IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
2.6.20 08:14

@Coccinella 13 A nastřeluje se nejaka prozatímní náušnice a pak se vyměňuje? To mela myslim kamaradčina dcera. Náušnice vypadala hezky, ale byla poměrně velka. Anka, poloviční než to dite, by asi vypadala jak cirkusátko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.6.20 08:18

Holky nemáte tip kde se kupují takové ty skřítkovské čepičky do porodnice? Hrozně se mi to líbí, ale ještě jsem na to nikde nenarazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.6.20 11:10

@Ba-stet Barunko vsechno nej nej nej Anyzkovi do dalsiho mesice, beruska malocka at to doktorce kouka natrit :pankac: :srdce:
Moc dekuju za pochvalu ze je Maty do me…kazdej vidi jen chlapa a rikaji ze ma po me jen ty velky zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.6.20 12:12

@Coccinella 13 @Ba-stet já včera napsala tak dlouhý příspěvek a on se neodeslal :pocitac: Baru- na sociální fobii nevím, ale přijeďte s Aninkou na převýchovu - Milánek se usmívá na všechny, včetně úplně cizích lidí :mrgreen: Vladi - má se rozpustit 10kulek v 100ml převařené kojenecké vody a při potížích dát lžičku, pokud nepomůže, za 10min znova… dokud to není dobré :) malému pomáhá hned ta první, max druhá :) Já už teda rozpouštím jen 2kulky v 20ml, ani to za den úplně nespotřebujem :)

Jinak Milánek dnes krásný pokrok, sám poprvé otočka z bříška na záda :potlesk: (btw osteodynamika dobrá - měl mírně vychýlenou pánev, jak jsem se obávala :oops: tak mu to nějak napravovala a mělo by to být během 3dní lepší s
bříškem, tak doufám v odbourání homeopatik :potlesk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.6.20 12:31

@Ba-stet jj, tu nastrelenou tam ma nez se ousko zahoji a klidne dyl, vypadaji celkem dobre. Jsou myslim ruzne velikosti, takze v pohode vyberes i pro Anku. Saška je sice kus zensky, ale ouska ma malinky. Takze budeme vybirat taky neco drobnejsiho, aby to nepusobilo „svetsky“ :mrgreen:

@MiliKuu to je uzasny ze je Milankovi lip! A a ta osteo zni taky dobre! Tak ted uz bude vse zalite sluncen, ne? Ja to asi budu muset taky vyzkouset, protoze v noci se mala neskutecne krouti a tim padem i budi :roll: a gratuluji ke krasne otocce :mrgreen: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.6.20 14:57

@Coccinella 13 Já doufám, že vše bude sluncem zalité, minimálně do příštího týdne, kdy zas jdem na prevenar :roll: mno malý se právě taky v noci kroutí, budí sebe, budí mě… tak uvidíme no :nevim: jooo a k otočce děkuje za gratulaci, každopádně jestli byla pěkná, to nevím, ptže klasicky na pokrok počkal, až tam nebudu :lol: ale odcházela jsem na bříšku a přišla na zádíčkách, takže to prostě nějak udělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.6.20 19:52

@Payus Díky za přání :srdce: No, já samozřejmě nevím, jak vypadá Tvůj muž (mně třeba všichni říkaj, že jsem podobná mámě, do chvíle, než mě vidí vedle táty), ale přijde mi, že máte stejné oči :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.6.20 20:07

@Ba-stet no joooo, Nevěstinka už je slečna :srdce: všechno nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.6.20 20:09

Diky holky za Matyho😍
To vam musim rict, dnes jsem videla synovce vlastne po pul roce…v listopadu jeste klucik 13te narozky…dneska? Kluk na me kouka z vysky a mluvi na me preskakujicim hlasem…ty vogy to me ceka za rok a pul?? Nene :mrgreen: :mrgreen: @Ba-stet presne to jsem napsala Jite, ze je Vitek cela ona, pak mi poslala fotku Vitecka s tatkou a musela jsem uznat ze je hoodne tatkuv :mrgreen: vid @Jitule K :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.6.20 20:09

Tak já měla zas den. Po dvanácté, když byla Anka zralá spát, jsem s ní vyrazila shoppovat. Když má ty čtyři měsíce, že jo. Potřebovala jsem koupit dárek pro kamarádku, pro muže, Ance smrtelně nutně pyžama, protože přeskočila jednu velikost, a chtěla jsem pro ni tu čelenku na křtiny. Nákupy krámů nesnáším ani normálně, s kočárem se mi ultra nechtělo, ale nedalo se to odkládat.

Nebudu popisovat, co se dělo v jednotlivých obchodech, ani jak jsem koupila druhá nejdražší pyžama ve střední Evropě (ta první jsou na míru šitá krejčím prince Luise), prostě to byl horor! Anýz to snášel statečně, ale už to na ni bylo dlouhé. Kojila jsem Na Příkopech, vedle Václaváku :D Pak jsme přišly domů, Anka si pohrála na dece a já jí našla KLÍŠTĚ. Nato kamarádka za chvilku psala, že vyráží se psem a nabere nás na venčení. Anka záchvat, že do kočárku už nenene. Řvala celou cestu, já úplně zpocená. Pak jsme potkali jinou pejskařku, ta se na něco ptala, tak jsem Anýze vzala na ruku, aby si nevyřval plíce. Tak se naštěstí zklidnila.

Pak jsme došli do aleje, Anka spala. Jak má Theo…ehm… výchovné nedostatky, tak teď chodí všude na vodíku a pouštím ho jen na takovém plácku, kde vidím do dáli. Kolem běžel pán s fenkou, Theo najednou vypálil za nima, na volání nereagoval. Tak volám na pána, jestli fenka nehárá - a on, že jo. Tak jsem drapla vodítko, křikla, že pro něj jdu… a než jsem tam svižným krokem došla, byli v trapu. Ten de.bil prostě běžel dál, s nadrženým čoklem v závěsu 8o Naběhala jsem tam skoro 1,5 kiláku, než jsem Thea našla :pocitac: Pak jsem se vracela, úplně vyřízená, Anýz se probral do mrzuta a řev až domů… Naštěstí rychle usnula. Zítra přijde ta kamarádka, v bytě sajgon, nestihla jsem uvařit, ani došít usínáčka, co mám jako dárek pro její miminko. Sedím na gauči a nechce se mi nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.6.20 20:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.6.20 20:18

@Kriistyna :hug: Co nového u Tebe? Na kdy vychází Ket? A co ta práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.6.20 20:29

@Ba-stet Zítra jdu do práce, dneska mě uschopnili
Zatím nevím, čekám až to dostanu, snad koncem června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.6.20 20:33

@Kriistyna uuuf, držím palce, podej zprávu!  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.6.20 21:59

@Ba-stet 8o no co to kliste? Jako zakousle??? To je moje nocni mura..klistata..a ze jich tu mame mrte :zed: @Kriistyna tak pravou kote :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí