IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
6.6.20 15:14

@Ba-stet me delali konizaci 7/2016 a do 2018 kontrola co 3 mes a pak co pul rok v CGOP. Ted po porodu taky co pulrok. Je dobre ze nas tak hlidaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.6.20 12:19
@Payus píše:
@Ba-stet covece ja ji videla sedet jen mezi zbrdlinama v postylce na fotce a ted v kocare, ma ji jeste v hlubokem, z lehu se v klidu posadi. Jak to myslis na patach? No reknu ti, je mi jich taky lito, ptz presne jk pises s tim porovnavanim to je strasnej stres pro vsechny :( a hlavne jak k tomu to dite prijde ze jo :roll:
Barco to je dobry plan, to te trosku vrati ve vzpominkach do porodnice :) a jsem zvedava kolik vyzunkne :potlesk: super ze mas po „ruce“ nekoho kdo poradi a hlavne vi fakt o cem mluvi.
Ja bych si ted prala mit z obyvaku polstrovanou celu..Denan se rozhodl ze do predu a do zadu lezt je nuda, takze s pravou rukou v puse zdolava cestu do strany prekazky neprekazky..furt je mimo deku a vazne uvazuju ze poridim nakou molitanovou helmicku jestli neco takovyho existuje..jinak bude sama boule.

Promiň, Pájo, úplně jsem zapomněla odepsat. No s tím sedem je to tak, že do toho správného se dítě paradoxně dostane až po tom, co se postaví. Pokud to dělá před tím, je většinou o „překážkový sed“ (tam se většinou dostane z polohy na všech čtyřech a není to tak hrozné) nebo „sed mezi patami (W sitting)“ a ten blbý je, protože zatěžuje kyčle. Tady je to vyfocené, i u batolat https://supermamy.maminka.cz/…ci-si-zdravi?…

Navíc to pasení je pro děti pruda, ale jak jsem psala, posiluje to břišní a zádové svaly, které jsou nezbytné pro vzpřímení a chůzi. Za odměnu mají mimina rozhled. Pokud se Viktorka nějak vyšvihne nebo pomocí žbrdlin vyšplhá do sedu, tak rozhled má a daleko lepší než z pozice na bříšku, takže pak nemá žádnou motivaci se to učit. Samozřejmě to není žádná tragédie, nějak se to dožene, akorát když budou ty správné polohy trénovat teď, jde to rychleji a snadněji, než přecvičovat špatné návyky u dítěte rok a staršího, které nebude chtít a může se už dost prát. Přece jen mimino člověk zmákne snadněji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.6.20 21:13

@Ba-stet tak to ne, ona mela nozky natazene pred sebou :think:
Prosim.te ja zapominam odpovidat vsem, a kolikrat teda odpovim a neoznacim nikoho :mrgreen: posilam spiciho pankace @sebel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.6.20 22:49

Ahoj vsem, nejak jsem nestihala sem kouknout a vy jste se teda pekne rozepsaly :D ja se vcera snazila trochu přestavět nabytek, abych „vyrobila“ ctvrte misto u stolu pro Sašku :mrgreen: byl to boj, ale mam hotovo :mrgreen: ale tech veci co jsem v tech polickach a skrinkach nasla :mrgreen: a dnes jsme byli u nasich pro Pavlika a tak jsme se cele odpoledne koupali. Zatim teda bez Sašky, ale jak bude tepleji tak ji to taky nemine :mrgreen:

@MiliKuu teda holka, ty musis mit porad neco extra :nevim: co s tim? Konizace nebo budou chvili cekat? A co Milanek? Uz je to lepsi nebo porad rourkujete? A ja uz verila ze to bude s temi homeopatiky dobry :roll:

@Ba-stet Baru a nemuze ta vaha treba vazit malinko jinak? Vis ze kdyz vychazis z vahy vazene u doktorky, treba kazda vaha vazi malinko jinak :nevim: rozhodne se ale hod do klidu hlavne ty. Mala to z tebe pak citi tu nervozitu. Pavlik byl taky vahou v cervenych cislech, doktorka me pokazde „drbala“, ale dnes to dohnal a dokonce ma i trochu pupik :mrgreen: (pozorovala jsem ho dnes v plavkach :mrgreen: ) trvalo to par roku, ale dnes ji vylozene s chuti a vahu ma uplne v pohode ;) Navic jak sama pises, je to sikula, krasne se otaci, smeje se… kdyby byl fakt prusvih, tak by vypadala a chovala se asi jinak, ne? :hug:

@Jitule K tak Saška se vcera pretocila ve spani (byla po usnuti v nasi) najednou plac, tak tam bezim a ona na brisku a koukala co se deje :mrgreen: tou otockou se vzbudila a nechapala co se stalo :mrgreen: tak jsem ji zase dala na zada a pokračovala ve spanku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.6.20 22:54

