IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
27.6.20 13:51

@MiliKuu ne asi :mrgreen: ted je jen v body…ja si rikam ze e ozve kdyz mu bzde chladno a nez aby se zaparil chudak…vsak oni ty deti neumrznou. Je fakt ze v obchodacich je chladneji, ale ja nakupuju vzdy s klukem v nositku, takze se hreje o me. A ted jsme u dedy a ja chcipam na vedro a Denan je takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
27.6.20 14:25
@Ba-stet píše:
@kocourek88 Kotě, a co vlastně svatba? :srdce:

Tak zkusíme, jestli najdem datum. Jíťa už má dovolenou zajištěnou, kdy? A co Cocci a Payus? Máte něco?

A třeba by šla i @Daniela2019?

Já nemůžu dokud budu kojit. Bez kojícího polštáře nebo auta jsem marná 🙈 a cucá i po příkrmech 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.6.20 14:29
@Jitule K píše:
Já nemůžu dokud budu kojit. Bez kojícího polštáře nebo auta jsem marná 🙈 a cucá i po příkrmech 🙈

Kojicí polštař do kočáru a na lavičce Ti uděláme zeď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.6.20 14:31
@Payus píše:
@MiliKuu ne asi :mrgreen: ted je jen v body…ja si rikam ze e ozve kdyz mu bzde chladno a nez aby se zaparil chudak…vsak oni ty deti neumrznou. Je fakt ze v obchodacich je chladneji, ale ja nakupuju vzdy s klukem v nositku, takze se hreje o me. A ted jsme u dedy a ja chcipam na vedro a Denan je takhle…

Tyjo, teď jsem přišla z nákupu, byl to hukot. Madam Celápotatínkovi byla oblečená stejně a klid byl jen u chlaďáku :roll: Ranní venčení s nosítkem úplné fiasko. Takže za mě ZOO v zimě, já si holt vezmu termoprádlo a 12 vrstev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.6.20 14:47

@Jitule K myslim ze ne vsechny dojedem sockou :) treba se nektera s vozem najde, tak netrhej partu predcasne Jito :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.6.20 14:48

@Payus dekujeme :hug: u nas dnes spaci outfit takto… ten z predesle fotky nevydržel napor z plinky :mrgreen: a koukam ze mame stejneho slona, jen ruzoveho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.6.20 14:50
@Payus píše:
@Jitule K myslim ze ne vsechny dojedem sockou :) treba se nektera s vozem najde, tak netrhej partu predcasne Jito :kytka:

Pokud prijedem, tak autem urcite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.6.20 15:18

@Coccinella 13 hehe a ja mam rousky v kocicim stylu jako vy polstarek :mrgreen: a Pepan ma z nej satek na obojek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.6.20 15:54

@Jitule K ja uprimne taky netusim jak Denana nakrmim v hlubokym kocaru, jestli mi nezkysne mliko co uvarim doma atd atd a veci budu mit jak na vandr ale co, ja se proste na holky a deti maximalne tesim… ale ted jsem za nej zkusila dat postar aby byl jako v sedu a uvidime snad to pujde kdyz ted to slo.. :dance: tak to promysli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.6.20 16:12

@Payus Ja bych řekla, že horkou vodu někde vyzebrame. Nebo muzu vzit horkou vodu do termosky, aby byla co nejteplejší. A pak to umicháš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.6.20 16:14

@Ba-stet taky mam termosku ale podeziram ji ze nekudy z vicka tece. Doma ji vyuzivam na max :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177

@Jitule K Hele a fakt to neumíš, nebo jsi to jeste poradne nezkoušela? Ja jsem taky myslela, že neumim, dokud se neodehrály Hunger Games na socialce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381

@Ba-stet taky mam termosku ale podeziram ji ze nekudy z vicka tece. Doma ji vyuzivam na max :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.6.20 16:31

@Payus Ja myslela spíš, že bydlím nejbliž, ze bude voda chladnout nejkratší dobu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.6.20 16:33

Tyjo, holky, ani jsem se nepochlubila - ve středu se mi podařilo podat rodičak!!! 🍾 🍾 🍾

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí