Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet @Payus no, dneska jedem bomby pecky… od rána malého nalévám švestkovou šťávou pod tlakem, že to z něj prostě dostanu… před chvílí jsem ho musela zas rouřit, hovínko malé, ale široké, tvrdé, řev… No a až to vyšlo a já začla přebalovat, tak si malý pčiknul a můžu říct, švestková šťáva zabrala
musela jsem ale poumývat celé dítě, celý přebalovák a půl koupelny
no co, hlavně, že je venku
a Anka na to jde s třetím rande dobře, Pája to zabila
![]()
@MiliKuu píše:
@Ba-stet @Payus no, dneska jedem bomby pecky… od rána malého nalévám švestkovou šťávou pod tlakem, že to z něj prostě dostanu… před chvílí jsem ho musela zas rouřit, hovínko malé, ale široké, tvrdé, řev… No a až to vyšlo a já začla přebalovat, tak si malý pčiknul a můžu říct, švestková šťáva zabrala![]()
musela jsem ale poumývat celé dítě, celý přebalovák a půl koupelny
![]()
![]()
no co, hlavně, že je venku
![]()
a Anka na to jde s třetím rande dobře, Pája to zabila
![]()
![]()
@MiliKuu Ooou, něco jako toto https://www.youtube.com/watch?…
@Ba-stet dost podobně, ale ve vteřině s pčikancem všemi směry ![]()
@MiliKuu hele, ty stavicky zarazuj fakt pravidelne kdyz to tak hezky funguje
a jako bonus..koupelna leskla jak zrcadlo ![]()
@Kriistyna hej hola prdolo
, tak v kolik zitra? Rano pekne pravou🐾 Doufam, ze mas pro dvojcata priprvenej nakej super welcome drink 🍸 strasne se tesim, vis prece ze na to mam tu svoji teorii
strasne Vam drzim palce Kristy, koukej se hyckat, no stres a velkou viru v mrnousky ![]()
@Payus no budu zařazovat pravidelně, ale asi v menší koncentraci ![]()
@Kriistyna Magický kouzlo, fialovej kruh
![]()
(To je zaříkadlo, co se u nas v rodině používá, když musí klapnout neco fakt velkýho).
@Ba-stet @Payus @MiliKuu Holky moc dekuji, máme tam být v půl 1, prcky bych měla mít u sebe po 13 hod
ještě tam musím zavolat jestli se mají k světu, tak doufám
![]()
@Kriistyna @Ba-stet u nas zase funguje co je vyrceno nahlas…takze po ketu rekni ze jsi tehotna a v tomhle modu zustan ![]()
Btw moji kamosce vysla prvni inseminace, takze kdyz i tohle ma svy uspechy…musis to uz zlomit Tyno…myslim ze ted jsi uz v caru a netrpelive cekas..tady prsi stesti…nemuze to nevyjit ![]()
@MiliKuu jo no trosku to nared
se ti nechce furt gruntovat co
![]()
Máme nosítko!!! Akorát mi nefunguje přední foťák (teda funguje, ale prasklo mi na něm ochranné sklo). Tak posílám jen katalogové foto