Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 nevidím ho tam… pak chvíli jo pak zase ne… takže spis ne než jo…
@Kriistyna pořád je to ta hrana, kdy může být jen duch. Vydrž ještě dva dny ![]()
@Lamicka2016 nic jiného mi nezbývá ![]()
Myslím si, ze se mi spis rozjede MS než nějaký duch
no uvidíme, ale v happyend už moc nedoufam.
@Kriistyna ještě ty dva dny je naděje veliká. Okolo toho 10 dne tam už většinou něco málo je na papírku.
To další IVF už máte schválené? ![]()
@Ba-stet no snad se bude líbit i prckovi a nebudou se do toho aspoň bagrovat bulíci
, protože položit hnízdečko na gauč pak by skončil Elliot odsunut mimo a o hnízdečko by byl boj ![]()
@Ba-stet píše:
@Jitule K aha, dobry vedet. No, ja musela ze starého prostěradla vystřihnout „bryndak“ na sedatko. Anka neprská ani neplive, ale po každém
soustu narve do pusy tri az osm prstu a pak těma opatlanyma rukama ohmata vsechno v dosahu. Na bryndak ani nekapne, ovsem průběžně si s ním otírá pusu (čti rozmatlava kasi po celem obličeji)
Přesně.. nožičky, ručičky a hlavně očička, mne si oči jako ospalý a kaši má i v nich, brindák relativně použitelný na další krmení jinak je komplet na koupel 😁 při obědě to jde, když mu chutná ![]()
@Coccinella 13 píše:
Jinak holky my si zase uzivaliSaška mela vcera leteckej den 🛫 Pavlíkovi se podarilo vyklopit ji z kočárku. Nastesti 🙏 padla na brisko a pristala hrudnickem a obličejem na tasce, kterou mam na kocaru. Ale pro jistotu jsme se otocili na urgent a dnes jeste kontrola u detske. Ale vse je o. k. jen ja si musela vcera nalit… 🍸
To se nedivím. Jakpak se mu to povedlo? Moc se opřel?
@Coccinella 13 píše:To se nedivím. Jakpak se mu to povedlo? Moc se opřel?
Jinak holky my si zase uzivaliSaška mela vcera leteckej den 🛫 Pavlíkovi se podarilo vyklopit ji z kočárku. Nastesti 🙏 padla na brisko a pristala hrudnickem a obličejem na tasce, kterou mam na kocaru. Ale pro jistotu jsme se otocili na urgent a dnes jeste kontrola u detske. Ale vse je o. k. jen ja si musela vcera nalit… 🍸
@Lamicka2016 píše:
Ahoj holky sehnala jsme úžasnou houpačku na trám do domkuPaní jí má dovezenou z Mexika. Tak se musím podělit
Týnko tak co???
No to je naprostá bomba! ![]()