Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 tak Saška už je taky dvojzubka, gratuluju
@Ba-stet @Coccinella 13 Já totiž popravdě až do včera byla silně proti homeo, než jsem šla na alergologii se svojí alergií a blablabla nakonec z toho vyšlo, že v rámci kojení půlročního prcka jsou pro mě vhodná právě jen homeo… tak jsem šla do lékárny, že si koupím s odporem teda ty dvoje, co mi mudr doporučila a říkám si, že koupím teda i ty pro malého, co už jsem o nich tolikrát četla, když už to budu mít v baráku, to placebo… s pocitem ‚jsem čarodějnice‘ jsem v lékárně na vesnici kupovala troje homeo až na to, že měli jen ty pro malého (naschvál
) no a dnes jsem mu je od rána dávala dle doporučení (pravda, asi čtyřikrát jsem dnes poprvé mazala dásničky calgelem), ale Milánek sám!!!bez řevu!!!třikrát!!! kakal (to se ještě nikdy v jeho životě nestalo) a dvakrát dlouho spal, aniž by ho budily prdíky
zatím teda se stále přikláním k tomu, že je to náhoda, už měl spoustu lepších a taky spoustu horších dní, ale jestli se to bude opakovat ještě aspoň dva dny po sobě, tak snad uvěřím, že to funguje
a to se mi muž směje už od včera, že já roky vystupuju proti homeo a teď toto
![]()
Edit: Baru a ty nové kapky už jsem malému vysadila včera ráno, ptže mi přišlo, že to začíná být horší než lepší ![]()
@Ba-stet no to jo🙊 na vyšetření tady u nás stejně v to úterý pojedem, i když by to pokračovalo jak dnes ![]()
@MiliKuu ja bych homeo nezatracovala… my chodime k homeopatce, ktera je veterinarka a ma s homeo u zvirat opravdu bajecne vysledky. Je vtipne sedet v cekarne mezi psama, kockama, králíkama…
co za homeo jsi koupila? Ja mam ted jedny vytipované na zadni rymu. Sašce se totiz porad vraci
…takze odrikaneho nejvetsi krajic? ![]()
@Ba-stet další ‚šarlatánství‘
osteodynamika
ale četla jsem o tom právě taky samé pozitivní věci a jak to pomohlo právě i při kolikách, že měly děti zablokovanou pánev z porodu (btw velké děti, císař a KP jsou všechno rizikové faktory)… no, jelikož už jsem vyzkoušela tolik všeho možného a nic, tak jsem si říkala, jestli nebude ten problém v něčem takovém, na co kapky prostě pomoct nemůžou
No uvidíme
@Coccinella 13 koupila jsem chamomilla vulgaris 9CH, jak jsem vyčetla na netu
u nás je homeopat nejblíž 50km
já to teda zbožňuju tady, klídek, pohoda, ticho, prostor,…ale sem tam jednou za uherský rok mi tady přece jen chybí některé služby
no co, internet ví všechno
a odříkaného uvidíme, dnes připravím další homeo lektvar a hurá do pokusů
ten Milánek je chudák fakt první palačinka 🤦🏼♀️
@MiliKuu Hele, ja jsem na tom s temahle metodama tak, že by to nebyla má první volba, ale když nic nepomáhá… V Tvy situaci bych zkusila i tanečky s tamburínou každý druhý úplněk, kdyby někdo řekl, ze to může zabrat
A nakonec akupunktuře jsem taky nevěřila, že jo. Nevím, nakolik mi k Ance pomohla, ale zážitek to byl super.
@Ba-stet tak já jsem na tom dost podobně, taky jsem říkala, že kdyby to mělo pomoct, tak budu denně stát hodinu na hlavě
tohle je zatím míň nepříjemné ![]()
@MiliKuu píše:
@Ba-stet tak já jsem na tom dost podobně, taky jsem říkala, že kdyby to mělo pomoct, tak budu denně stát hodinu na hlavětohle je zatím míň nepříjemné
Holky na homeopatika jsem taky nikdy nebyla, ale od ricinusu jsem změnila názor… Člověk vyzkouší všechno jen, aby to pomohlo.
Tak já mám zase slušnou jobovku - čtyřměsíční prohlídka dopadla katastrofálně. Anka za celý měsíc přibrala jen 170g!!! Na druhou stranu ale vyrostla o 5 cm. Doktorka i sestra se mnou opět mluvily tak, že mám chuť ji dát k adopci, aby se konečně dostala do dobrých rukou
Dostala jsem pojeb, že jsem si toho nevšimla (ale kromě toho posledního týdne mi přišla naprosto spokojená, vždyť se pořád jen směje), že blbě kojím (po třech hodinách a víc ani cuc, i kdyby řvala sebevíc
). Mám s ní najet na kaši a doktorka i sestra se dost podivily, že jsem se nechystala na zeleninový příkrm - po ukončeném třetím měsíci? Neslyšela jsem ani o dítěti na UM, které by začínalo tak brzo
Krom toho teda dostala první hexu, jestli na ni bude nějaká děsná reakce, tak si to fakt hodím…
@Ba-stet máš na u lékařku nějaké recenze jak se chová k jiným maminkám? Ono totiž já se už za život a hlavně neplodnost už setkala lékařkami, které by měly vrátit titul ![]()
S mojí povahou bych malé klidně přehodila kartu. V rodině máme spoustu dětí a vážně si nepamatuji, že by byl kdokoliv vystreslý kvůli váze, pohybu. Žádné dítě není tabulkové a tohle stresování ti na pohodě nepřidá ![]()
@Lamicka2016 Jojo, už jsem psala i sem, že je nepříjemná, ale taky že na výběr moc není. Podle recenzí (i pár známých) je dobrá doktorka, vlastně jen jedna kamarádka mi řekla, že jí vadí, jak s ní mluvěj, ostatní to neřešej. Ty, co jsou v okolí, jsou prý schopný naočkovat dvě vakcíny v jeden den a k rýmě, a dávají atb i na škytavku (což jsou tak dvě jediná kritéria, která jsem dovedla posoudit, a co jsem fakt nechtěla). ![]()
Nakonec s těma příkrmama to vidím i tady - každý mimino jede podle jiného modelu a jsou v pohodě. Někdo by dal kaši až po zelenině, masu a ovoci, Cocci s ní začínala (a Sašce to svědčí). Těžko najít jediný způsob, co je správně ![]()
@Ba-stet tybrďo co to máš za krávu?
Jako pravda, přibrat 170g za měsíc je málo, ale copak ty máš věšteckou kouli, abys věděla, jak ti přibírá?
(jestli jo, tak mně prosím vyvěšti, jestli už malého přestane to břicho špónovat
) ty máš zas den, chuděro, no snad bude aspoň ta hexa v cajku
nic si z toho nedělej, Anka všechno dožene ![]()