Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet no to já právě nevím, ono se na netu píše, že právě tím, že se voda neodpařuje a vaří se to pomalu, tak že si jídlo zachovává všechny svoje hodnoty
proto se ptám
ach jooo, já sem tam fakt nejsem ráda, že jsem chytrý zvídavý člověk
být poloblb, tak mi je to fuk
takhle je člověk ‚uvězněný mezi skálou a bláznivým místem‘ (jako Sheldon v Big Bang Theory) ![]()
@MiliKuu Těžko říct, no. Když dělám vývar, tak tu zeleninu a maso vyhazuju uplně šedé, vyvaří se z toho všechno do vývaru. Ale samozřejmě, když je to ten „eintopf“ tak to chutná normálně. Asi by to šlo… Ale mně to přijde o ničem, rychlé ovaření v páře mi přijde rychlejší a praktičtější ![]()
@MiliKuu dekujeme Mili moc
a Milankovi krasny 7mesicniny. V utery podam hlaseni o mereni a vazeni
a ja zitra jdu k zubari ![]()
Tak jak jste si uzili vikend? My moooc
jo a Saška uz taky vali sudy jako profik ![]()
@Payus děkujeme
těšíš se na zubáka?
na měření jsem zvědavá
@Coccinella 13 no tak super, Saška jede
sluší vám to holky v bazéně
my včera už ani nevím co dělali
a dneska jsme byli pro dvě jehňata do party a měli návštěvu, víkend utekl jak voda
Milánkovi během víkendu skoro vykoukl třetí zub, ještě nakonec to den dva chce, ale už je úplně na krajíčku dásniček ![]()
@Coccinella 13 píše:
Tak jak jste si uzili vikend? My moooc![]()
jo a Saška uz taky vali sudy jako profik
Gratuluji, takže jsme poslední 🙈
@Jitule K Vítečkovi všechno neeeeej
a jinak nejste poslední, Víťulík je předčasně narozen, takže má dost času ![]()
@Jitule K velka gratulace k svatku skritku Vitku
@MiliKuu tesim fakt, doufam ze mi opravi co me zlobi a budu zase na pohodu, pri mym stesti by me ty zuby chytli akorat na svatbe
my holky od patku parili…jsme obri banda ve veku 12-70
a 80% neco slavi v cervnu takze vikend nabitej a vlastne jsem rada ze jsme prezili vsichni ve zdravi..ikdyz tatovi musim zavolat nevypadal vcera dvakrat fit
@Coccinella 13 waau koupacka..kolik mate stupnu v bazenu? Ja furt plasim ze semi Dena nastydne..
@Anukk tak termin uz se krasne priblizil Any…pocitam ze jste jeste 2v1 kdyz ses neozvala…myslim na tebe, krasne to zmakni ![]()
Příspěvek upraven 15.06.20 v 11:06
@Jitule K vsechno nejlepsi Vitkovi
taky jsem chtela Vitka, jmenoval se tak muj dědeček
tak treba priste
jinak s tim otacenim klidek, jednak ma sve tempo a jednak se narodil driv, ne? ![]()
@MiliKuu dekujeme, Sašence to slusi, maminka je opet tlustoch ![]()
@Payus nasi to maji hodne nahraty, v sobotu meli vodu 32 a vcera uz jenom 30
a venku bylo vcera 25 a zatazeno, tak to bylo super ze jsem ji nemusela matlat zadnym kremem ![]()
@Coccinella 13 To jste se měli! U nás teda zase kovíjak nádherně nebylo
Muž se rozhodl vyvézt náš na výlet, což byla fakt katastrofa. Dítě řvalo, pes prudil, chlap mrzoutil… Byli jsme venku asi 3,5 hodiny, domů jsem přijela zbitá jak po maratonu ![]()
Jinak té mojí kamarádce, co loni přišla o miminko se v neděli narodila zdravá holčička. Taky pospíchala, 35+1. Tak hákuju na usínáčkovi a mantinelu do kočárku, co jsem slíbila, a jde mi to pro změnu jak psovi pastva ![]()
Po dvanácté má Anka očkování a převážení. Přibrala asi 300 g, některé porce kaše už vyšly ven… tak jsem zvědavá, za co bude pojeb tentokrát…
@Ba-stet drzim palec Barci
a nenech se rozhodit..jsi mama a delas vsechno dobre, mozna bys mela dat doktorce najevo ze jsi sebejsta a vis o delas..a hlavne ji zase vratit do patricnych mezi, ptz „ocamcat pocamcat“…nenech se prudit
btw dnes se svagrova chlubila…Viky stoji…
A pridavam Denana..prijde mi ze nejak narostl ![]()