Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet bude hooodně jiného jídla. Toto je spíš jen jedno asi z 10 druhů ![]()
Za housky děkuji viděla jsem, že mají i v kosik.cz pečené máslové Petite France:
https://www.kosik.cz/…a-se-sezamem
ještě se tě zeptám jako nekuchtík
u toho masa pak tím šťuchadlem „směs rozmačkám“ myslíš tedy maso s vývarem? ![]()
bylinky miluji, ale koriandr nesnesu
napadá tě něco čím ho nahradit a nebo jen udělat bez něj?
a poslední dotaz, neměla bych teď majonézu myslíš, že jdou ty povidla rozdělat s bílým jogurtem?
Teď tedy koukám, že ty tvoje housky mají 30g a ty moje 100g. To bude asi obr houska, tak možná jí rozpůlit ![]()
Makro mám z ruky, tak ten Kosik je jednodušší.
@Lamicka2016 Maji 30g, to jsou takove větší jednohubky, a pak myslim 70g, to je klasika. Stovkove budou poměrně velke, ale to nevadi. Nepulila bych je, ale dala pobliz prkenko s nozem, aby to kdyžtak hoste mohli udělat sami. Housky z petite France budou určitě skvělé.
To stouchani normalne s tou šťávou (ja to zalevam vinem a vodou tak, aby to bylo ponorene aspon ze tri ctvrtin, zvlast pokud to budes delat pres noc bez dohledu). Mela by to byt ve vysledku takova šťavnatá kejdička. Kdyby se Ti zdalo, že je šťávy moc, tak trochu odeber, a případně přilévej behem šťouchání.
Misto majonezy bych asi dala radsi zakysanku, jogurt by byl asi ridkej a kyselej.
A kdyz nechces koriandr, tak dej cokoliv jineho. Nejuniverzálnější je asi hladkolista petrzelka, ale klido oregano, bazalku… Fakt cokoliv. Anebo nic, je to ochucene dostatečně.
@Ba-stet super. Moc děkuji za odpovědi a rady. Moc se mi tam líbí i ty asijské ingredinece. Citronovou trávu používám ve velkém i pěstuji. A ač maso nejím, tak asi i ochutnám ![]()
Zakysanka skvělý nápad.
Poslední dotaz to zelí nakládáš třeba už ve čtvrtek a použiji v sobotu?
Ještě jednou moc děkuji. Věřím, že to bude mít úspěch.
@Ba-stet ja koupila saty nakonec u vetvi. Myslim ze na krtiny budou v pohode (odmysli si to obleceny pod nimi
) a boticky v tesku. Na hlavu podle toho co sezenu, radeji bych celenku, ale uvidime. A dnes tatinek konecne vymekl s nausnicemi, takze to dnes u doktorky domluvim. Jdeme na pulrocni plus prevenar. Ja zase trnu aby neprudila ze Saška nabrala moc
![]()
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet ja koupila saty nakonec u vetvi. Myslim ze na krtiny budou v pohode (odmysli si to obleceny pod nimi) a boticky v tesku. Na hlavu podle toho co sezenu, radeji bych celenku, ale uvidime. A dnes tatinek konecne vymekl s nausnicemi, takze to dnes u doktorky domluvim. Jdeme na pulrocni plus prevenar. Ja zase trnu aby neprudila ze Saška nabrala moc
![]()
Kočička to vyběhá a je pěkňoučká, mě s tím Dr dřív taky drtila, ať si trhnou… musíme být šťastné, že máme krásné a zdravé děti 🤗
@Kriistyna Děkuji Týnko. Už jsem v práci jak na trní a těším se za ní domu. Je tam dnes poprvé sama.
@Lamicka2016 to verim
ona to určitě zvládne, je to sikulka, to ten můj zavislak bude teď hodně trpět, když po tak dlouhé době půjdu zase do prace
@Kriistyna no hele mně přišlo, že jsem jim doma docela překážela jak jsou zvyklí do odpoledne chrupkat, tak kolikrát jsem na zahradě byla i sama
on si rychle zvykne na nový režim a bude dobře. ![]()
@Jitule K tak jdeme za 14 dni na prevazeni
Saška totiz pry nabrala moc. Ma 71cm a 10,38kg
za dva mesice 7 cm a 2,8kg
@Kriistyna @Lamicka2016 My si rikaly s pejskařkama v parku, že některý psi si budou těžko zvykat po korone. A přesně, jedna říkala, ze jak jsou furt doma, že si její fenka vubec neodpočine ![]()
@Coccinella 13
A co jako? Tech 7cm je prece hrozny nárůst… To je teda prece naopak než u nás a taky blbě. Ja nevím, ze si ty deti ty tabulky lip nenastudujou…
@Ba-stet no kdyz bude priste taky moc tezka, ceka ji endokrinologie… me svihne ![]()