IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
23.6.20 15:37

@Ba-stet @Payus no, dneska jedem bomby pecky… od rána malého nalévám švestkovou šťávou pod tlakem, že to z něj prostě dostanu… před chvílí jsem ho musela zas rouřit, hovínko malé, ale široké, tvrdé, řev… No a až to vyšlo a já začla přebalovat, tak si malý pčiknul a můžu říct, švestková šťáva zabrala :oops: :lol: musela jsem ale poumývat celé dítě, celý přebalovák a půl koupelny :oops: :zed: :lol: no co, hlavně, že je venku :mrgreen: :mrgreen: a Anka na to jde s třetím rande dobře, Pája to zabila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.6.20 15:46
@MiliKuu píše:
@Ba-stet @Payus no, dneska jedem bomby pecky… od rána malého nalévám švestkovou šťávou pod tlakem, že to z něj prostě dostanu… před chvílí jsem ho musela zas rouřit, hovínko malé, ale široké, tvrdé, řev… No a až to vyšlo a já začla přebalovat, tak si malý pčiknul a můžu říct, švestková šťáva zabrala :oops: :lol: musela jsem ale poumývat celé dítě, celý přebalovák a půl koupelny :oops: :zed: :lol: no co, hlavně, že je venku :mrgreen: :mrgreen: a Anka na to jde s třetím rande dobře, Pája to zabila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: tohle mě zatím míjí 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.6.20 15:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.6.20 17:54

@Ba-stet dost podobně, ale ve vteřině s pčikancem všemi směry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.6.20 22:49

@MiliKuu hele, ty stavicky zarazuj fakt pravidelne kdyz to tak hezky funguje :mrgreen: a jako bonus..koupelna leskla jak zrcadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.6.20 22:56

@Kriistyna hej hola prdolo :hug:, tak v kolik zitra? Rano pekne pravou🐾 Doufam, ze mas pro dvojcata priprvenej nakej super welcome drink 🍸 strasne se tesim, vis prece ze na to mam tu svoji teorii :mrgreen: strasne Vam drzim palce Kristy, koukej se hyckat, no stres a velkou viru v mrnousky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.6.20 06:05

@Kriistyna tfuj tfuj tfuj :hug: držím všechno, co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.6.20 06:06

@Payus no budu zařazovat pravidelně, ale asi v menší koncentraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.6.20 08:11

@Kriistyna Magický kouzlo, fialovej kruh :srdce: :hug: :hug: :hug:

(To je zaříkadlo, co se u nas v rodině používá, když musí klapnout neco fakt velkýho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.6.20 08:50

@Ba-stet @Payus @MiliKuu Holky moc dekuji, máme tam být v půl 1, prcky bych měla mít u sebe po 13 hod :srdce: ještě tam musím zavolat jestli se mají k světu, tak doufám :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.6.20 11:33

Prazačci ⛄️⛄️ Se mají k světu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.6.20 12:41

@Kriistyna @Ba-stet u nas zase funguje co je vyrceno nahlas…takze po ketu rekni ze jsi tehotna a v tomhle modu zustan :srdce:
Btw moji kamosce vysla prvni inseminace, takze kdyz i tohle ma svy uspechy…musis to uz zlomit Tyno…myslim ze ted jsi uz v caru a netrpelive cekas..tady prsi stesti…nemuze to nevyjit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.6.20 12:43

@MiliKuu jo no trosku to nared :lol: se ti nechce furt gruntovat co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.6.20 13:18

Máme nosítko!!! Akorát mi nefunguje přední foťák (teda funguje, ale prasklo mi na něm ochranné sklo). Tak posílám jen katalogové foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
24.6.20 14:47

Tak už jsem 3v1 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie