IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
13.6.20 11:59

@Ba-stet no to já právě nevím, ono se na netu píše, že právě tím, že se voda neodpařuje a vaří se to pomalu, tak že si jídlo zachovává všechny svoje hodnoty :think: proto se ptám :mrgreen: ach jooo, já sem tam fakt nejsem ráda, že jsem chytrý zvídavý člověk :oops: :lol: být poloblb, tak mi je to fuk :oops: :roll: takhle je člověk ‚uvězněný mezi skálou a bláznivým místem‘ (jako Sheldon v Big Bang Theory) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.6.20 12:03

@MiliKuu Těžko říct, no. Když dělám vývar, tak tu zeleninu a maso vyhazuju uplně šedé, vyvaří se z toho všechno do vývaru. Ale samozřejmě, když je to ten „eintopf“ tak to chutná normálně. Asi by to šlo… Ale mně to přijde o ničem, rychlé ovaření v páře mi přijde rychlejší a praktičtější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.6.20 14:45

@Ba-stet jasné ;) děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.6.20 12:02

@Payus krásné půlročninky Dendovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.6.20 19:46

@MiliKuu dekujeme Mili moc :srdce: a Milankovi krasny 7mesicniny. V utery podam hlaseni o mereni a vazeni :palec: a ja zitra jdu k zubari :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
14.6.20 19:52

Tak jak jste si uzili vikend? My moooc ;) :mrgreen: jo a Saška uz taky vali sudy jako profik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.6.20 20:14

@Payus děkujeme :kytka: těšíš se na zubáka? :mrgreen: na měření jsem zvědavá ;) @Coccinella 13 no tak super, Saška jede :dance: sluší vám to holky v bazéně :kytka: my včera už ani nevím co dělali :think: :nevim: a dneska jsme byli pro dvě jehňata do party a měli návštěvu, víkend utekl jak voda :oops: Milánkovi během víkendu skoro vykoukl třetí zub, ještě nakonec to den dva chce, ale už je úplně na krajíčku dásniček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
15.6.20 09:29
@Coccinella 13 píše:
Tak jak jste si uzili vikend? My moooc ;) :mrgreen: jo a Saška uz taky vali sudy jako profik ;)

Gratuluji, takže jsme poslední 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.6.20 10:12

@Jitule K Vítečkovi všechno neeeeej :kytka: a jinak nejste poslední, Víťulík je předčasně narozen, takže má dost času :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.6.20 10:26

@Jitule K velka gratulace k svatku skritku Vitku :srdce: @MiliKuu tesim fakt, doufam ze mi opravi co me zlobi a budu zase na pohodu, pri mym stesti by me ty zuby chytli akorat na svatbe :mrgreen: my holky od patku parili…jsme obri banda ve veku 12-70 :mrgreen: a 80% neco slavi v cervnu takze vikend nabitej a vlastne jsem rada ze jsme prezili vsichni ve zdravi..ikdyz tatovi musim zavolat nevypadal vcera dvakrat fit :mrgreen: @Coccinella 13 waau koupacka..kolik mate stupnu v bazenu? Ja furt plasim ze semi Dena nastydne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.6.20 10:33

@Anukk tak termin uz se krasne priblizil Any…pocitam ze jste jeste 2v1 kdyz ses neozvala…myslim na tebe, krasne to zmakni :srdce:

Příspěvek upraven 15.06.20 v 11:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
15.6.20 10:36

@Jitule K vsechno nejlepsi Vitkovi :kytka: taky jsem chtela Vitka, jmenoval se tak muj dědeček ;) tak treba priste :mrgreen: jinak s tim otacenim klidek, jednak ma sve tempo a jednak se narodil driv, ne? ;)

@MiliKuu dekujeme, Sašence to slusi, maminka je opet tlustoch :zed:

@Payus nasi to maji hodne nahraty, v sobotu meli vodu 32 a vcera uz jenom 30 :oops: a venku bylo vcera 25 a zatazeno, tak to bylo super ze jsem ji nemusela matlat zadnym kremem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.6.20 10:37

@Coccinella 13 To jste se měli! U nás teda zase kovíjak nádherně nebylo 8o Muž se rozhodl vyvézt náš na výlet, což byla fakt katastrofa. Dítě řvalo, pes prudil, chlap mrzoutil… Byli jsme venku asi 3,5 hodiny, domů jsem přijela zbitá jak po maratonu :D

Jinak té mojí kamarádce, co loni přišla o miminko se v neděli narodila zdravá holčička. Taky pospíchala, 35+1. Tak hákuju na usínáčkovi a mantinelu do kočárku, co jsem slíbila, a jde mi to pro změnu jak psovi pastva 8)

Po dvanácté má Anka očkování a převážení. Přibrala asi 300 g, některé porce kaše už vyšly ven… tak jsem zvědavá, za co bude pojeb tentokrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
15.6.20 10:38

@Anukk Taky na Tebe myslím, kočko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.6.20 11:15

@Ba-stet drzim palec Barci :palec: a nenech se rozhodit..jsi mama a delas vsechno dobre, mozna bys mela dat doktorce najevo ze jsi sebejsta a vis o delas..a hlavne ji zase vratit do patricnych mezi, ptz „ocamcat pocamcat“…nenech se prudit :hug: btw dnes se svagrova chlubila…Viky stoji…
A pridavam Denana..prijde mi ze nejak narostl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital