Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet Baru až budeš mít chviličku připomínám se s tím receptíkem ![]()
@MiliKuu To já vím, že to nebylo ve zlém
A já si samozřejmě nemyslím, že Milan the Middle by se špatně staral nebo neměl zájem. Většina mých kamarádek to má tak, že dítě je „jejich práce“ a nekecá se jim do toho.
Jinak po hexe snad dobrý, včera odpoledne pár hysteráčků (ale myslím, že ji hlavně bolel ten vpich) a to uspávání teda trvalo. A trvá i dnes, ale jinak dobrý, i nálada ujde. ![]()
@Ba-stet tak to je dobře, že to zvládá Aninka
nám asi někdo vyměnil Milánka
usměvavé miminko, bezbolestné bříško, kakání bez řevu a rourky
už třetí den po sobě
ono to vypadá, že ty homeopatika fakt pomáhají
🙊
![]()
@Lamicka2016 Díky za připomenutí. Jak se zbavím ditete, jdu na to ![]()
@Ba-stet Děkuji, budu na to nakupovat ve čtvrtek, tak času dost ![]()
@Ba-stet zatím to teda nechci zakřiknout, ale skvělé to je
úplně balzám na duši, když vidím, že netrpí, ten náš chlapeček ![]()
U nás byl dnes opět společenský horor! Vyrazili jsme na rodinnou oslavu a Anka to zase absolutně nedala. Na začátku to vypadalo docela dobře, zvládla asi deset minut v relativním ústraní, ale pak dostala šílený záchvat. Ten se místo minulých tří hodin klidnil jen necelou hodinu, ale zase propukal po krátkých odmlkách znovu a znovu. Nedokázala jsem ji utěšit, nezabralo ani mlíko, nemohli jsme odejít, protože když jsem ji pustila z náruče, tak šla úplně do oblouku. Ale i v ruce se mi chvílema lámala tak, že jsem si netroufla s ní jít. Jakmile se vyklidnila - no, v podstatě vyčerpáním usnula - naložili jsme ji do kočáru. Vzbudila se až doma, s pláčem. Ale jakmile zjistila, kde je, slzičky oschly a vrátilo se naše usměvavé sluníčko… Dost teď zvažujeme ty křtiny ![]()
@Lamicka2016 @Coccinella 13 Zde slíbený recept:
Burger s trhaným hovězím
Maso:
hovězí krk, (kližka, karabáček…cokoliv vhodného na pomalé pečení ) 600 g červená cibile 1 ks česnek 3 stroužky
citronová tráva 1 stonek
med 6 lžic
sójová omáčka 4 lžíce
rybí omáčka 1 lžíče
koření pěti vůní 1 lžíce
chilli paprička 1 ks švestkové nebo bílé víno 200 ml
Zelí: červené zelí 1/4 hlávky
mrkev 1 ks červená cibule 1/2 ks
sezamový olej 1,5 lžíce
sójová omáčka 1 lžíce
med 1 lžíce
chilli paprička 1 ks čerstvý koriandr 1 hrst
Švestková majonéza:
majonéza 4 lžíce švestková marmeláda nebo povidla 2 lžíce
limetová šťáva 1 lžíce
sůl a pepř
Podávání:
ideálně v burgeru, ale je to dobré i v tortille nebo na opečeném chlebu.Na jedné svatbě si to jistá babička dala s rýží
Burger se potře omáčkou, nanese se maso, na to zelí, případně ještě koriandr
@Lamicka2016 waaau to leti, za mzik budes v pulce
super ze ti je dobre, opatrujte se
@Ba-stet docitam tak nejak ob radek, je toho moc takze se priznavam flakam to
, ALE ctyrmesicku jsem cetla…doktorka docela husta teda na muj vkus jestli jsi to predni ustala bez nervovyho soku a potoku slz tak gratuluju..ja bych se sesypala a pak ji ukazala zada s kartou v ruce…verim ze ted uz si zase vyklidnena, a hozena do pohody. Btw nevim jestli jsem to tu psala Denan mel prirustek 300g na 4 mesicce, priso mi to malo, ale nejak se v tom nikdo nstoural
Barus netrapte se holky, jedete dobre
![]()
My si dali konecne po roce svatebni cestu s detmi s sebou…mno bylo to bozi. V nedeli mel Maty narozky, tak jsme to slavili ve stredovekym stylu, holky je mu 12..to snad neni mozny, ja jsem uplne na mekko ![]()