IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
30.5.20 07:48

@Ba-stet Baru až budeš mít chviličku připomínám se s tím receptíkem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.5.20 12:19

@MiliKuu To já vím, že to nebylo ve zlém :srdce: A já si samozřejmě nemyslím, že Milan the Middle by se špatně staral nebo neměl zájem. Většina mých kamarádek to má tak, že dítě je „jejich práce“ a nekecá se jim do toho.

Jinak po hexe snad dobrý, včera odpoledne pár hysteráčků (ale myslím, že ji hlavně bolel ten vpich) a to uspávání teda trvalo. A trvá i dnes, ale jinak dobrý, i nálada ujde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.5.20 13:09

@Ba-stet tak to je dobře, že to zvládá Aninka :hug: nám asi někdo vyměnil Milánka :oops: usměvavé miminko, bezbolestné bříško, kakání bez řevu a rourky 8o už třetí den po sobě 8o ono to vypadá, že ty homeopatika fakt pomáhají 8o 🙊 :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.5.20 13:23

@Lamicka2016 Díky za připomenutí. Jak se zbavím ditete, jdu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.5.20 13:24

@MiliKuu No tak to by bylo skvělý!!! Uz bylo načase :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
30.5.20 13:24

@Ba-stet Děkuji, budu na to nakupovat ve čtvrtek, tak času dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.5.20 14:06

@Ba-stet zatím to teda nechci zakřiknout, ale skvělé to je :dance: úplně balzám na duši, když vidím, že netrpí, ten náš chlapeček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
31.5.20 20:52

@MiliKuu tak co Milanek? Jak mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.5.20 21:06

@MiliKuu Taky mě zajímá, jestli homeo kouzlo stále působí? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.5.20 21:13

U nás byl dnes opět společenský horor! Vyrazili jsme na rodinnou oslavu a Anka to zase absolutně nedala. Na začátku to vypadalo docela dobře, zvládla asi deset minut v relativním ústraní, ale pak dostala šílený záchvat. Ten se místo minulých tří hodin klidnil jen necelou hodinu, ale zase propukal po krátkých odmlkách znovu a znovu. Nedokázala jsem ji utěšit, nezabralo ani mlíko, nemohli jsme odejít, protože když jsem ji pustila z náruče, tak šla úplně do oblouku. Ale i v ruce se mi chvílema lámala tak, že jsem si netroufla s ní jít. Jakmile se vyklidnila - no, v podstatě vyčerpáním usnula - naložili jsme ji do kočáru. Vzbudila se až doma, s pláčem. Ale jakmile zjistila, kde je, slzičky oschly a vrátilo se naše usměvavé sluníčko… Dost teď zvažujeme ty křtiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
31.5.20 21:23

@Ba-stet Teeeda,to je zvláštní :think: no hold doma nejlíp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.5.20 21:30

@Lamicka2016 @Coccinella 13 Zde slíbený recept:
Burger s trhaným hovězím
 Maso:

hovězí krk, (kližka, karabáček…cokoliv vhodného na pomalé pečení ) 600 g červená cibile 1 ks česnek 3 stroužky
citronová tráva 1 stonek
med 6 lžic
sójová omáčka 4 lžíce
rybí omáčka 1 lžíče
koření pěti vůní 1 lžíce
chilli paprička 1 ks švestkové nebo bílé víno 200 ml

• vše připravit ideálně den předem
  • maso nakrájet na kostičky, cibuli na plátky, česnek a citronovou trávu nadrobno. Med sójovou a rybí omáčku prošlehat.
  • V hrnci vhodném do trouby s míchat maso, cibuli, česnek, trávu, koření a směs medu a omáček, přidat víno, podlít trochou vody a promíchat.
  • péct v troubě předehřáté na 120°C 5 hodin nebo i přes noc, maso se musí rozsýpat
  • nakonec směs rozmačkat vidličkou (já dělávám větší množství a rozštouchávám to štouchadlem na brambory :D )

Zelí: červené zelí 1/4 hlávky
mrkev 1 ks červená cibule 1/2 ks
sezamový olej 1,5 lžíce
sójová omáčka 1 lžíce
med 1 lžíce
chilli paprička 1 ks čerstvý koriandr 1 hrst

• zelí nakrouhat, cibuli nakrájejte nadrobno, mrkev na nudličky, chilli na kolečka
  • prošlehat olej, sójovku a med, smíchat se zeleninou a nasekaným koriandrem a nechat odležet

Švestková majonéza:
majonéza 4 lžíce švestková marmeláda nebo povidla 2 lžíce
limetová šťáva 1 lžíce
sůl a pepř

• všechno smíchat, dochutit solí a pepřem

Podávání:
ideálně v burgeru, ale je to dobré i v tortille nebo na opečeném chlebu.Na jedné svatbě si to jistá babička dala s rýží :D Burger se potře omáčkou, nanese se maso, na to zelí, případně ještě koriandr

• co se týče náročnějších surovin, už jsem to dělala různých ošizenějších verzích - bez citronové trávy, se žlutou cibulí (a taky hodně nouzovou směsí cibulí červené, žluté a šalotek), bez vína (to používám normálně suché, to švestkové - mívají v takoé té klasické „číně“ je na mě moc sladké), místo sezamového oleje klidně jakýkoliv jiný (s tím sezamovým je to klasa, ale já to nepoužívám na akce, protože je to dost častý alergen). Jinak obvykle do jídla nechávám žádné chilli, ale podávám k tomu omáčku srirachu, aby si to každý dodělal sám.
  • jediný, co je fakt důležitý, je to koření pěti vůní. Ale to mají i v Tesku, v oddělení zahraničních lahůdek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
31.5.20 21:32

@Kriistyna Je nesocializovaná, no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.6.20 00:38

@Lamicka2016 waaau to leti, za mzik budes v pulce :srdce: super ze ti je dobre, opatrujte se :hug: @Ba-stet docitam tak nejak ob radek, je toho moc takze se priznavam flakam to :mrgreen:, ALE ctyrmesicku jsem cetla…doktorka docela husta teda na muj vkus jestli jsi to predni ustala bez nervovyho soku a potoku slz tak gratuluju..ja bych se sesypala a pak ji ukazala zada s kartou v ruce…verim ze ted uz si zase vyklidnena, a hozena do pohody. Btw nevim jestli jsem to tu psala Denan mel prirustek 300g na 4 mesicce, priso mi to malo, ale nejak se v tom nikdo nstoural :nevim: Barus netrapte se holky, jedete dobre :potlesk: :hug:
My si dali konecne po roce svatebni cestu s detmi s sebou…mno bylo to bozi. V nedeli mel Maty narozky, tak jsme to slavili ve stredovekym stylu, holky je mu 12..to snad neni mozny, ja jsem uplne na mekko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
1.6.20 00:58

@Payus Tam jsme byli v září :palec: je to tam super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie