IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
18.6.20 19:36

@Lamicka2016 preji hodne stesti na zitrejsi kontrolu, at je vsechno jak ma :srdce: budem na Vas myslet :hug:
No nemysli si, taky nejsem putka domaci, kdyz muzu jsem v trapu :pankac: ale pak ty resty co me dohani :mrgreen:
Zitra podej hlaseni zlato :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.6.20 19:42

@MiliKuu jj, jsou moc hezke. Nechame je tak dva mesice a pak dame asi ty zlate

@Jitule K jj, ja vim. S Pavlikem toto nebylo ;) taky si tu nasi slecnu pekne uzivam :mrgreen:

@Payus jj, slusi ji moc. Dokonce i tatinek to musel uznat. A to byl tvrde proti… trvalo mi pekne dlouho ho „zlomit“ :mrgreen: ale je pravda, ze jak zacala brecet, tak jsem si rikala aby doktorce taky neublizil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.6.20 21:10

@MiliKuu heeej ted mi doslo :zed: Milanku zlato, vse nejlepsi k prvnimu svatku :srdce: omlouvam se malem bych to posvihla :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.20 21:27

@Coccinella 13 Tyjo, ty náušnice jsou super!!! A nechalas teda nastřelovat, jo? Já se na to pořád ještě nemrkla :oops: Ale teď má naplánovaný ten milion očkování, tak nevím, jestli toho není moc…

@MiliKuu Leporelo boží! 8o :palec: No, mně se ty polštářky hrozně líbily, že v budoucnu ostříhám ty tkalouny a budou ve vysněném čtecím koutku. Ale teď prostě potřebuju něco jednoduchého a praktického na tu druhou stranu. A vše nejlepší Milánkovi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.6.20 21:57

Ahoj holky, mam velkou radost, ze jste si vzpomnely :) ( @Payus :))) ja to tady ctu, ale kdyz uz chci neco napsat, tak jsem v pulce myslenky vyrusena detma a pak uz nic nedopisu :lol: no tak mymu malymu miminku byl rok 8o celej den jsem byla na mekko :D Kajovi byly teda nejaky narozky sumak, darky mu sebrala starsi dcera.. hlavni oslavu mame v sobotu, my jsme meli doma jen takovou malou. Jinak Kaja v roce vazi 8080g a meri 75cm ( z porodnich 1920g a 43cm), umi sam sedet, stavi se k nabytku a strasne by chtel chodit, ale to mu teda jeste nejde :lol:

Uvazujete tu nekdo jeste nad tretim ditkem? Ja bych asi chtela jeste jedno.. manzel neni proti. Ale jeste tak nejdriv za rok dalsi tehotenstvi.. nechci dve deti na plinach a v kocaru.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.6.20 22:04

@Euforia ahoj zlati :hug: jee to jsem dojata :srdce: nadhernej klucik, boze to uletelo, strasne se vam povedl :srdce: jak jste si uzili ten rok? Maly bezproblemu, zoubky vsechno ok? Povez, zanedbavalas nas :mrgreen:
Za me rikam treti ano, zacnu na tom makat ve 2 letech Dendy, presne jak rikas..ocekavam ze uz bude vic sobestacny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.20 22:26

@Euforia Ten má teda oči :srdce: Je to neuvěřitelné, jak rychle rostou. Pamatuju si, jak jsi psala o předčasném porodu a teď je to tak velký kluk… 8o

Jinak já už víc dětí mít nebudu. Mrazáčky bohužel nemám, i ta naše Anka je zázrak, a do dalšího IVF nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.6.20 23:04

@Ba-stet jj, nastrelovali ji je. Delala to nase doktorka. Vaše to urcite taky dela, ne? Zkus se ji zeptat. Saska mela posledni ockovani 1.6. (Prevenar) a dalsi ma az v cervenci (Bexsero)

@Euforia teda to je kukuc :D na detech clovek nejlip vidi jak to leti… no ja bych do tretiho taky sla, chlap taky neni proti. Mrazacky mame, tak ted jen to nacasovani, protoze roky leti fakt rychle… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.6.20 01:06

@Payus děkuje Milánek :hug: a tobě všechno nejlepší k narozeninkám, hodně všeho, co si přeješ :kytka: @Ba-stet děkuje :kytka: a já děkuju za pochvalu leporela :lol: @Euforia ten už je veliký 8o Kája se vám povedl :kytka: my do dalšího půjdem určitě, ale bude teprv druhé, pak se uvidí :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
19.6.20 06:32
@Euforia píše:
Ahoj holky, mam velkou radost, ze jste si vzpomnely :) ( @Payus :))) ja to tady ctu, ale kdyz uz chci neco napsat, tak jsem v pulce myslenky vyrusena detma a pak uz nic nedopisu :lol: no tak mymu malymu miminku byl rok 8o celej den jsem byla na mekko :D Kajovi byly teda nejaky narozky sumak, darky mu sebrala starsi dcera.. hlavni oslavu mame v sobotu, my jsme meli doma jen takovou malou. Jinak Kaja v roce vazi 8080g a meri 75cm ( z porodnich 1920g a 43cm), umi sam sedet, stavi se k nabytku a strasne by chtel chodit, ale to mu teda jeste nejde :lol:Uvazujete tu nekdo jeste nad tretim ditkem? Ja bych asi chtela jeste jedno.. manzel neni proti. Ale jeste tak nejdriv za rok dalsi tehotenstvi.. nechci dve deti na plinach a v kocaru.. :)

Gratuluji dodatečně 🎂 🍾 🍼 teda ten je vysmátý, brouček…já bych chtěla druhé, snad příští rok. Měla jsem začít dřív, tři děti už nestihnu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
19.6.20 08:31

@Ba-stet Baru, ale vy nemáte příčinu neplodnosti ne? Můžete v klidu počít i doma. Takže věřím, že si to příroda zařídí podle sebe :kytka:

My tedy chceme kvůli mému věku a sourozenecke blízkosti prcka hned v závěsu druhého pokud to půjde. Hned jak dokojim, ale uvidíme co realita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.6.20 09:14

@Lamicka2016 Příčinu nemáme. Jen blbý spermiogram a já vajíčka tak nekvalitní, že je to překvapilo i v Cube :nevim: Navíc kvůli císaři bych nemela rok otěhotnět. Kdyby se pak zadařilo HNED, což je fakt hodně nepravděpodobné, dítě by se narodilo muži k 47.narozenam. A kdyby to trvalo, tak klidne k padesátinám. A to se mi zdá blbý… Mrzí mě to, vzdycky jsem chtěla aspon dvě děti a když vidim Anku, tak bych do druheho šla z fleku :D, ale jsem vděčná, že vůbec máme ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
19.6.20 10:13

@Ba-stet tak hele bylo i takových s nepohyblivym 1% spermiem a mají z domova a opravdu to berou i lékaři jako zázrak. A tvoje vajíčka nezatracuj, protože v prirozenem cyklu zraji úplně jinak než po hormonech. Ale chápu, že do dalšího ivf nechceš a nechala bych to na přírodě a osudu. Ona si vybere :) věk chápu. Je mi 36 a budu ráda pokud bych druhé stihla okolo toho 38 roku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.6.20 11:27

@MiliKuu dekuju zlati ze sis vzpomela, moc.si me potesila vis to :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
19.6.20 11:44

Hlásím na začátku 20tt vše v pořádku :srdce: foto bohužel nemám. Snad bude z velkého utz 9.7 kam jde prvně i muž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí