IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
1.6.20 17:04
@Lamicka2016 píše:
@Ba-stet super. Moc děkuji za odpovědi a rady. Moc se mi tam líbí i ty asijské ingredinece. Citronovou trávu používám ve velkém i pěstuji. A ač maso nejím, tak asi i ochutnám :D

Zakysanka skvělý nápad.

Poslední dotaz tozelí nakládáš třeba už ve čtvrtek a použiji v sobotu?

Ještě jednou moc děkuji. Věřím, že to bude mít úspěch.

Ne, normálně to udělej spolu s masem. Klidně večer před akcí nebo i ráno, kdybys nestíhala. Ono to zelí není nijak prokvašené, je čerstvé a křehké a jen to trochu obrousí takovou tu ostrou chuť. Jeden z důvodů, proč to ráda dělám na větší akce je i to, že je to docela levné a neovadne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 17:09

@Coccinella 13 :roll: Jako je dobrý, že nikdo nechce nic zanedbat, ale tenhle přístup „jedna věc se vychýlí a hned to radikálně řešíme“ mě zabíjí.

Jinak vaše šatičky jsou úplně princeznovské :srdce: Pak Anýze taky vyfotím. Zítra musím sjet koupit dárek pro kamarádku a po cestě je H&M. Na netu mají krásný čelenky, ale všechny velikosti vybouchané, tak mrknu, jestli by tam nebyly. Jinak vůbec nevím, kde se tyhle blbiny kupujou, ještě mě napadlo F&F, ale Tesco zrovna po ruce moc nemám, a můj odpor k nakupování se s kočárkem ještě prohloubil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 17:12

Tady je písníčka pro všechny mámy synů (promiň, Cocci). Málem jsem se smíchy počurala.

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.6.20 17:28

@Ba-stet tak rikas H&M? To mrknu zitra po ceste pro Pavlika do skolky. Doufam teda ze tady je :mrgreen: jinak pisnicka dobra ;) ja mam taky syna :mrgreen: a toto uz jsem od nej slysela ;) ;) kdyz jsme si jednou povidali, ze bude mit deti, tak rikal ze je chce mit se mnou :mrgreen: tak jsem mu rikala ze to urcite ne, ze si najde nejakou holku kterou bude mit rad a s tou bude mit deti… dostal chudacek uplne hysterickej zachvat place, ze rozhodně nebude s zadnou cizi holkou, ze chce byt se mnou, protoze me ma rad a moc me miluje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.6.20 17:32

@Ba-stet kdyz se Saška narodila, chodily jsme na prevazovani ze nepribira, ted zase budeme chodit na prevazovani jestli nepribira moc… :zed: to je na hlavu. U Pavlika jsme řešili opak. Ten mel v 18 mesicich 9,7kg. Ze u nas nemuze byt neco v klidu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 17:32

@Coccinella 13 Ježiš, promiň :oops: Já ty ne-mimina fakt totálně vypouštím :roll: Velká omluva Pavlíkovi. V H&M mají tohle https://www2.hm.com/…5525001.html. Ale jedině to trefit někde v krámě, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.6.20 17:52

@Ba-stet tak uvidime. Zitra prolezu city park a treba neco objevim. Jo a za 14 dni budeme u vazenii davat i nausnice. Vy budete davat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 20:28

@Coccinella 13 Náušnice chci, ale teď jsem se zapomněla zeptat, kdy se tak dávaj. Máma je na to úplně nadržená, furt mě s tím prudí (nákup náušnic je u nás čestná funkce babiček) podle toho, co říká, mi snad píchli uši ještě v prenatálu :D Každopádně teď máme rozjetý řetěz očkování, který bych ráda možná ještě rozložila, i za cenu, že si Bexsero zaplatíme, takže teď náušnice nejsou na pořadu dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
1.6.20 21:27

@Ba-stet kazdy doktor to picha jinak. Nase treba po druhe Hexe, ale co jsem koukala na fb, tak nekdo pichal uz v porodnici 8o obecně je fajn to zvladnout do pul roku, nez si zacnou sahat na ouska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.6.20 21:35

@Coccinella 13 Hm, tak to máme co dělat :think: Já teď nevím, jak to budem stíhat. Sháním toho pediatra a je to na pytel :roll: A necháš to píchat doktora, nebo někde v salonu? Holky kolegy mají uši píchlý z tetovacího salonu Hell :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.6.20 00:47

@Ba-stet no resili jsme to doma celkem dlouho. Pavel byl proti nausnicim kvuli akupunk. bodum… nakonec jsem ho presvedcila aby zavolal kamaradovi co se pohybuje v techto „východních vecech“ a ten nam doporučil pani co dela aku. Ta by to male namalovala, aby se netrefilo nic duleziteho. Kdyz jsem to rikala doktorce, tak s tim problem nemela, naopak to taky resi a ma nejaky kurz aby bylo vse v pohode. Takze to nechame namalovat ji a i ji to nastreli. Pichat nebudeme, takto to bude setrnejsi. O tom salonu jsem slysela, pry jsou super. Jen to teda mame trosku z ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.6.20 03:37

@Coccinella 13 Herdek, Ty to máš promyšlené a nastudovane do detailu. Budu na to jeste muset taky mrknout. S tim Hell to byla spíš legrace, pobavilo mě, že si budujou klientelu od dětství :mrgreen: Každopádně ty saty, nove náušnice, Sasenka bude fakt krasavice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.6.20 07:19

@Ba-stet je zajímavé, že o víkendu jim nepřekážíme, ale v týdnu jak jsem doma, tak jde vidět, že tam jsem navíc :mrgreen:
Včera mi říkala kamarádka, že je na rizikovém a má víc peněz než v práci..je to možné? 8o jako léto bych si klidně doma dala, ale zase se mi nechce přijít o korunky, které do domu pořád ve velkém potřebujeme. :oops:

@Kriistyna mám UTZ až 25.6 a zatím necítím vůbec nic :oops: tak snad je vše v pořádku. 9.7 mám pak velký druhý UTZ a tam snad už bude moci poprvé i manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.6.20 07:19

@Ba-stet ja prave cetla nejakou diskuzi na fb a tam psalo nekolik maminek, ze v tom salonu s holcickama byly a naprosta spokojenost. Nicmene jsme se rozhodli nastrelit, protoze kdyz pichas tak jde jehla tam, pak ven, pak musis dat nausnici… kdezto u nastreleni jde rovnou nausnice a jen tam… a taky to min krvaci ;) (ja totiz z krve omdlivam :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.6.20 08:10

@Lamicka2016 Bud v klidu. Mne jak skoncilo to zvracení (a to bylo spíš jak žaludeční viróza než těhotenské nevolnosti), tak už jsem taky necítila nic, jen mi bylo děsně fajn. Pohyby jsem cítila jako poslední na celém světě, někdy ve 23 nebo 24 tt. A uplne slaboucke, jak mela Anka nohy skříplý za hlavou. Bricho, které už nevypadalo jako špek, mi narostlo asi ve 30tt a furt se dalo maskovat svetrem. Kdyz jsem mesic před terminem (tyden pred potodem, jak se ukázalo) vracela zalohu účetní a loucila se, myslela si, ze jsem dala výpověď nebo me vyrazili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí