Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anukk zítra jdu na ultrazvuk před ovulaci jestli bude moct být Ket tak uvidíme… ovulku jako min měsíc mít nebudu to už cítím teď, tak jestli vůbec k tomu dojde
a dekuji.
@Kriistyna Na zítřek drzim palce. A nevěš hlavu, třeba to zrovna teď bude to pravé, i když se to nezdá… ![]()
@Ba-stet jo uvidíme dekuji, s tím nic nenadelame
buď to bude nebo nebude.
@Ba-stet díky Baru
já vím, čas ještě máme, ale ten nález je zatím na prd
@Kriistyna tak moc držím palce zítra
já nejdéle příští týden opouštím tu mini skupinku těhotných tady, takže by to chtělo, abys mě nahradila
![]()
@Anukk nalez nic neznamena, to se muze zmenit klidne za hodinu
ja nemela poslicky nikdy, vzdy mi zacaly rovnou kontrakce. A nez se narodila Saška, tak jsem byla dopoledne na prohlidce a pry ze mam jeste par dni cas ![]()
@Coccinella 13 tak doufám, ale zas si nechci dělat zbytečně velký naděje
a pak být s nástupem do nemocnice hodně zklamaná… no nějak to dopadne… Hlavně, že už to bude za námi a malá s námi ![]()
@Coccinella 13 copak jí bych i věřila, skoro ji teď lituju, chudák už je asi 3 měsíce hlavou dolů, před měsícem už nalehala na spodek a ja total zabetonovana
no jo no, rodiče si nevyberes, už to početí měla náročný a musí pochopit, že ani porod ji neusnadnim ![]()
@Anukk ahojky kocko, neboj ona se milostiva uraci…ja mela vyvolavanej ted s Denou…no nebylo nic extra oproti klasickemu „boze uz to na me jde“ ale zato fofr. @Ba-stet draha…tak ten muj obr…pribral za 2 mesice presne 600g…a ja bych dala ruku do ohne za to ze minimalne kilo a pul…no nevadi…takze vaha v 6m 6590g a vyska 67cm…je to camfrnousek…
Jinak damy!!! nase prvni miminko Karlik od Euforky ted nevim ten jej nick presme ma dnes rok
jestli vite vyvolejte ji berunecku…
Baru ty jsi na to borkyne
@Kriistyna pusino
zitra to je jen Vas den…myslim na Vas a dej vedet zlato ![]()
@Payus Teda jak Ty všechna ta data držíš v hlavě
![]()
@Euforia nebo @Euforie (?) Všechno nejlepší prvnímu známému miminku z Rainbow ![]()
@Payus Fakt tak málo? Teda ono to není málo, žejo, ale opravdu vypadá mnohem větší. Aspoň Ti hezky padne do ruky ![]()
Jinak já dnes celý den hákovala u šicího stroje, abych kamarádce dodala slíbený mantinel do kočárku (ten jsem úžasně vytunila!) a usínáčka - měla jsem střiženo na dva, konečně i pro Anku. Prvního jsem tradičně trochu doprasila, tak jsem ještě rychle udělala druhého. S tím, že Ance udělám teda třetího, aby neměla ze sérky nejošklivějšího. A co myslíte, muž jí Mrzáka dal a hned si ho zamilovala
![]()