IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
4.6.20 13:41

@Ba-stet jeste teda premyslim, jestli ji ty kyticky na prsou nebudou delat zbytecne vetsi, co myslis? Jak se ti zdaly? Preci jen to neni zadnej hubenourek, tak abych ji zbytecne opticky nepridavala :nevim: no jedny saty postačí, dvoje by opravdu neunosila :mrgreen: jinak vlasy uz zase lepsi, uz to pada min ;) cele tehu mi vlasy temer nepadaly, tak to asi muselo ven… :mrgreen: ale ted uz vazne lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.6.20 15:06

@Ba-stet mně padají vlasy jako…, ale jelikož mám vlasů na tři hlavy, tak to zatím nikde krom hřebenu a podlahy nevidím :oops: :mrgreen: jinak beru biotin, ale změnu nepozoruju, takže jak doberu balení, tak na něj prdím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.6.20 20:34

@Coccinella 13 Já jsem je taky viděla jen na tom webu. Ale nemyslím, že by ji to dělalo větší :think: Ony budou takové připláclé, si myslím :think: V těhotenství mi vlasy taky padaly málo, ale netušila jsem, že pak bude úplný exodus. Za chvilku budu sbírat víčka na paruku :D

@MiliKuu Joo, to jsem taky myslela, že mám hustý vlasy. Jenže to máš pramen v posteli, pramen v hřebenu, dva prameny různě po bytě, půl pramene v denní dětské postýlce ( 8o to fakt nechápu), tři čtvrtě hlavy v odpadu po mytí vlasů :roll: Teď se snad konečně dostanu ke kadeřnici a nechám to zkrátit, aby to aspoň neucpávalo odpad, ale je to teda hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.6.20 20:35

@Kriistyna Co v práci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.6.20 20:39

@Ba-stet jsem ko :roll: strasne unavená, nevím co to semnou teď je, furt bych spala, dneska jsem začala špinit v práci, bolí mě od rana břicho, asi přijde MS, ale jsem dost brzo teda… dneska 24 DC :think: si plánuju transfer na konec června no abych se nedivila, ještě aby stihli dovést z Prahy ⛄️⛄️☝️️
Jinak práce se asi nezapomíná :think: :lol: :zed: Jak kdybych tam ten rok nechyběla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.6.20 20:55

@Kriistyna Kočko :hug: To je dobře, že jsi nezapomněla. Ta únava asi chvíli bude. Já jednu dobu měla v práci, že jsme část dělali intenzivnější, pět dní v kuse a dost daleko jsem dojížděla. Byl to dost masakr. Pak se to změnilo, jeli jsme jeden týden tři dny a další dva, vše v Praze. Na začátku pohoda, po půl roce jsem si třetí den říkala, že jsem unavená. Nechápala jsem, jak jsme přežívali ten týden :D A co kolegyně/ kolegové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
4.6.20 20:59

@Ba-stet ale já už mám únavu ještě před práci, jsem schopna lehnout na gauč a spát :lol:
Zatím dobry. Uvidíme. Ale snad to bude v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
4.6.20 21:22

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla… :), Marušence bude příští týden v pátek 6 měsíců… přetáčí se do leva i prava, rotuje v postýlce, v tlapičkách drží vše co je v dosahu, pořád je má v rukou, tyranizuje kočky i psa (i rodiče) a chce je sníst…
Zatím jsme jí zkusili dát tvaroháček na ochutnání jestli jako joooo - tak prej mnam, sežeru tě i s tím… jinak já měla koprovku a šmátla mi do ní rukou, a prej taky dobrý, a aby toho nebylo málo, tak jsem si udělala po dlouhý době krupicovou kaši a to jsem myslela, že mě sežere…(mám jí položenou vedle sebe v houpátku a ona máchá těma ručičkama a povídá a najednou plác… a strčila ruku do pusinky… prej dobrý a pak bylo vidět to cílené natahování se po jídle… jinak je plně kojená… a příkrmy nedáváme…
jo a má nějakejch 64 cm a 6,7kila
a jak se máte vy? nějaké novinky?

jinak fotka se švagrovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
4.6.20 21:35

Holky tak Saška se rozhodla ze otaceni preskoci, do toho se ji nechce, asi ji to nebavi :nevim: kdyz ji schovavam hracku tak se otoci, ale jinak nema duvod, sama od sebe, jen tak, se proste neotoci. :nevim: Zato jsem ji dnes chytla, jak jde na kolinka, parkrat zaperuje a zase padne na brisko :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.06.20 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.6.20 21:36

@sebel Ahoj, to je fajn, že ses ukázala :hug:. Maruška je rozkošná a má super číro. To by mohla dát dohromady s Pájiným Denisem :mrgreen: A je teda drobná, naše Anka teď měla ve čtyřech měsících 62 cm (ale o dvě kila míň). A je šikovná, se vším tím otáčením a krádežemi jídla. A kdy chceš začít přikrmovat? Když už má chuť na koprovku, tak je skoro čas, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.6.20 21:39

@Coccinella 13 Saška jede! :srdce: A co, že se nechce otáčet? Prostě broukne, Ty ji otočíš, ona si doleze, kam potřebuje, tam ji otočíš zpět… Nějaký problém? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.6.20 10:13

@Ba-stet já mám nejen husté, ale megahusté a kudrnaté :roll: to si dokážeš představit ty dráty v odpadu :zed: ale plešatost nám hustovlasým snad nehrozí i přes poporodní pelichání :oops: :lol: @Coccinella 13 hustě Saška :potlesk: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.6.20 10:39

@Ba-stet Baru jdu na to :mrgreen: jediné co jsem včera nesehnala byla rybí omáčka. Jestli si dobře pamatuji ta nahrazuje sůl.
Myslíš to osolit hned na začátku nebo až ke konci? :think:
já jsem prd kuchtík :oops:

Jinak nás včera trklo do oka jméno Elliot. Dnes jsem tady i založila diskuzi, hlavně kvůli zkratkám a zdrobnělinám a asi bude malý Elliotek. :srdce:

U toho Oliho mi pořád nešlo přes jazyk to R na noci, takové tvrdé a Olívii si necháme pro možnost holčičky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.6.20 10:57

@Lamicka2016 Tu rybí omáčku nahraď sojovkou. Ona ma trochu sofistikovanejsi chuť, ale je to fuk. Držím palce, doufam, ze budes spokojená :palec:

A Eliot je hezke. Eli a (jednou třeba) Oli. To mi připomíná knihu meho dětství Eli, Oli, Al a pes Hanibal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.6.20 12:10

@Ba-stet Eli Oli a 5 Hanibalů:-D

Děkuji jak jsem to míchala, tak mě to pak už taky cvaklo, že sojovka je vlastně taky slaná.
Už to je v hrnci. Dělala jsem 5 násobnou dávku co je v receptu a část půjde i do tortilek. Tak uvidíme jaký to bude mít zítra úspěch, ale věřím v to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí