Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet Baru tak jak to slecinka zvladla? Myslela jsem na vas, dnesek byl krasny den ![]()
My stravili cely den u našich u bazenu. Ve vode byla Šuša nejšťastnější, vedrem ani moc nespala ![]()
@Ba-stet Barusko tak jak? Zazpivala si Aninka na krtinach? Myslela jsem na vas
Jake je jeji druhe jmeno? To je tak hezky a fotecku prosime:srdce: @Coccinella 13 ja dnes chtela placnout Denika u dedy taky do bazenu, ale ma ho teda ledovej i na me. Mala ma koukam osobniho plavcika btw vse nej k svatku Pajo 😇 ja dnes poridila dalsi vychytavku na zahradu..stan, to je pecka holky
a hadejte kam zitra jedem…:mrgreen: poslu fotku jako napovedu zitra dopo ![]()
@Lamicka2016 zatím nic… pořad mi nic není, sem tam mě pichne, ale jinak nic. Prsa bolí od včera a mám pořad sucho v puse a takovou divnou pachuť. ![]()
Na testu bilo ![]()
@Kriistyna test koukej okouknout hezky i po zaschnutí u okna
ještě času dost a jestli mohu doporučit určitě tyčinkový mamatest jako jsem měla já a Payus ![]()
@Lamicka2016 dekuji,teď na to prdim. Zítra a pozítří jdu do práce ve ctvrtek se uvidí. To už bych měla mít i termín MS.
@Lamicka2016 dekuji,jo je brzo, jen jsem myslela, ze když jsem pocítila lehkou změnu, ze by už tam ten dusík mohl být. No skoda ![]()
@Kriistyna kote netestuj, proc taky? Vsak je moc brzo, hod to zatim za hlavu…i na nejaky priznaky…nech milacky zabydlet…dyt je nemas ani tyden Tynko…nalad se zase na pozitivni vlnku jako si mela minuly tyden..na naky soudy je fak mooc brzy
![]()
@Payus jo vždyť já nic neříkám v pohode
kašlu na to, buď se to povede nebo ne… já už s tím nic neudělám. Pořad doufám, ze to vyjde ![]()
Jinak me pocasi vzalo vitr z plachet tak zadnej vejlet nebude ![]()
@Kriistyna do moče to vážně trvá
a hlavně na příznaky nekoukej. Já ti mohu 100% odpřísahnout, že jsem neměla ani jeden a nemám stále ani v 21tt ![]()
Asi jsem ideální inkubátor ![]()
@Kriistyna no na každý UTZ jdu po měsíci s tím, že nevěřím, že tam někde bude
Teď jdeme příští čtvrtek na 2. velký a jde poprvé i muž tak na to se těším moc ![]()