@Payus kouzelnej pankac :mrgreen: ale musim se pochlubit, Sašce uz tam taky cosi rasi :mrgreen: každopádně jak to delas, ze spi prikrytej? Ja u nas porad prikryvam oba a oba jsou porad odkopani a studeni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.6.20 23:12

@Coccinella 13 Možná může :nevim: Ale to už jsem se utěšovala předtím, že to váží blbě doktorce. Snažím se být klidná, ale jsem nervózní i z té doktorky, nového pediatra nemůžu sehnat. Mám ještě týden. Zatím to vypadá, že něco málo přibrala, tak uvidíme, jestli se to pohne. Jak jsem psala, není takový průšvih nízká váha, jako vypadnutí z percentilu, to říkala i ta laktační poradkyně. Nemyslím, že by se z toho nevyjedla, spíš se bojím, že budu muset nasadit UM, a to mě fakt štve. Ona sosá, já mám mlíko, nechápu, co je špatně :? Teď kojím fakt každé dvě hodiny a začínám mít dost, ale hlavně mám pocit, že se to buzení podepisuje na Ance, je dost mrzutá :roll: Ale říkám si, že to vydržíme ještě pár dnů…

To sis teda mákla! Je to hezké, že jíte všichni spolu :srdce: A dnes jste se koupali, jo? U nás zima jak v ruském filmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.6.20 23:14

@Payus Fakt? Tak natažené nohy by měly být správně :think: To je teda záhada, ta Viky! A Denan je boží, na té fotce vypadá jako mnohem větší dítě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.6.20 23:30

@Ba-stet ja si myslim ze ta hoka si to jede po svem, a je videt ze asi vi co dela, ptz sedi jak pisu a ty rikas ze dobre, tak si fakt ona vi. Jinak jsme si hodila Denana do nakyho grafu a od prosince do dubna pribral 3,2 kg a vyrostl o 16 cm..vaha nic moc ale ty centaky dobryy :dance: Hele a co kdybys misto nastupu UM nasadila ridkou kasi treba vecer nebo dopoledne? Ale zase aby ji to nezaplaclo a nejedla pak min od tebe.. Jinak kolik od tebe vypije na to jedno kojeni, co rika vaha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.6.20 23:36

@Coccinella 13 Dundis usina odkopacenej, ale pak ho zakryju a uz tak vydrzi, pokud se teda netoci jako hodinova rucicka. Ale vzdy mu chybi jedna fusekle, s tou proste spat nebude. Spis me ale stve jak chrupci na brise, on je spokojeny ale ja usinam s tikem v oku na monitoru. Matyho uz nejaky cas nepozoruju. Ale v detenicich je fakt ze nohy z postele couhaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.6.20 23:49

@Ba-stet jak rikam, Paja byval taky v cervenych cislech a kojila jsem dal ;) zkus vydrzet a uvidis ze se to srovna :hug: no jime spolu zni jeste hodne nadnesene :mrgreen: ale snazime se :mrgreen: jj, odpo bylo fakt krasne, navic ma tata krasne vyhratej bazen (30 st.), tak byla skoda to nevyuzit :mrgreen:

@Payus tak to ja prikryvam nekolikrat za noc a stejne se odkopavaji oba… za chvili jdu spat a je mi jasny jak je tam najdu :lol: Saška teda spi nejvic na boku (jedno na kterem) a dnes mi rikala mama, ze ja jako dite spala jedine na brichu. Když me otocila na zada, tak jsem se behem chvile pretocila zpet. Kdyz ji nekdo nakukoval do kocarku, tak se pry nestacil divit :mrgreen: a je pravda ze dodnes je to ma oblibena spaci poloha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
8.6.20 07:39
@Coccinella 13 píše:
Ahoj vsem, nejak jsem nestihala sem kouknout a vy jste se teda pekne rozepsaly :D ja se vcera snazila trochu přestavět nabytek, abych „vyrobila“ ctvrte misto u stolu pro Sašku :mrgreen: byl to boj, ale mam hotovo :mrgreen: ale tech veci co jsem v tech polickach a skrinkach nasla :mrgreen: a dnes jsme byli u nasich pro Pavlika a tak jsme se cele odpoledne koupali. Zatim teda bez Sašky, ale jak bude tepleji tak ji to taky nemine :mrgreen:

@MiliKuu teda holka, ty musis mit porad neco extra :nevim: co s tim? Konizace nebo budou chvili cekat? A co Milanek? Uz je to lepsi nebo porad rourkujete? A ja uz verila ze to bude s temi homeopatiky dobry :roll:

@Ba-stet Baru a nemuze ta vaha treba vazit malinko jinak? Vis ze kdyz vychazis z vahy vazene u doktorky, treba kazda vaha vazi malinko jinak :nevim: rozhodne se ale hod do klidu hlavne ty. Mala to z tebe pak citi tu nervozitu. Pavlik byl taky vahou v cervenych cislech, doktorka me pokazde „drbala“, ale dnes to dohnal a dokonce ma i trochu pupik :mrgreen: (pozorovala jsem ho dnes v plavkach :mrgreen: ) trvalo to par roku, ale dnes ji vylozene s chuti a vahu ma uplne v pohode ;) Navic jak sama pises, je to sikula, krasne se otaci, smeje se… kdyby byl fakt prusvih, tak by vypadala a chovala se asi jinak, ne? :hug:

@Jitule K tak Saška se vcera pretocila ve spani (byla po usnuti v nasi) najednou plac, tak tam bezim a ona na brisku a koukala co se deje :mrgreen: tou otockou se vzbudila a nechapala co se stalo :mrgreen: tak jsem ji zase dala na zada a pokračovala ve spanku :mrgreen:

Taky jsem ho našla jednou v postýlce na bříšku, když jsem šla ráno na wc, ale to už je přes týden a zase nic 🙈 kanec jeden. Taky řval 😂 pupík má taky, ve vanicce si na něj kouká :lol: ale nepéruje, Sašenka je šikovnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
8.6.20 07:40
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 Možná může :nevim: Ale to už jsem se utěšovala předtím, že to váží blbě doktorce. Snažím se být klidná, ale jsem nervózní i z té doktorky, nového pediatra nemůžu sehnat. Mám ještě týden. Zatím to vypadá, že něco málo přibrala, tak uvidíme, jestli se to pohne. Jak jsem psala, není takový průšvih nízká váha, jako vypadnutí z percentilu, to říkala i ta laktační poradkyně. Nemyslím, že by se z toho nevyjedla, spíš se bojím, že budu muset nasadit UM, a to mě fakt štve. Ona sosá, já mám mlíko, nechápu, co je špatně :? Teď kojím fakt každé dvě hodiny a začínám mít dost, ale hlavně mám pocit, že se to buzení podepisuje na Ance, je dost mrzutá :roll: Ale říkám si, že to vydržíme ještě pár dnů…To sis teda mákla! Je to hezké, že jíte všichni spolu :srdce: A dnes jste se koupali, jo? U nás zima jak v ruském filmu.

Co dát tvoje mléko na rozbor jestli je dost výživné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.6.20 08:48

@Jitule K A to se dělá? Ja Ti nevím, podle me je mlíko prostě mlíko a je přesně takový, jaky ho to konkrétní mimino potřebuje. Navíc se mi nezdá, že by z málo výživného vyrostla o pět cenťáků :think: Podle se u nás sešel ten růstový spurt, proti minulemu měsíci xnasobná aktivita a kratší spánek a nabídka je teď na hraně. Buď to překojím, nebo bude UM.

Jinak zpravy z váhy, oproti patku +100g. Tak to nevypada tak zle, pokud se to udrží. Namátkové vážení pred a po kojeni ukázalo, ze jednou při průměrně dlouhém, ukazkovem sání vytahla jen asi 40g, při jinem, kdy se odtahovala a delala psi kusy, vysosla 100g. Ja tomu dítěti proste nerozumím :) Dám tomu jeste den dva, kdyz to poleze nahoru, prestanu budit pres den a necham ještě buzeni v noci ( :? ) a uvidime.

Teď se rozhoduju, jestli napsat pediatričce, co je blízko a má hodně pozitivních i par negativnich recenzí (moje hydra ma JEN pozitivni, s ní asi nevyjdu jen já). Ty vzdálenější asi škrtám. Nemam nikoho, kdo by je doporučil osobně, podle netu je to evidentně stejny jako při hodu mincí a to dojíždění, byť pár stanic, vzdávám. Prece jen jak neřídím, bylo by to asi komplikované při nemocích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.6.20 09:06

@Payus on je fakt vlasák Denisek 8o @Coccinella 13 na konizaci zas počkám, uvidím, jak se to bude vyvíjet :roll: Milánek střídavě, ale je to lepší než bez homeo :nevim: @Ba-stet hlavně dej na svůj mateřský pocit a selský rozum a nenech si vnutit nějakou tabulku :hug:

Jinak s odkopáváním a sundáváním ponožky jsem se taky dlouho prala, ale je to jednoduché jak facka - před posledním kojením v 8 Milánkovi nechám jen bodynko s dlouhým a zapnu ho do spacího pytle :lol: je to tak akorát a vykopat se z toho nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.6.20 09:15

@Ba-stet já bych se šla nejdřív ‚poradit‘ s tou novou ohledně váhy, že chceš ještě jiný názor a byla by to záminka ji okouknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí