IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
2.6.20 22:04

@Payus Jo, normálně zakouslé na zádech :roll: Musela ho chytit ráno při venčení. Letos jich je hodně a jsou strašně odolná. Pes měl už tři zakouslá a to má obojek. Loni s ním neměl ani jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.6.20 22:21

@MiliKuu my byly na Prevenaru vcera a tentokrat byla Šuša cele odpo extra mrzuta. Ale mozna se ji dotklo, ze podle doktorky moc pribrala :mrgreen: tak. drzim palce at to zvladnete v pohode ;)

@Ba-stet no hezky jste si to dnes holky uzivaly :mrgreen: a co to kliste? Jen po Ance lezlo nebo bylo kousle? Ja dnes po nakupech nakonec nebyla, nejak jsem si na dopoledne naplanovala moc prace a nestihala jsem :roll: takze snad zitra. Mimochodem, koupila jsi neco na ty krtiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.6.20 22:44

@Coccinella 13 Jo, normálně zakouslé :roll: To se máme na co těšit, venčíme tam dvakrát denně. Jojo, koupila jsem nakonec taky botičky (fakt nesmysl, když je bude mít na noze tak dvakrát, ale jsou prostě rozkošné). A tu sadu čelenek. Snad jí budou, hlavu mám furt malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.6.20 22:54

@Payus @Ba-stet díky holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.6.20 23:04

@Ba-stet tak tady H&M neni :zed: coz je skoda, nasla jsem tam uzasny saticky i s celenkou a krasne by se hodily k tem nasim botickam :nevim: tak zvazuju, jestli jsou nutne. Ty co mame bych vratila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.6.20 23:36

@Coccinella 13 Jojo, taky jsem na ně mlsně koukala. A na onlinu jsou? HM doručuje rychle a teď mají mylsím dopravu nad 800 zdarma. Ale děsně vybouchaný velikosti. Já dnes koupila botky, které na webu vůbec nebyly, a punčocháče a čelenky, které jsou online vyprodané… Nebo kdybys do nich byla hodně zamilovaná, mrknu koncem týdne u nás a poslala bych Ti je. Snad to zas takový ranec nebude. Máme tu i různé uloženky, PPL point a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.6.20 06:23

@Ba-stet no užila sis :roll: to se sem tam sejde na houno den :? ale pozitivum vidím v tom, že se Anka uklidnila na ruce :potlesk: první vlašťovka :mrgreen: @Payus no bude to za chvíli puberťák se vším všudy :oops: :lol: @Coccinella 13 že by se malá ženská urazila narážkou na váhu? :lol: Já už mám nachystané ty homeo na teplotu po očkování, tak uvidíme, jak to dopadne, malý bývá v pohodě, ale ty teploty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.6.20 06:24

@Kriistyna tak tfuj tfuj tfuj, ať to v práci dobře jde a jsi brzo doma s mimčem zavrtaným :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
3.6.20 08:16

@MiliKuu dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.6.20 08:28

@MiliKuu Ba ne, ona se právě na ruce zklidní vždycky. Ty horory na oslavách jsou výjimečné v tom, že se právě nevyklidní ani v naruči :roll: Tak dnes zkusíš vysazovat homeo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
3.6.20 12:44
@Coccinella 13 píše:
@Jitule K tak jdeme za 14 dni na prevazeni :mrgreen: Saška totiz pry nabrala moc. Ma 71cm a 10,38kg :oops: za dva mesice 7 cm a 2,8kg

No tvl :lol: to je sranda 😁 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.6.20 15:23

@Ba-stet dneska eště ne, výsledky by měly být znát za 3-4dny, ale je pravda, že dnes jsem dávala zatím jen 3× ;) když si vezmu, kolik kapek jsem předtím před každým kojením kapala :roll: :zed: a teď jen lžičku, když to začne :oops: no… palačinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
3.6.20 16:21

@Ba-stet no velikost by prave meli, tak o nich dnes cely den premyslim… :roll: navic celenku jsem nikde nesehnala, tak o nich premyslim. Mama me zase presvedcuje at to nekomplikuju… :roll: neni lehke byt vaha :mrgreen:

@MiliKuu no zadna zenska nema rada kritiku ze moc pribrala :mrgreen:

@Jitule K no nejak nam slecna vyrostla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.6.20 12:37

@MiliKuu To je dobře, že to zabírá. Ještě, že jsi na to přišla… A tím, že máme palačinky, to určitě není. Myslím, že Milánek je prostě úplně výjimečný kus :D

@Coccinella 13 Tak co šaty? Jestli ty, co máš, půjdou vrátit, tak bych ty háemkový objednala, jsou fakt boží. Jestli vrátit nepůjdou, tak na to dlabej. Pokud samozřejmě Saška nemá tak nabitý rozvrh, že unosí dvoje princeznovský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.6.20 12:41

Holky, otvírám nepříjemné téma. Co vy a vlasy? Jsem úplně zoufalá, věděla jsem, že budou padat, ale tohle je prostě peklo. Už se mi normálně udělaly kouty a když si češu culík, musím dbát na dobře nahozenou přehazovačku :zed: Ráda bych slyšela, že kolem třetího čtvrtého měsíce to bylo nejhorší, ale teď už vám zase rostou a lepší než dřív. Je-li některá z vás už plešatá, tak prosím nepište a nechte mi to jako překvápko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí