cely den, tak jsem do naseho pidi bytu musela dat jeste sportak (ten jsem mela suchej v aute, hlubokej bych dovezla z kulny a zaprasila celej byt od bahna, ktery je po cely zahrade :roll: ) a vecer taky chovam, beda jak si sednu a mic ktetej vzdy fungoval ji ted jeste vic vyprudi :roll: a o poslednim a dalsim poslednim a zase poslednim mliku ani nemluvim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.7.20 14:33

Holky s tema cenama je to jako u tech genetickejch testu. Vetsina doktoru ti je nabidne za 15.000,– a temer nikdo ti nerekne ze se to da udelat v Gennetu zdarma… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.7.20 14:51

@Coccinella 13 doufám v to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.7.20 14:52
@Coccinella 13
@Coccinella 13 píše:
Holky s tema cenama je to jako u tech genetickejch testu. Vetsina doktoru ti je nabidne za 15.000,– a temer nikdo ti nerekne ze se to da udelat v Gennetu zdarma… :roll:

No, nejhorší na tom je, ze kdybych tam šla na IVF, tak za dojíždění a volno z práce dam dost peněz, takže si vlastně moc nepomůžu 😰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.7.20 15:05

@Lamicka2016 My jsme tady samé nosítkové nosnice… Cocci má i šátek, ale RS, já ho měla taky, ale nevyhovoval mi… šátek jsem zkoušela též, nevyhovoval… mám šátkové nosítko, vyhovuje :) jinak postýlka pěkná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.7.20 15:35

@Coccinella 13 No tě pic, takže to na očkování to nesvedu :zed: A nemáš odhad, jak dlouho to bude trvat? Nebo aspoň jak poznat, že čas dát ji do postýlky? Asi ji dávám zbytečně brzo. Když si mudlá obličejík, tak si naivně myslím, že trefím tu chvíli, kdy je už unavená a ne ještě přetažená, a zřejmě spát ještě nechce. No a když to trvá hodinu a dýl, tak si říkám, že už přece unavená být musí… Dneska je to i přes den. Dopolední hodinu roztomilosti jsem „promarnila“ mazlením a od té doby jen pláč s menšími a menšími pauzami. Průšvih je, že teď hrozně blbě jím. Dřív jse byla zvyklá uvařit večer, když spala a pak ještě pracovat. Teď když usne do těch desíti, tak na 30 minut odpadnu, pak jdu se psem a spát. Dnešní oběd, krémovou polévku, dělám od dvanácti a už 20 minut je na sporáku. Jsem asi měkká, ale já v tom řevu nedokážu nic dělat. A kdy´ž se nenajím, tak jsem dost podrážděná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.7.20 15:58

Tak mám uspáno, krásná čtyřhodinová práce! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.7.20 16:09

@Ba-stet krasny den a Anince vse nej k 5 mesicku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.7.20 16:16

@Payus Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.7.20 16:22

@Kriistyna jak se citis? Omlouvam se nedocitam…takze jeatli to tu zaznelo uz prosim o repete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.7.20 16:24

@Payus no dneska už mám MS bolesti až do levého trisla nemůžu chodit, jak mě to tam tahá… jsem unavená a točí se mi hlava, vnitřně se klepu nevím divny stav :think:
Ale na testu ani náznak :roll: čekám, ze se rozjede MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.7.20 16:37

@Lamicka2016 ja mela IUI 4× a vzdy gratis Car Iscare, kamaradka ted otehotnela na prvni dobrou v iscare a taky na pojistovnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.7.20 16:41

@Kriistyna kolega v praci..respektive jeho pani, vkladali dve, dorazila ms..a telo opustilo jen jedno, druhe se zavrtalo a uz mu je 9 let…takze i to se muze stat beru..co rika testak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí