IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
5.6.20 21:39

@sebel ahoj kote :mavam: souhlasim s Baru, Denanovi roste super punk buchta :srdce:
Je krasna :hug: tu berem do party :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.6.20 21:49

Holky, já mám dnes zase totální depku. Konečně jsme sehnali váhu a ta ukázala, že Anka přibrala za týden asi 30 g :,( Pár dnů jsem kojila každé dvě hodiny, Anka nabrala syslí tvářičky, teď se pomalu vracela k těm svým intervalům kolem 2,5 -3 hodin, v noci i déle. Fakt jsem věřila, že je to už za námi. Váhu máme od paní, co jinak dělá laktační poradkyni, tak to s ní muž konzultoval - podle ní jsou příkrmy úplná blbost a kojení přísně po třech hodinách taky (no aspoň něco). Ale průser je to vypadnutí z percentilu. Mám znovu přikládat každé dvě hodiny, hlavně v noci a mělo by se to přehoupnout. Prý je to laktační krize 3. měsíce. Zítra si ještě jedu pro homeopatika a pak už nevím. Je mi děsně.

Přitom to byl dnes docela fajn den. Anka definitivně pokořila přetáčení a i když styl není kdovíjak elegantní (té fyzioterapie se asi jaktěživo nezbavím), většinu bdělého stavu válela sudy sem a tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
6.6.20 00:04
@Payus píše:
@sebel ahoj kote :mavam: souhlasim s Baru, Denanovi roste super punk buchta :srdce:
Je krasna :hug: tu berem do party :pankac:

tak fajne, pošli Denyho foku, ukážu jí ho :) a můžem někam vyrazit na procházku… kde že to bydlíš? :kytka: :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.6.20 06:23

@Ba-stet ach joooo, Baru, snad to brzo zvládnete holky :kytka: :hug: Aninka je šikulka s tím otáčením a ty buď statečná, váhu doženete :hug:

No zas mám LSIL změny na čípku, už jsem s tím byla na konizaci před rokem a půl a je to tam zas :zed: takže prostě můj spodek usoudil, že když mi během těhu o kousek ustoupila endometrioza, je třeba to zas dohnat předrakovinnými změnami buněk na čípku :zed: Jinak ono to prej umí zmizet samo, že si s tím imunita umí poradit během cca 2let, ale moje už si s tím jednou neporadila a bylo ořezáno, teď je to tam znovu… no otrava :roll: já nemůžu mít chvíli klid :? do toho Milánek už je dva dny zas rourkovaný homeopatika nehomeopatika, ptže už zas kakání nejde :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
6.6.20 10:59
@Ba-stet píše:
Holky, otvírám nepříjemné téma. Co vy a vlasy? Jsem úplně zoufalá, věděla jsem, že budou padat, ale tohle je prostě peklo. Už se mi normálně udělaly kouty a když si češu culík, musím dbát na dobře nahozenou přehazovačku :zed: Ráda bych slyšela, že kolem třetího čtvrtého měsíce to bylo nejhorší, ale teď už vám zase rostou a lepší než dřív. Je-li některá z vás už plešatá, tak prosím nepište a nechte mi to jako překvápko :D
Ahoj mě padají pořád brutálně od 4 měsíce, taky mám vidět kouty a silnou pěšin
@Ba-stet píše:
Holky, otvírám nepříjemné téma. Co vy a vlasy? Jsem úplně zoufalá, věděla jsem, že budou padat, ale tohle je prostě peklo. Už se mi normálně udělaly kouty a když si češu culík, musím dbát na dobře nahozenou přehazovačku :zed: Ráda bych slyšela, že kolem třetího čtvrtého měsíce to bylo nejhorší, ale teď už vám zase rostou a lepší než dřív. Je-li některá z vás už plešatá, tak prosím nepište a nechte mi to jako překvápko :D

Ahoj mě padají pořád strašně, taky mám kouty a širokou pěšinku, trvá to od 4 měsíce 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.6.20 11:07

@MiliKuu To je mi líto 8o :( A co s tím? Další konizace? Já mám asi něco takového s čípkem taky. Musím chodit na kontroly co půl roku, pravidelně mi dělají stěry na cytologii, několikrát jsem byla i na podobnějším vyšetření v Centru onkologické prevence (když mi bylo 20, doktorka mi dala číslo, ať si tam zavolám a objednám se, název neřekla. Když jsem slyšela ten název, prakticky jsem odpadla). Ale vždycky mi to jen nějak seškrábnou nebo co.

Mili, to bude super, až se mladí vezmou. Ona bude pořád bojovat s bulimií, on se bude rourkovat a my dvě u kafe si budeme stěžovat na loupání v kloubech 8)

Edit: Teď mi to došlo (jsem dost nevyspalá) - takže vliv homeo pominul? :( A půjdete na nějaké to vyšetření? To je fakt záhada. Je mi to hrozně líto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.6.20 11:09

@Jitule K Jíťo!!! Jasně jsem psala, že o vlasech chci slyšet jen pozitivní zprávy! Mně už padají asi dva měsíce, to chceš jako říct, že teď se to ještě zhorší??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.6.20 11:13
@sebel píše:
hihi, no taky si říkám, ale počkám do toho ukončeného 6 měsíce a pak začnu, ale i tak pokud bude co, tak budu dál kojit a sem tam svačinka a tak :)a co ta tvoje prdelka, jak se vede jí a tobě a jak to vše zvládáte? :hug: :hug:

Jinak abych si jen nestěžovala, až na to přibírání se máme fajn. Anka je model pr začátečníky, pořád se jen směje, hezky spí, je šikovná. Já na mimina vůbec nejsem (dokonce i psa jsem si pořizovala odrostlého a u kocoura netrpělivě čekala, až vyroste), nikdy by mě nenapadlo, že mě tohle období bude tak hrozně bavit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.6.20 11:48

@Ba-stet @MiliKuu holky, mrzi me co prozivate, jak Barca s Anou tak Mili s cipkem.. Rada bych vas obe nak pozitivne nakopla..s tou vahou u Ani to je teda prapodivny, ale zase jeatli jede do vysky nez do sirky tak co no…opet tu vytahnu nasi Viktoru…7,5 mes vaha 6,5kg. Ta holka je na spodni hranici vseho, takze uz ma za sebou reha, neuro, ted i sono mozku nevim mela jit na CT ale asi to bude stejny..furt do holky stouraj ja bejt jeji mama tak uz si asi zarvu..nechapu..jinak je na pohodu co jsem videla, trosku mozna linejsi no..ale uz sedi a to doktorum taky vadi. Ze neleze, nepretaci se ale ze hned sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.6.20 12:25

@Ba-stet no jo, časem určitě další konizace, teď zatím zas jen časté cytologické stěry… no prostě oprc :oops: :roll: jako můžu ti říct, že na papíře nahoře mám razítko pracovište onkologie a dole je razítko Patologie Litomyšl :oops: :lol: co mi tím chtějí naznačit… :palec: :mrgreen: každop jsem doufala, že se ta sviňa nevrátí :nevim: asi jako u endošky :oops: :nevim: no jo, Milánek přibírá i za Aninku :mrgreen: dnes měl k obědu mořskou tresku a smrdí rybinou, to je děs (Já ryby nerada :oops: ) :poblion: :oops: :lol: Čoveče a dnes zas kaká normálně :think: to je záhada 8o :mrgreen: až se vezmou, to bude jiná parádička :srdce: @Payus jsi hodná :hug: mně optimismus nedochází, spíš to bylo překvapení, ale už to není poprvé ani takový šok :nevim: A ano, honit mě takhle s mimčem od čerta k ďáblu bez výsledku, to by mě mrsklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.6.20 13:26

@Payus Já to s tou váhou fakt nechápu. Přitom vypadá tak spokojeně. Každopádně problém není jen to nepřibírání, ale spíš vychýlení z percentilu, to říkala i tak laktační, že je průšvih. Dám tomu ještě pár dnů, párkrát si ji zvážím před a po kojení, jestli jen nepředstírá, že saje a v nejhorším holt nasadím UM, no. S těmi doktory je to na pytel. Na jednu stranu je člověk rád, že to hlídají, sám taky nechce nic zanedbat, ale na druhou to pak vede k tomu, že akorát neustále pozoruje a porovnává dítě - věc, kterou jsem fakt nikdy nechtěla dělat :roll: Viktorky (a její mámy) je mi líto, musí to být opruz, furt lítat po vyšetřeních. Ale s tím sezením to asi trochu blbý je, sedí na patách, ne? Pasení je otrava, ale opravdu se tím posilují důležité svaly pro další vývoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
6.6.20 14:55
@Ba-stet píše:
@Jitule K Jíťo!!! Jasně jsem psala, že o vlasech chci slyšet jen pozitivní zprávy! Mně už padají asi dva měsíce, to chceš jako říct, že teď se to ještě zhorší??? :roll:

