Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitule K píše:
Náš Otesánek to sní 🙈 tedy jen banánové příchutě od různých výrobců. Jakmile je to bez příchutě ( přidávám do banánové po lžíci) tak to plive a mrská po mě. My jeli nejdřív zeleninu k obědu a až potom kaše. Dopoledne mu dám občas bio banán nebo přesnídávku od HiPP, miluje banán s jablky a keksy 🙈 to dávám jen, když nechce cucat 🐐. Láhev mi odmítá teď úplně 🤦 jinak se snažím kojit a kojit. Kaká od začátku přikrmů 2-3× denně. Uvidíš co bude Ance vyhovovat, každé mimčo reaguje jinak.
Já právě měla nastudovanou a promyšlenou zeleninu, ale jak jsem musela začít tou kaší, tak jsem pak nevěděla, jak rychle bych měla dál. Jak jsem psala, pořád mám pocit, že je brzo, že ji jídlo vlastně moc nezajímá ![]()
Chudíku, pořád s tím mlíkem bojujete, jo? ![]()
@MiliKuu Mili dekuji, ale neni to tak horke. Myslim ze toho stihas daleko vic. Narozdil od vas totiz nemame zadne hospodarstvi
a maly byt. Takze pak muzu denne varit
a kdyz delam neco co neni minutka, tak to taky dost casto jime dva dny. Ja totiz fakt neumim vařit pro dva. Vzdy mi z toho vyjde aspon 6 porci ![]()
@Coccinella 13 Mne vyjde sest porci a sežereme to na 1,5×
Uz jsem si několikrát rikala, že to je děsný…
@Coccinella 13 maji jit dnes..taky jsem uz netrpeliva co to ukaze
to se mi tady libi..jak n sebw hezky myslime ![]()
@Coccinella 13 @Payus @Ba-stet tak sono bříška proběhlo a bez závad, neboli fyziologicky je naprosto v pořádku
což na jednu stranu je samozřejmě super, na druhou musíme jedině vydržet no
prej to možná přejde, až začne chodit a na ty střívka to bude působit i gravitací
tak mám další metu, ještě tak půl roku ![]()
@MiliKuu fakt jo?
Teda jasne, je skvělý, že je zdravý, ale nemůžu uvěřit, že se fakt neda nic delat a budete se trapit dal ![]()
@MiliKuu ted si rikam jestli mam gratulovat a politovat te zaroven..nebo to citlive rozdelit na dva prispevky ![]()
Jak mu smakuje hruska?
@Ba-stet píše:
Já právě měla nastudovanou a promyšlenou zeleninu, ale jak jsem musela začít tou kaší, tak jsem pak nevěděla, jak rychle bych měla dál. Jak jsem psala, pořád mám pocit, že je brzo, že ji jídlo vlastně moc nezajímáChudíku, pořád s tím mlíkem bojujete, jo?
Teď zase cucá, ale láhev vůbec nechce. Každý den vařím čajíčky a každý den vylévám 🙈
@Jitule K píše:
Teď zase cucá, ale láhev vůbec nechce. Každý den vařím čajíčky a každý den vylévám 🙈
Ten Ti teda taky dává ![]()
Já dnes byla s Ankou zase na fyziu a jak jsem předpovídala, pase krásně, takže jsme vyfásly cvik na přetáčení. Nicméně byly jsme potřetí a jak jsme vypozorovala, tři kontakty jsou potřeba, aby moje nesocializované dítě (nesocializovaný pes to má stejně) přijalo nové prostředí a lidi. Takže dnes bez řevu, krásně ukázala otočku, nechala na sobě ukázat cvičení a mně nezešedivěl ani jeden vlas
Teda aspoň ne z téhle návštěvy. Protože hádejte, komu už definitvně začaly zuby? ![]()
@Ba-stet waaau, zuby tak to potes
no vidis tak paradicka, do tretice vseho dobryho..a az bude chodit randit bude se ti tahle jeji „vlastnost“ zamlouvat ![]()