IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
16.6.20 10:45

@Anukk zítra jdu na ultrazvuk před ovulaci jestli bude moct být Ket tak uvidíme… ovulku jako min měsíc mít nebudu to už cítím teď, tak jestli vůbec k tomu dojde :roll: a dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.6.20 10:51

@Kriistyna Na zítřek drzim palce. A nevěš hlavu, třeba to zrovna teď bude to pravé, i když se to nezdá… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.6.20 11:28

@Ba-stet jo uvidíme dekuji, s tím nic nenadelame :nevim: buď to bude nebo nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
16.6.20 14:34

@Ba-stet díky Baru :hug: já vím, čas ještě máme, ale ten nález je zatím na prd :nevim: @Kriistyna tak moc držím palce zítra :hug: já nejdéle příští týden opouštím tu mini skupinku těhotných tady, takže by to chtělo, abys mě nahradila :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.6.20 15:18

@Anukk Chtělo no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.6.20 19:32

@Anukk nalez nic neznamena, to se muze zmenit klidne za hodinu ;) ja nemela poslicky nikdy, vzdy mi zacaly rovnou kontrakce. A nez se narodila Saška, tak jsem byla dopoledne na prohlidce a pry ze mam jeste par dni cas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.6.20 19:32

@Kriistyna drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
16.6.20 21:10

@Coccinella 13 tak doufám, ale zas si nechci dělat zbytečně velký naděje :roll: a pak být s nástupem do nemocnice hodně zklamaná… no nějak to dopadne… Hlavně, že už to bude za námi a malá s námi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.6.20 21:37

@Anukk ver holčičce ze vi co dela a ze to zvladne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
16.6.20 21:46

@Coccinella 13 copak jí bych i věřila, skoro ji teď lituju, chudák už je asi 3 měsíce hlavou dolů, před měsícem už nalehala na spodek a ja total zabetonovana :zed: :mrgreen: no jo no, rodiče si nevyberes, už to početí měla náročný a musí pochopit, že ani porod ji neusnadnim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.6.20 22:03

@Anukk ahojky kocko, neboj ona se milostiva uraci…ja mela vyvolavanej ted s Denou…no nebylo nic extra oproti klasickemu „boze uz to na me jde“ ale zato fofr. @Ba-stet draha…tak ten muj obr…pribral za 2 mesice presne 600g…a ja bych dala ruku do ohne za to ze minimalne kilo a pul…no nevadi…takze vaha v 6m 6590g a vyska 67cm…je to camfrnousek…
Jinak damy!!! nase prvni miminko Karlik od Euforky ted nevim ten jej nick presme ma dnes rok :srdce: jestli vite vyvolejte ji berunecku… :hug: Baru ty jsi na to borkyne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.6.20 22:05

@Kriistyna pusino :srdce: zitra to je jen Vas den…myslim na Vas a dej vedet zlato :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.6.20 22:10

@Payus Teda jak Ty všechna ta data držíš v hlavě 8o :hug:

@Euforia nebo @Euforie (?) Všechno nejlepší prvnímu známému miminku z Rainbow :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.6.20 22:11

@Payus Fakt tak málo? Teda ono to není málo, žejo, ale opravdu vypadá mnohem větší. Aspoň Ti hezky padne do ruky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.6.20 22:16

Jinak já dnes celý den hákovala u šicího stroje, abych kamarádce dodala slíbený mantinel do kočárku (ten jsem úžasně vytunila!) a usínáčka - měla jsem střiženo na dva, konečně i pro Anku. Prvního jsem tradičně trochu doprasila, tak jsem ještě rychle udělala druhého. S tím, že Ance udělám teda třetího, aby neměla ze sérky nejošklivějšího. A co myslíte, muž jí Mrzáka dal a hned si ho zamilovala :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí