IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
28.5.20 20:14

@Coccinella 13 Ooo, gratuluji k ozubenemu miminku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.5.20 21:06

@Coccinella 13 tak Saška už je taky dvojzubka, gratuluju :kytka: @Ba-stet @Coccinella 13 Já totiž popravdě až do včera byla silně proti homeo, než jsem šla na alergologii se svojí alergií a blablabla nakonec z toho vyšlo, že v rámci kojení půlročního prcka jsou pro mě vhodná právě jen homeo… tak jsem šla do lékárny, že si koupím s odporem teda ty dvoje, co mi mudr doporučila a říkám si, že koupím teda i ty pro malého, co už jsem o nich tolikrát četla, když už to budu mít v baráku, to placebo… s pocitem ‚jsem čarodějnice‘ jsem v lékárně na vesnici kupovala troje homeo až na to, že měli jen ty pro malého (naschvál :roll: :mrgreen: ) no a dnes jsem mu je od rána dávala dle doporučení (pravda, asi čtyřikrát jsem dnes poprvé mazala dásničky calgelem), ale Milánek sám!!!bez řevu!!!třikrát!!! kakal (to se ještě nikdy v jeho životě nestalo) a dvakrát dlouho spal, aniž by ho budily prdíky 8o zatím teda se stále přikláním k tomu, že je to náhoda, už měl spoustu lepších a taky spoustu horších dní, ale jestli se to bude opakovat ještě aspoň dva dny po sobě, tak snad uvěřím, že to funguje 8o a to se mi muž směje už od včera, že já roky vystupuju proti homeo a teď toto :zed: :mrgreen:

Edit: Baru a ty nové kapky už jsem malému vysadila včera ráno, ptže mi přišlo, že to začíná být horší než lepší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 21:09

@MiliKuu Tak to zní super, kéž by to tak šlo i nadále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.5.20 21:10

@Ba-stet no to jo🙊 na vyšetření tady u nás stejně v to úterý pojedem, i když by to pokračovalo jak dnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.5.20 21:13

@MiliKuu To je asi rozumný. A co to je za vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.5.20 22:06

@MiliKuu ja bych homeo nezatracovala… my chodime k homeopatce, ktera je veterinarka a ma s homeo u zvirat opravdu bajecne vysledky. Je vtipne sedet v cekarne mezi psama, kockama, králíkama… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co za homeo jsi koupila? Ja mam ted jedny vytipované na zadni rymu. Sašce se totiz porad vraci :roll:…takze odrikaneho nejvetsi krajic? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.5.20 06:23

@Ba-stet další ‚šarlatánství‘ :oops: :lol: osteodynamika :oops: ale četla jsem o tom právě taky samé pozitivní věci a jak to pomohlo právě i při kolikách, že měly děti zablokovanou pánev z porodu (btw velké děti, císař a KP jsou všechno rizikové faktory)… no, jelikož už jsem vyzkoušela tolik všeho možného a nic, tak jsem si říkala, jestli nebude ten problém v něčem takovém, na co kapky prostě pomoct nemůžou :nevim: No uvidíme :nevim: @Coccinella 13 koupila jsem chamomilla vulgaris 9CH, jak jsem vyčetla na netu :oops: u nás je homeopat nejblíž 50km :roll: já to teda zbožňuju tady, klídek, pohoda, ticho, prostor,…ale sem tam jednou za uherský rok mi tady přece jen chybí některé služby :mrgreen: no co, internet ví všechno :oops: :lol: a odříkaného uvidíme, dnes připravím další homeo lektvar a hurá do pokusů :oops: :lol: ten Milánek je chudák fakt první palačinka 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.5.20 07:37

@MiliKuu Hele, ja jsem na tom s temahle metodama tak, že by to nebyla má první volba, ale když nic nepomáhá… V Tvy situaci bych zkusila i tanečky s tamburínou každý druhý úplněk, kdyby někdo řekl, ze to může zabrat 8) A nakonec akupunktuře jsem taky nevěřila, že jo. Nevím, nakolik mi k Ance pomohla, ale zážitek to byl super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.5.20 08:03

@Ba-stet tak já jsem na tom dost podobně, taky jsem říkala, že kdyby to mělo pomoct, tak budu denně stát hodinu na hlavě :nevim: tohle je zatím míň nepříjemné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
29.5.20 09:42
@MiliKuu píše:
@Ba-stet tak já jsem na tom dost podobně, taky jsem říkala, že kdyby to mělo pomoct, tak budu denně stát hodinu na hlavě :nevim: tohle je zatím míň nepříjemné :mrgreen:

Holky na homeopatika jsem taky nikdy nebyla, ale od ricinusu jsem změnila názor… Člověk vyzkouší všechno jen, aby to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.5.20 10:23

Tak já mám zase slušnou jobovku - čtyřměsíční prohlídka dopadla katastrofálně. Anka za celý měsíc přibrala jen 170g!!! Na druhou stranu ale vyrostla o 5 cm. Doktorka i sestra se mnou opět mluvily tak, že mám chuť ji dát k adopci, aby se konečně dostala do dobrých rukou :,( :roll: Dostala jsem pojeb, že jsem si toho nevšimla (ale kromě toho posledního týdne mi přišla naprosto spokojená, vždyť se pořád jen směje), že blbě kojím (po třech hodinách a víc ani cuc, i kdyby řvala sebevíc 8o ). Mám s ní najet na kaši a doktorka i sestra se dost podivily, že jsem se nechystala na zeleninový příkrm - po ukončeném třetím měsíci? Neslyšela jsem ani o dítěti na UM, které by začínalo tak brzo 8o Krom toho teda dostala první hexu, jestli na ni bude nějaká děsná reakce, tak si to fakt hodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
29.5.20 10:28

@Ba-stet Baru to je mi líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
29.5.20 11:41

@Ba-stet máš na u lékařku nějaké recenze jak se chová k jiným maminkám? Ono totiž já se už za život a hlavně neplodnost už setkala lékařkami, které by měly vrátit titul :cert:

S mojí povahou bych malé klidně přehodila kartu. V rodině máme spoustu dětí a vážně si nepamatuji, že by byl kdokoliv vystreslý kvůli váze, pohybu. Žádné dítě není tabulkové a tohle stresování ti na pohodě nepřidá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.5.20 11:57

@Lamicka2016 Jojo, už jsem psala i sem, že je nepříjemná, ale taky že na výběr moc není. Podle recenzí (i pár známých) je dobrá doktorka, vlastně jen jedna kamarádka mi řekla, že jí vadí, jak s ní mluvěj, ostatní to neřešej. Ty, co jsou v okolí, jsou prý schopný naočkovat dvě vakcíny v jeden den a k rýmě, a dávají atb i na škytavku (což jsou tak dvě jediná kritéria, která jsem dovedla posoudit, a co jsem fakt nechtěla). :nevim:

Nakonec s těma příkrmama to vidím i tady - každý mimino jede podle jiného modelu a jsou v pohodě. Někdo by dal kaši až po zelenině, masu a ovoci, Cocci s ní začínala (a Sašce to svědčí). Těžko najít jediný způsob, co je správně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.5.20 11:58

@Ba-stet tybrďo co to máš za krávu? :? Jako pravda, přibrat 170g za měsíc je málo, ale copak ty máš věšteckou kouli, abys věděla, jak ti přibírá? :oops: (jestli jo, tak mně prosím vyvěšti, jestli už malého přestane to břicho špónovat :oops: :lol: ) ty máš zas den, chuděro, no snad bude aspoň ta hexa v cajku :kytka: nic si z toho nedělej, Anka všechno dožene :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí