Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 dekuji,už beru utrogestan, estrofem, medrol Si připadám jak důchodce zase
a díky bohu žádný ovitrelle, je jak já jsem rada ![]()
@Kriistyna píše:
@Lamicka2016 ve středu
Mam tušení, ze to bude šťastný den ![]()
@Ba-stet píše:
Mam tušení, ze to bude šťastný den
Taky v to doufám ![]()
A už se i těším zase ![]()
@Kriistyna jsem zvědavá jestli ti je v novém CAR zhodnotí stejně jako v CUBU. Občas jsem četla jak to každý CAR vnímá jinak.
Ovitrelle paráda aspoň můžeš lovit ![]()
@Ba-stet nemáš zkušenost s Dyzajn Marketem? O víkendu je v Holešovicích, tak přemýšlím se jet juknout.
@Lamicka2016 jsem taky zvedava co k tomu řeknou, hlavně si mám nejdříve zavolat jestli se mají k světu, doufám, ze se rozmrazi zlaticka ![]()
Nevím jiste jestli chci lovit
asi na to prdim.
Ale bude to dost tezky.
@Kriistyna uvidíš jak to budeš cítit, ale pro mě je tedy snažší čůrat na ten papírek klidně od 4 dne a lovit ducha a vědět, že může a nejspíš asi i je brzo než udělat 12 den, kdy je úplně jasno
, ale zase v tomhle jsme každá jiná ![]()
@Lamicka2016 jojo v tom mas pravdu, ale já se bojím toho, ze 4-5-6 den nic a zase z toho nic nebude, mám strašný strach ![]()
Uvidime no.
@Ba-stet hele jak si to udelate, tak to budete mit
kazde dite je jine a kazdemu vyhovuje jina rychlost. ![]()
@Coccinella 13 Vladi, já tě obdivuju, jsi superžena, že stíháš ještě každý den vařit Sašce
já jsem ráda, když navařím malému na dva dny a velkému aspoň taky tak, sobě klidně rizoto na týden
jako jak to všechno stíháš, to bych se někdy ráda naučila ![]()
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 Diky za vyčerpávající infoHlavně o te kaši. Mně se zdalo hodně, ale rikala jsem si, že snad vědí, proč to píšou 🙈 Anka zatim sni tak z 60ml vody, i když ne pokaždé, záleží, jak moc ji nutíme
Sní pár lžic, pak dela ofuky nebo i trochu brečí, vypadá to, ze je konec, pak zas chvilku jí velmi ochotně…
Ještě s tou zeleninou chvíli počkám. I když mozna potřebuju dozrát spíš já než ona…
Náš Otesánek to sní 🙈 tedy jen banánové příchutě od různých výrobců. Jakmile je to bez příchutě ( přidávám do banánové po lžíci) tak to plive a mrská po mě. My jeli nejdřív zeleninu k obědu a až potom kaše. Dopoledne mu dám občas bio banán nebo přesnídávku od HiPP, miluje banán s jablky a keksy 🙈 to dávám jen, když nechce cucat 🐐. Láhev mi odmítá teď úplně 🤦 jinak se snažím kojit a kojit. Kaká od začátku přikrmů 2-3× denně. Uvidíš co bude Ance vyhovovat, každé mimčo reaguje jinak.
@MiliKuu píše:
@Coccinella 13 Vladi, já tě obdivuju, jsi superžena, že stíháš ještě každý den vařit Sašce![]()
já jsem ráda, když navařím malému na dva dny a velkému aspoň taky tak, sobě klidně rizoto na týden
jako jak to všechno stíháš, to bych se někdy ráda naučila
To jo… každý den je masakr, klobouk dolů. Mě domácí nechce ( jen úhoře s mrkví) manžel chytil, tak mám v mrazáku. Kdyby Vítek snědl pěknou porci, ale napařovat tam 15 hrášků jako naposledy…to fakt ne. Nešlo to ani rozmixovat 😁 každopádně všechno ostatní mi plive, tak zatím jí skleničky. Ale časem určitě taky "chci "vařit 😁
Nemám. Určitě je to super akce, ale každý, jako úplně každý rok mi do toho něco vleze ![]()