IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
19.6.20 12:00

@Lamicka2016 gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
19.6.20 12:33

@Payus uteklo to tak strasne rychle, ze mam fakt pocit, jakoby se narodil pred chvili :-) vcera jsem si rikala, ze jak uz chce chodit, sedi.. tak ze uz opravdu zadny miminko nemam :-( vsechno ho zajima, do vseho stoura..
jinak ale byl ten rok celkem narocny, hlavne teda prvni 3-4 mesice, strasne trpel na bricho a v podstate kdyz nespal, tak rval. V noci se budil fakt co 2,5-3 hodiny na kojeni, kojeni trvalo treba pul hodiny, takze muj spanek 0 nic… byla jsem jak chodici zombie, nepomohlo ani dat na noc UM, budil se stejne. Do toho potrebovala moji pozornost starsi dcera..takze to byl blazinec. Z toho prisernyho jekotu jsem byla fakt na prasky. Nepomahaly zadny ty kapky, nic.. ale jekot ze dne na den presel a zacalo bejt lip a lip. Kaja byl i dost linej, takze strasne dlouho mu stacilo se plazit a nic jinyho nedelal. Az ted za poslednich 14 dni si sednul, stoupnul a zacal lezt po 4 :-)) takze skok ve vyvoji jak blazen.
S jidlem je to pohoda, sni vsechno, co se mu da, uz od zacatku prikrmu, v jakymkoliv mnozstvi. Jen moc nechce pit nic jinyho, nez mliko, nad vodou se sklebi a ty sladky stavy nedavam.
Podnikli jsme i par vyletu, v zime jsme byli na horach, bohuzel ale Kaja spatne snasi cestovani autem - proste kdyz neusne, tak pokazdy v aute blije :roll: :roll: a to jezdime kratky trasy, max 1,5hodiny..takze parada, vecne peru autosedacku a blitky z obleceni :roll: tezko rict, co mu vadi. Ted, kdyz uz sam sedi, tak chceme vyzkouset, jestli by mu vic vyhovovalo jezdit v posmerny sedacce.
Pak samozrejme nejvic zboznuje segru, protoze s nim dela desny blbiny. Vcera mu ukazala, ze se da delat berany duc o skrin… tak to byla velka legrace, dokud se neducnul trochu vic :-D
Dcera ( Lucie ) jde od zari do skolky, tak me bude mit Kaja na dopoledne sam pro sebe.
Ted na nejblizsi mesice mame v planu letet do Recka a jeste pojedeme do Rakouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.6.20 12:40

@Lamicka2016 gratuluju :srdce: tak uz jsi v pulce…ted uz to poleti Lami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.6.20 12:47

@Payus nemáš zač :kytka: jsem ráda, že ti to udělalo radost :hug: @Lamicka2016 no super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.6.20 12:56

@MiliKuu velkou, jsem ted dost sama a musim rict ze na me padl splin…takze tak :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
19.6.20 13:47

:dance: Folikul 19,5mm sliznice 8,5 mm transfer ve středu.
Dostala jsem injekci kortikoidu a od zítra beru tabletky, v neděli estrofem na podporu sliznice ještě. Tak už to musí vyjit holky 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻 🍀 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.6.20 13:57

@Kriistyna krasna prace Kristy :srdce: zlatunko krasne jsi pripravila hnizdecko pro ty dva cumacky :* streda pisu si a nemyslim na nic jineho nez na Vas :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.6.20 14:23

@Kriistyna no super :potlesk: hlavně pozitivně a věř tomu :srdce: @Payus Maty chodí do školy a Standa do práce? :oops: Já jsem taky věčně sama doma :hug: sbal Dendu a dojeď na dovolenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
19.6.20 14:46

Holky moc děkuji. Jak mi od začátku do teď nic není, tak po tom měsíci bez utz vždycky ani nevěřím že tam bude :lol:

Tynko držím palce ať se dvojcatkum líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
19.6.20 14:54

Holky dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.6.20 15:00

@MiliKuu nerikej dvakrat Mili, zbalena jsem raz dva :mrgreen: vetsinou samotu vyhledavam, ale uz ji je nak moc az mi to leze na mozek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
19.6.20 15:00

@Lamicka2016 teda to jsi mladice! Jakypak vek?? 8o gratuluji :kytka:

@Kriistyna super! Budu drzet pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
19.6.20 20:29
@Kriistyna píše: :dance: Folikul 19,5mm sliznice 8,5 mm transfer ve středu.
Dostala jsem injekci kortikoidu a od zítra beru tabletky, v neděli estrofem na podporu sliznice ještě. Tak už to musí vyjit holky 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻 🍀 😳

Teda krásné výsledky píšeš, budu držet všechno co jde 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.6.20 20:52

@Euforia jeje tak s tim briskem to ti muze @MiliKuu taky vypravet vid, to maj vasi kluci podobny..
Tak to jste si teda zpocatku uzili oba co 8o nekdy kdyz Denis place si prijdu jak Nevil v Harry Poterovy kdyz presazovali Mandragoru..u nas brisko probihalo v klidu od zacatku.
Jasny ze segra je nejlepsi :srdce: je to krasny videt ten jejich vztah vid :hug:
jee ja bych hned chtela do Recka, s miminem si to netroufnu tak pristi rok uz bysme si to mohli uzit, ted by to pro me byla asi krec, on je Denda teda strasne super mimino, fakt pohodar nic moc ho nerozhazi..ale kdyz se zmeni prostredi tak hur ji, co jsem vypozorovala za ty dva vikendy co jsme byli mimo domov nesnedl z prikrmu skoro nic a mliko vzal na milost hlavne v noci a ve dne teda za velkyho ukecavani.
To je blby ze Kaja tak blinka, ale reknu ti jezdit zady v buse me taky vadi, tak fakt treba pomuze ta zmena smeru jizdy, uvidi na cestu a zamestna hlavicku…a nebo taky ne :mrgreen: njn nektery deti to cestovani nemusi, schvalne pak rekni jak to dopadlo a jestli to zabralo nebo ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
19.6.20 22:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat