Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co se oto tu deje? Barco drz se. Btw UM.neni zadna prohra..a jestli jo tak jsem prohrala na plny care.
Mili kdy vysetreni? Budu drzet palce at to k necemu vede..a nejlip k pomoci ![]()
@Ba-stet ja taky kojenim vse řeším
Baru vydrz, bude to dobry uvidis. Kazdopadne jak ctu ze nemas zpracovany pocity z porodu (cisar), napadlo me co s tim vsim neco udelat? Nemas v okoli nekoho kdo by ti s tim mohl pomoct? Ja mam, ale to je pro tebe daleko. Každopádně bych radila to resit… za sebe bych ti doporucila nekoho kdo treba dela EFT, to si s takovejma nezpracovanejma pocitama umi poradit. Mam se ti poptat? Urcite bych pres „svoje“ kontakty nasla nekoho provereneho i v Praze
zkus o tom popremyslet… ono vsechno souvisi se vsim… a ver mi, ze vim o cem mluvim ![]()
@MiliKuu no tak parada ze půjdete na sono! Kdy se tam chystate? Byli jste i na mereni nebo jen na pichanci? Jak to Milanek dnes po ocko zvlada?
@Payus @Coccinella 13 @Ba-stet první volný termín 23.6
no tak počkáme
Vladi- byli jsme jen na píchanci, zvýšenou teplotu měl včera i v noci, ale jen do 37.5, takže dobré
na měření jdem až 13.7 na osmiměsíčku ![]()
@Payus Toho jsem se bála, že to napíšu nějak blbě a že Tě urazím. To jsem fakt nechtěla 🙏 Ono nejde o to, že by UM bylo špatné, spíš jsem na tuhle situaci nebyla připravená. Jako obvykle byl plan úplně jinej
Mě jen frustruje, že to zničehonic začalo drhnout, přitom mliko mám, Anka spolupracuje… Jak říka Cocci, asi nemám zpracovaný porod (což jsem netušila, myslela jsem, že už je to ok), že mi prostě chybí to prožít. A teď mám navíc pocit, že ztrácím to jediný přirozený, na co jsem se zmohla… Chápeš?
Nicméně po tom, co se včera odhalilo, že blbá jsem já a ne doktorka
dnes začneme s kaší…
@Coccinella 13 Asi máš pravdu
Já to netušila, citila jsem se blbě až někdy od třetího týdne od porodu do konce šestinedělí a pak už zas dobrý. Opravdu nemám pocit, že to slo vyřešit jinak a líp, jen se cítím trochu ošizeně. Vylezlo to ven až teď.
Zkusim tu svou paní na hlavu, ale kdyby ses na nekoho poptala, budu ráda…
Jo a dnes mame s Ankou výročí transferu. Jedno tělo, jedna duše
![]()
@Ba-stet no vidíš, krásné výročí
já zas před týdnem (na den dětí) měla výročí oznámení rodině, že čekáme
a nemyslím si, že jsi blbá
jen prostě mateřství vytěsnilo matiku
![]()
Pod vlivem posledních událostí jsem se ani nepochlubila, že jsme možná objevily NOSÍTKO. To bych ovšem nebyla já, aby nebyl nějaký problém. Je to Fidella, mně hezky sedí, Anka je v něm nadšená, ale včera jsem ho hledala a trochu se bojím, že je to verze od narození do vel 74
Musím se na to zeptat, až ho budeme vracet a kdyžtak hledat dál ![]()
@Ba-stet juchu
nosítko
no takže jinými slovy už víš, v čem byl předtím problém - Anince bylo veliké a proto v něm nechtěla být
@Lamicka2016 pokud se ti nebude krýt ťapkama, bude obličejem a bude něco vidět
já na tom nebyla, krom toho, že se malý kryl od prvoscreenu až do porodu, tak mi to přišlo zbytečné
ale může to být hezký zážitek, to nepopírám ![]()
@MiliKuu vidíš to mě ani nenapadlo, tak uvidíme jak to bude teď na 2.screenu a tam kam jdeme dělají i právě ten 4D a půjdu tam ještě i kvůli té růstové restrikci v 28tt. Domluvím se, že by se udělal v tom 28tt i ten 4D.