IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
22.6.20 11:32

@Kriistyna kdypak máš KET? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.6.20 11:38

@Lamicka2016 ve středu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
22.6.20 11:39

@Kriistyna budu držet vše co mám :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.6.20 11:59

@Lamicka2016 dekuji,už beru utrogestan, estrofem, medrol Si připadám jak důchodce zase :lol: a díky bohu žádný ovitrelle, je jak já jsem rada :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.6.20 12:25
@Kriistyna píše:
@Lamicka2016 ve středu :srdce:

Mam tušení, ze to bude šťastný den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.6.20 12:44
@Ba-stet píše:
Mam tušení, ze to bude šťastný den :hug:

Taky v to doufám :srdce:
A už se i těším zase :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
22.6.20 13:15

@Kriistyna jsem zvědavá jestli ti je v novém CAR zhodnotí stejně jako v CUBU. Občas jsem četla jak to každý CAR vnímá jinak.
Ovitrelle paráda aspoň můžeš lovit :jazyk:

@Ba-stet nemáš zkušenost s Dyzajn Marketem? O víkendu je v Holešovicích, tak přemýšlím se jet juknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.6.20 13:43

@Lamicka2016 jsem taky zvedava co k tomu řeknou, hlavně si mám nejdříve zavolat jestli se mají k světu, doufám, ze se rozmrazi zlaticka :roll:
Nevím jiste jestli chci lovit :roll: asi na to prdim.
Ale bude to dost tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
22.6.20 13:46

@Kriistyna uvidíš jak to budeš cítit, ale pro mě je tedy snažší čůrat na ten papírek klidně od 4 dne a lovit ducha a vědět, že může a nejspíš asi i je brzo než udělat 12 den, kdy je úplně jasno :D, ale zase v tomhle jsme každá jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.6.20 13:55

@Lamicka2016 jojo v tom mas pravdu, ale já se bojím toho, ze 4-5-6 den nic a zase z toho nic nebude, mám strašný strach :roll:
Uvidime no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
22.6.20 17:06

@Ba-stet hele jak si to udelate, tak to budete mit ;) kazde dite je jine a kazdemu vyhovuje jina rychlost. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.6.20 19:19

@Coccinella 13 Vladi, já tě obdivuju, jsi superžena, že stíháš ještě každý den vařit Sašce 8o :kytka: já jsem ráda, když navařím malému na dva dny a velkému aspoň taky tak, sobě klidně rizoto na týden :lol: jako jak to všechno stíháš, to bych se někdy ráda naučila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.6.20 20:20
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 Diky za vyčerpávající info :palec: Hlavně o te kaši. Mně se zdalo hodně, ale rikala jsem si, že snad vědí, proč to píšou 🙈 Anka zatim sni tak z 60ml vody, i když ne pokaždé, záleží, jak moc ji nutíme :oops: Sní pár lžic, pak dela ofuky nebo i trochu brečí, vypadá to, ze je konec, pak zas chvilku jí velmi ochotně… :nevim: Ještě s tou zeleninou chvíli počkám. I když mozna potřebuju dozrát spíš já než ona… :mrgreen:

Náš Otesánek to sní 🙈 tedy jen banánové příchutě od různých výrobců. Jakmile je to bez příchutě ( přidávám do banánové po lžíci) tak to plive a mrská po mě. My jeli nejdřív zeleninu k obědu a až potom kaše. Dopoledne mu dám občas bio banán nebo přesnídávku od HiPP, miluje banán s jablky a keksy 🙈 to dávám jen, když nechce cucat 🐐. Láhev mi odmítá teď úplně 🤦 jinak se snažím kojit a kojit. Kaká od začátku přikrmů 2-3× denně. Uvidíš co bude Ance vyhovovat, každé mimčo reaguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.6.20 20:24
@MiliKuu píše:
@Coccinella 13 Vladi, já tě obdivuju, jsi superžena, že stíháš ještě každý den vařit Sašce 8o :kytka: já jsem ráda, když navařím malému na dva dny a velkému aspoň taky tak, sobě klidně rizoto na týden :lol: jako jak to všechno stíháš, to bych se někdy ráda naučila :kytka:

To jo… každý den je masakr, klobouk dolů. Mě domácí nechce ( jen úhoře s mrkví) manžel chytil, tak mám v mrazáku. Kdyby Vítek snědl pěknou porci, ale napařovat tam 15 hrášků jako naposledy…to fakt ne. Nešlo to ani rozmixovat 😁 každopádně všechno ostatní mi plive, tak zatím jí skleničky. Ale časem určitě taky "chci "vařit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.6.20 20:34
@Ba-stet nemáš zkušenost s Dyzajn Marketem? O víkendu je v Holešovicích, tak přemýšlím se jet juknout.

Nemám. Určitě je to super akce, ale každý, jako úplně každý rok mi do toho něco vleze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí