Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže MS přišla o týden dříve
jsem objednana na 17.6. Na ultrazvuk, Samo mám být v práci ze, jak jinak
držte mi palce ať mi roste nějaký folikul a ať mám ovulaci.
@Kriistyna Hele, Týna, nekomplikuj to furt, jo? Snad máme nějaký plán, ne?
Držím palce, jak nejvíc můžu ![]()
@Ba-stet @Lamicka2016 já nic komplikovat nechci
to tělo si pořad děla co chce
![]()
No budu se snazit asi zase to tím jídlem podpořit.
@Kriistyna to moje je stejně vtipné, takže vím o čem mluvíš
kolik tě stál převoz prcků?
@Ba-stet snad poslední dotaz
to zelí strouháš na struhadle? nebo krájíš na malé kousky nožem? ![]()
@Lamicka2016 Na struhadle. Na takovém tom plátkovacím. Aby Ti vznikly ty klasické nudličky. A tu mrkev klidně nastrouhej nahrubo, když toho děláš hodně.
@Ba-stet tak to moje kuchyň na stavbě zatím neobsahuje
mám jen klasické struhadlo. Tak to bych na tom asi nechala ruce.
Budu muset na nudličky nakrájet, ale mrkev asi na těch největších dírkách na struhadle vezmu.
@Lamicka2016 To klasicke jsem myslela, vetsinou je to takovy ten jeden břit z boku. V ruce to jde samo taky, udelej to prostě co nejpohodlneji ![]()
@Lamicka2016 za přípravu embryí chtějí v CUBE 3000 a u nás ten car nic nechce.
A kdo má zas nález na čípku?!
Já se na to vy… ![]()
@Kriistyna no držím pěsti na jakýkoli termín, hlavně ať už to dobře dopadne ![]()
@Ba-stet píše:
@sebel Ahoj, to je fajn, že ses ukázala. Maruška je rozkošná a má super číro. To by mohla dát dohromady s Pájiným Denisem
A je teda drobná, naše Anka teď měla ve čtyřech měsících 62 cm (ale o dvě kila míň). A je šikovná, se vším tím otáčením a krádežemi jídla. A kdy chceš začít přikrmovat? Když už má chuť na koprovku, tak je skoro čas, ne?
hihi, no taky si říkám, ale počkám do toho ukončeného 6 měsíce a pak začnu, ale i tak pokud bude co, tak budu dál kojit a sem tam svačinka a tak ![]()
a co ta tvoje prdelka, jak se vede jí a tobě a jak to vše zvládáte?
![]()
@Ba-stet me se vlasy zlepsili, prestala jsem it i sedivou pesinku, ktera se mi po vlozeni Denana zacla delat..a ted jsem snad 4 mes uz nebarvila
ale jinak ty „konecky“ s trvalou jsou jako bych strcila hlavu do ohne…ale nepadaji, ty se rovnou lamou, ale korinek drzii..nedavno tu na emiminu byl clanek snad i se soutezi na nejaky vlasovy preparat co omezuje, lamavst, vypadavani a jeste podpori rust…ty vogy co to jen bylo ![]()