IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
29.6.20 11:17

@Kriistyna Na Tebe moc myslím. Jsem ráda, že zatím nepropadáš panice. Je opravdu brzo. A to, že se cítíš normálně, považuju za dobré znamení :hug:

@Lamicka2016 Na pohyby čas ještě je :hug: Já je cítila hrozně pozdě, opravdu až kolem toho 23-24tt a hodně slabě. A slabé byly až do konce - jednak se ukázalo, že si Anka zalehla nohy, jednak je fakt kliďas i po narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.6.20 11:22

Jinak křtiny byly parádní. Anka to úžasně zvládla. V kostele chvíli řvala - naštěstí jen neidentifikovatelný miminí pláč, jsem ráda, že nevytáhla svoje jasné a zřetelné Neeeneeeeneee :mrgreen: Pak mi farář řekl, že s ní můžu chodit, tak se uklidnila a zbytek už byl úplně v klidu. Když jí polévali vodou, ani nepípla.

Party byla super, krásné počasí, super místo, pohoda. Jídlo všem chutnalo (4kg masa teda zmizela jak nic 8o ), všichni se bavili. Anka za celý den vůbec nespala, tak střídala mrzuté mnutí obličeje s roztomilostí, nechala se od všech otlapkávat a hladit (ale do náruče ne, cizí pane, děkuji pěkně). Bylo to fakt báječný. Akorát jsem nestihla fotit, tak čekám, až přijdou fotky od tchána…

Příspěvek upraven 29.06.20 v 11:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.6.20 11:27

Tady aspoň foto, jak jela do kostela a proč se vyplati křtít děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.6.20 11:42

@Anukk juuu gratuluji, já 24 měla transfer, to něco znamená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.6.20 11:43

@MiliKuu věř,ze já taky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.6.20 11:44

@Ba-stet dekuji :hug: já to beru prave taky za dobre znamení :dance: to je poprvé, co mi nic není a je mi fajn, ale pořad ten cervicek tam je a pořad bude :roll: jsemrada, ze teď budu dva dny v práci aspoň mi to utece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.6.20 11:46

@Kriistyna Já vím, do krve a do prvního utz je to fakt pekelných 14 dnů :roll: Myslím, že je fajn, že jdeš do práce - přesně, přijdeš na jiné myšlenky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.6.20 11:47

@Ba-stet jeee těch darkuuu, to se dává? To vůbec nevím, tak je fajn, ze nakonec to vše dobre dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
29.6.20 11:47

@Kriistyna jasně přebíráš štafetu :hug:

@Ba-stet děkuji, věřím, že se ozve a taky doufám tedy, že bude spát celou noc když už teď je tak klidný :mrgreen:
Jinak dyzajnmarket super. :palec: I jsem něco ulovila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.6.20 11:49

@Ba-stet jojo,budu mít jiné starosti, ale polezu ve středu už asi po čtyřech domu a sirky v očích :lol: :lol: v sobotu jsem myslela, ze nedojedu domu. Jak jsem sedla do toho horkého auta, jela jsem domu po slepu už :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.6.20 11:50

@Lamicka2016 no to je nadhera :srdce: já už chci takyyyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.6.20 11:52

@Kriistyna No to asi jo… Buď na sebe opatrná!!

@Lamicka2016 Krása 8o :srdce: Ještě že jsem nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
29.6.20 12:03

@Ba-stet No a to tam chybí ještě ta útrata za baštu :lol:

@Kriistyna já věřím, že taky brzo začneš a třeba dvojmo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.6.20 12:11

@Anukk boze to je kraska :srdce: holky nase moc gratuluju, doufam ze uz je vam jen a jen dobre…my propasly tipovacku, no to jsme teda mury :mrgreen: hodne zdravicka vam obema, nadherne jmeno :hug: je mi jasny ze aai se ti o porodu nechce psat, ale az se ti bude chtit tak se nam sver co bylo za trable, uz bude jen a jen dobre berunky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.6.20 12:23

@Ba-stet Baru ta je prekrasna, ty mas tak krasy dite jako ona je jak panenka :srdce:
@Coccinella koupila jsem takovy ten plazovy v kauflandu, zadna pecka…mam jednu hnusnou fotku tak poslu aspon tu :mrgreen: @Lamicka2016 na tu zacpu zkus i ovesny vlocky, a naky ty stavicky svestkovy hruskovy. Ja mela ten magnosolv na to tvrdnuti bricha, kdybys chtela jeste mi zbyli pytlicky od Cocci tak mohu poslat dal kdybys chtela :) e bricho taky nerostlo dlouho, ono najednou vyskoci az se budes divit kde se najednou vzalo, uzivej si to Lamicko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí