IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
1.7.20 06:22
@Ba-stet píše:
Tady aspoň foto, jak jela do kostela a proč se vyplati křtít děti :mrgreen:

Jeeeee nyny :srdce: já vám na jednu stranu závidím ty princezny, čelenky, šatičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.7.20 06:29
@Payus píše:
@Ba-stet Baru ta je prekrasna, ty mas tak krasy dite jako ona je jak panenka :srdce:
@Coccinella koupila jsem takovy ten plazovy v kauflandu, zadna pecka…mam jednu hnusnou fotku tak poslu aspon tu :mrgreen: @Lamicka2016 na tu zacpu zkus i ovesny vlocky, a naky ty stavicky svestkovy hruskovy. Ja mela ten magnosolv na to tvrdnuti bricha, kdybys chtela jeste mi zbyli pytlicky od Cocci tak mohu poslat dal kdybys chtela :) e bricho taky nerostlo dlouho, ono najednou vyskoci az se budes divit kde se najednou vzalo, uzivej si to Lamicko :hug:

To jo dítě má Baruška krásný, jak se ty děti vyloupnou, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.7.20 06:33
@MiliKuu píše:
@Lamicka2016 tak to máš dobré s tím pupajzem, já za první trim nabrala sedm kilo, za celé těhu 21 a už v 6.měsíci jsem vypada předporodně :oops: :lol: takový vorvaň no… a narodil se čtyřkilák :mrgreen:

My na tom s Milí byli podobně :lol: já měla za první tři asi 6 kg a v 34+2, když mi praskla voda, tak ráno +20 kg, kdybych vydržela ještě těch 5 týdnů, tak mám asi + 25 kg 🙈 🙉 teď mi chybí ještě 1,8 kg a je to dole. Ale hubu si moc nešidím, vždycky jsem se radši hýbala :lol: v 6 měsíci mi i sestra u obvodní říkala kdy už to bude 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
1.7.20 07:13

Moc všem děkujeme :srdce: Kristi, presne jsem si rikala v porodnici, jestli jsi nepsala tenhle den, to snad musi neco znamenat :hug:
Payus klidně napíšu, ale budete to asi roman, tak mi dejte par dni… ;) Jito ja přinášela 10 dni, ale komplikovane jsme byly myslim dostatečně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.7.20 08:18
@Anukk píše:
Moc všem děkujeme :srdce: Kristi, presne jsem si rikala v porodnici, jestli jsi nepsala tenhle den, to snad musi neco znamenat :hug:
Payus klidně napíšu, ale budete to asi roman, tak mi dejte par dni… ;) Jito ja přinášela 10 dni, ale komplikovane jsme byly myslim dostatečně :roll:

Hlavně, že to dobře dopadlo 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.7.20 08:19
@Jitule K píše:
Jeeeee nyny :srdce: já vám na jednu stranu závidím ty princezny, čelenky, šatičky :hug:

Dík :srdce: Ja se musim přiznat, ze na to extra nejsem. Možná az bude starší, ale teď je princezna furt „v teplakach“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.7.20 08:20

@Anukk Hlavně, az uz je dobře a můžete si doma užívat :hug: Kdyz budeš mít chuť, napiš, klidně i roman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.7.20 08:28

@Jitule K Jinak já mit kluka, pořídím mu tohle (i ten počet bych tak potrebovala :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.7.20 08:30
@Ba-stet píše:
@Jitule K Jinak já mit kluka, pořídím mu tohle (i ten počet bych tak potrebovala :D )

Pěkný brindáky :lol: já ho krmím teď nahatého, musela bych mu koupit pláštěnku, stejně to měl všude. Prská naschvál, baví ho to 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.7.20 08:42

@Jitule K aha, dobry vedet. No, ja musela ze starého prostěradla vystřihnout „bryndak“ na sedatko. Anka neprská ani neplive, ale po každém
soustu narve do pusy tri az osm prstu a pak těma opatlanyma rukama ohmata vsechno v dosahu. Na bryndak ani nekapne, ovsem průběžně si s ním otírá pusu (čti rozmatlava kasi po celem obličeji) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.7.20 23:20
@Jitule K píše:
Jeeeee nyny :srdce: já vám na jednu stranu závidím ty princezny, čelenky, šatičky :hug:

Musim se priznat ze jsem na tom podobne jako @Ba-stet a Saška je taky hlavne v teplakach nebo leginach. Takhle vymodena byla poprve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.7.20 23:27

Jinak holky my si zase uzivali :roll: Saška mela vcera leteckej den 🛫 Pavlíkovi se podarilo vyklopit ji z kočárku. Nastesti 🙏 padla na brisko a pristala hrudnickem a obličejem na tasce, kterou mam na kocaru. Ale pro jistotu jsme se otocili na urgent a dnes jeste kontrola u detske. Ale vse je o. k. jen ja si musela vcera nalit… 🍸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.7.20 06:26

@Coccinella 13 tak hlavně že je v pořádku :andel: to jsou situace 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.7.20 06:55

@Coccinella 13 Ježiš, Cocci 8o Ještě ze je v poradku. A co Pavlik? Musel byt vyřízenej… Co delal? Blbnul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.7.20 08:21

Ahoj holky sehnala jsme úžasnou houpačku na trám do domku :srdce: Paní jí má dovezenou z Mexika. Tak se musím podělit :oops:

Týnko tak co??? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital