Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 preji hodne stesti na zitrejsi kontrolu, at je vsechno jak ma
budem na Vas myslet ![]()
No nemysli si, taky nejsem putka domaci, kdyz muzu jsem v trapu
ale pak ty resty co me dohani ![]()
Zitra podej hlaseni zlato ![]()
@MiliKuu jj, jsou moc hezke. Nechame je tak dva mesice a pak dame asi ty zlate
@Jitule K jj, ja vim. S Pavlikem toto nebylo
taky si tu nasi slecnu pekne uzivam ![]()
@Payus jj, slusi ji moc. Dokonce i tatinek to musel uznat. A to byl tvrde proti… trvalo mi pekne dlouho ho „zlomit“
ale je pravda, ze jak zacala brecet, tak jsem si rikala aby doktorce taky neublizil ![]()
@MiliKuu heeej ted mi doslo
Milanku zlato, vse nejlepsi k prvnimu svatku
omlouvam se malem bych to posvihla
![]()
@Coccinella 13 Tyjo, ty náušnice jsou super!!! A nechalas teda nastřelovat, jo? Já se na to pořád ještě nemrkla
Ale teď má naplánovaný ten milion očkování, tak nevím, jestli toho není moc…
@MiliKuu Leporelo boží!
No, mně se ty polštářky hrozně líbily, že v budoucnu ostříhám ty tkalouny a budou ve vysněném čtecím koutku. Ale teď prostě potřebuju něco jednoduchého a praktického na tu druhou stranu. A vše nejlepší Milánkovi! ![]()
Ahoj holky, mam velkou radost, ze jste si vzpomnely
( @Payus
ja to tady ctu, ale kdyz uz chci neco napsat, tak jsem v pulce myslenky vyrusena detma a pak uz nic nedopisu
no tak mymu malymu miminku byl rok
celej den jsem byla na mekko
Kajovi byly teda nejaky narozky sumak, darky mu sebrala starsi dcera.. hlavni oslavu mame v sobotu, my jsme meli doma jen takovou malou. Jinak Kaja v roce vazi 8080g a meri 75cm ( z porodnich 1920g a 43cm), umi sam sedet, stavi se k nabytku a strasne by chtel chodit, ale to mu teda jeste nejde ![]()
Uvazujete tu nekdo jeste nad tretim ditkem? Ja bych asi chtela jeste jedno.. manzel neni proti. Ale jeste tak nejdriv za rok dalsi tehotenstvi.. nechci dve deti na plinach a v kocaru.. ![]()
@Euforia ahoj zlati
jee to jsem dojata
nadhernej klucik, boze to uletelo, strasne se vam povedl
jak jste si uzili ten rok? Maly bezproblemu, zoubky vsechno ok? Povez, zanedbavalas nas ![]()
Za me rikam treti ano, zacnu na tom makat ve 2 letech Dendy, presne jak rikas..ocekavam ze uz bude vic sobestacny ![]()
@Euforia Ten má teda oči
Je to neuvěřitelné, jak rychle rostou. Pamatuju si, jak jsi psala o předčasném porodu a teď je to tak velký kluk… ![]()
Jinak já už víc dětí mít nebudu. Mrazáčky bohužel nemám, i ta naše Anka je zázrak, a do dalšího IVF nepůjdu.
@Ba-stet jj, nastrelovali ji je. Delala to nase doktorka. Vaše to urcite taky dela, ne? Zkus se ji zeptat. Saska mela posledni ockovani 1.6. (Prevenar) a dalsi ma az v cervenci (Bexsero)
@Euforia teda to je kukuc
na detech clovek nejlip vidi jak to leti… no ja bych do tretiho taky sla, chlap taky neni proti. Mrazacky mame, tak ted jen to nacasovani, protoze roky leti fakt rychle… ![]()
@Payus děkuje Milánek
a tobě všechno nejlepší k narozeninkám, hodně všeho, co si přeješ
@Ba-stet děkuje
a já děkuju za pochvalu leporela
@Euforia ten už je veliký
Kája se vám povedl
my do dalšího půjdem určitě, ale bude teprv druhé, pak se uvidí
![]()
@Euforia píše:
Ahoj holky, mam velkou radost, ze jste si vzpomnely( @Payus
ja to tady ctu, ale kdyz uz chci neco napsat, tak jsem v pulce myslenky vyrusena detma a pak uz nic nedopisu
no tak mymu malymu miminku byl rok
celej den jsem byla na mekko
Kajovi byly teda nejaky narozky sumak, darky mu sebrala starsi dcera.. hlavni oslavu mame v sobotu, my jsme meli doma jen takovou malou. Jinak Kaja v roce vazi 8080g a meri 75cm ( z porodnich 1920g a 43cm), umi sam sedet, stavi se k nabytku a strasne by chtel chodit, ale to mu teda jeste nejde
Uvazujete tu nekdo jeste nad tretim ditkem? Ja bych asi chtela jeste jedno.. manzel neni proti. Ale jeste tak nejdriv za rok dalsi tehotenstvi.. nechci dve deti na plinach a v kocaru..
Gratuluji dodatečně 🎂 🍾 🍼 teda ten je vysmátý, brouček…já bych chtěla druhé, snad příští rok. Měla jsem začít dřív, tři děti už nestihnu 🙈
@Ba-stet Baru, ale vy nemáte příčinu neplodnosti ne? Můžete v klidu počít i doma. Takže věřím, že si to příroda zařídí podle sebe ![]()
My tedy chceme kvůli mému věku a sourozenecke blízkosti prcka hned v závěsu druhého pokud to půjde. Hned jak dokojim, ale uvidíme co realita ![]()
@Lamicka2016 Příčinu nemáme. Jen blbý spermiogram a já vajíčka tak nekvalitní, že je to překvapilo i v Cube
Navíc kvůli císaři bych nemela rok otěhotnět. Kdyby se pak zadařilo HNED, což je fakt hodně nepravděpodobné, dítě by se narodilo muži k 47.narozenam. A kdyby to trvalo, tak klidne k padesátinám. A to se mi zdá blbý… Mrzí mě to, vzdycky jsem chtěla aspon dvě děti a když vidim Anku, tak bych do druheho šla z fleku
, ale jsem vděčná, že vůbec máme ji…
@Ba-stet tak hele bylo i takových s nepohyblivym 1% spermiem a mají z domova a opravdu to berou i lékaři jako zázrak. A tvoje vajíčka nezatracuj, protože v prirozenem cyklu zraji úplně jinak než po hormonech. Ale chápu, že do dalšího ivf nechceš a nechala bych to na přírodě a osudu. Ona si vybere
věk chápu. Je mi 36 a budu ráda pokud bych druhé stihla okolo toho 38 roku. ![]()
@MiliKuu dekuju zlati ze sis vzpomela, moc.si me potesila vis to
![]()
Hlásím na začátku 20tt vše v pořádku
foto bohužel nemám. Snad bude z velkého utz 9.7 kam jde prvně i muž ![]()