Horší to není, jen to trvá. Jsem z toho nestačí, ale nejdeš tím nic dělat, hormony :( teda nebyla jsem tu asi 2 dny a tolik věcí se tu stalo…Dášeňka je teda Vostrá holka, takhle pérovat 😱Ten náš lump nic…jen se zářivě pořád směje 🙈 v týdnu jsem ho našla v postýlce na břiše ale on se otáčí celkově o šprucle, u našich se taky 3× otočil díky nim..takže doufám, že když mu to tak trvá, začne rovnou chodit :lol: jinak Mili moc držím palce!!! Ve 20ti jsem už měla jít taky na seškrab, ale na poslední chvíli se mi to srovnalo. Takže kromě Sašenky se tu nepřetáčí už jen náš Vítek, co? 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
6.6.20 14:56
@Ba-stet píše:
Jinak abych si jen nestěžovala, až na to přibírání se máme fajn. Anka je model pr začátečníky, pořád se jen směje, hezky spí, je šikovná. Já na mimina vůbec nejsem (dokonce i psa jsem si pořizovala odrostlého a u kocoura netrpělivě čekala, až vyroste), nikdy by mě nenapadlo, že mě tohle období bude tak hrozně bavit :srdce:

Moje slova natož, abych řekla, že bych chtěla ještě jedno 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.6.20 14:56

@Ba-stet covece ja ji videla sedet jen mezi zbrdlinama v postylce na fotce a ted v kocare, ma ji jeste v hlubokem, z lehu se v klidu posadi. Jak to myslis na patach? No reknu ti, je mi jich taky lito, ptz presne jk pises s tim porovnavanim to je strasnej stres pro vsechny :( a hlavne jak k tomu to dite prijde ze jo :roll:
Barco to je dobry plan, to te trosku vrati ve vzpominkach do porodnice :) a jsem zvedava kolik vyzunkne :potlesk: super ze mas po „ruce“ nekoho kdo poradi a hlavne vi fakt o cem mluvi.
Ja bych si ted prala mit z obyvaku polstrovanou celu..Denan se rozhodl ze do predu a do zadu lezt je nuda, takze s pravou rukou v puse zdolava cestu do strany prekazky neprekazky..furt je mimo deku a vazne uvazuju ze poridim nakou molitanovou helmicku jestli neco takovyho existuje..jinak bude sama boule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
6.6.20 14:59
@MiliKuu píše:
@Ba-stet no jo, časem určitě další konizace, teď zatím zas jen časté cytologické stěry… no prostě oprc :oops: :roll: jako můžu ti říct, že na papíře nahoře mám razítko pracovište onkologie a dole je razítko Patologie Litomyšl :oops: :lol: co mi tím chtějí naznačit… :palec: :mrgreen: každop jsem doufala, že se ta sviňa nevrátí :nevim: asi jako u endošky :oops: :nevim: no jo, Milánek přibírá i za Aninku :mrgreen: dnes měl k obědu mořskou tresku a smrdí rybinou, to je děs (Já ryby nerada :oops: ) :poblion: :oops: :lol: Čoveče a dnes zas kaká normálně :think: to je záhada 8o :mrgreen: až se vezmou, to bude jiná parádička :srdce: @Payus jsi hodná :hug: mně optimismus nedochází, spíš to bylo překvapení, ale už to není poprvé ani takový šok :nevim: A ano, honit mě takhle s mimčem od čerta k ďáblu bez výsledku, to by mě mrsklo :oops:

Jestli ti jde o kakání, tak doporučuji kozí kaše…aspoň že začátku… koupila jsem je malému na večeře, to je hnus fialovej (doslova) 🙈 ale jemu chutná a na krabici píší, že může 3 dny způsobit průjem…jojo, Vítek chodí 4 x denně na ee 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí