Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet píše:
Tady aspoň foto, jak jela do kostela a proč se vyplati křtít děti
Jeeeee nyny
já vám na jednu stranu závidím ty princezny, čelenky, šatičky ![]()
@Payus píše:
@Ba-stet Baru ta je prekrasna, ty mas tak krasy dite jako ona je jak panenka
@Coccinella koupila jsem takovy ten plazovy v kauflandu, zadna pecka…mam jednu hnusnou fotku tak poslu aspon tu@Lamicka2016 na tu zacpu zkus i ovesny vlocky, a naky ty stavicky svestkovy hruskovy. Ja mela ten magnosolv na to tvrdnuti bricha, kdybys chtela jeste mi zbyli pytlicky od Cocci tak mohu poslat dal kdybys chtela
e bricho taky nerostlo dlouho, ono najednou vyskoci az se budes divit kde se najednou vzalo, uzivej si to Lamicko
To jo dítě má Baruška krásný, jak se ty děti vyloupnou, viď?
@MiliKuu píše:
@Lamicka2016 tak to máš dobré s tím pupajzem, já za první trim nabrala sedm kilo, za celé těhu 21 a už v 6.měsíci jsem vypada předporodně![]()
takový vorvaň no… a narodil se čtyřkilák
My na tom s Milí byli podobně
já měla za první tři asi 6 kg a v 34+2, když mi praskla voda, tak ráno +20 kg, kdybych vydržela ještě těch 5 týdnů, tak mám asi + 25 kg 🙈 🙉 teď mi chybí ještě 1,8 kg a je to dole. Ale hubu si moc nešidím, vždycky jsem se radši hýbala
v 6 měsíci mi i sestra u obvodní říkala kdy už to bude 😂
Moc všem děkujeme
Kristi, presne jsem si rikala v porodnici, jestli jsi nepsala tenhle den, to snad musi neco znamenat ![]()
Payus klidně napíšu, ale budete to asi roman, tak mi dejte par dni…
Jito ja přinášela 10 dni, ale komplikovane jsme byly myslim dostatečně ![]()
@Anukk píše:
Moc všem děkujemeKristi, presne jsem si rikala v porodnici, jestli jsi nepsala tenhle den, to snad musi neco znamenat
Payus klidně napíšu, ale budete to asi roman, tak mi dejte par dni…Jito ja přinášela 10 dni, ale komplikovane jsme byly myslim dostatečně
Hlavně, že to dobře dopadlo 🙏
@Jitule K píše:
Jeeeee nynyjá vám na jednu stranu závidím ty princezny, čelenky, šatičky
Dík
Ja se musim přiznat, ze na to extra nejsem. Možná az bude starší, ale teď je princezna furt „v teplakach“ ![]()
@Anukk Hlavně, az uz je dobře a můžete si doma užívat
Kdyz budeš mít chuť, napiš, klidně i roman.
@Jitule K Jinak já mit kluka, pořídím mu tohle (i ten počet bych tak potrebovala
)
@Ba-stet píše:
@Jitule K Jinak já mit kluka, pořídím mu tohle (i ten počet bych tak potrebovala)
Pěkný brindáky
já ho krmím teď nahatého, musela bych mu koupit pláštěnku, stejně to měl všude. Prská naschvál, baví ho to 🙈
@Jitule K aha, dobry vedet. No, ja musela ze starého prostěradla vystřihnout „bryndak“ na sedatko. Anka neprská ani neplive, ale po každém
soustu narve do pusy tri az osm prstu a pak těma opatlanyma rukama ohmata vsechno v dosahu. Na bryndak ani nekapne, ovsem průběžně si s ním otírá pusu (čti rozmatlava kasi po celem obličeji) ![]()
@Jitule K píše:
Jeeeee nynyjá vám na jednu stranu závidím ty princezny, čelenky, šatičky
Musim se priznat ze jsem na tom podobne jako @Ba-stet a Saška je taky hlavne v teplakach nebo leginach. Takhle vymodena byla poprve ![]()
Jinak holky my si zase uzivali
Saška mela vcera leteckej den 🛫 Pavlíkovi se podarilo vyklopit ji z kočárku. Nastesti 🙏 padla na brisko a pristala hrudnickem a obličejem na tasce, kterou mam na kocaru. Ale pro jistotu jsme se otocili na urgent a dnes jeste kontrola u detske. Ale vse je o. k. jen ja si musela vcera nalit… 🍸
@Coccinella 13 tak hlavně že je v pořádku
to jsou situace 🤦🏼♀️
@Coccinella 13 Ježiš, Cocci
Ještě ze je v poradku. A co Pavlik? Musel byt vyřízenej… Co delal? Blbnul?
Ahoj holky sehnala jsme úžasnou houpačku na trám do domku
Paní jí má dovezenou z Mexika. Tak se musím podělit ![]()
Týnko tak co??? ![]()