IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
10.6.20 16:11

@Lamicka2016 @Ba-stet nebo je možný, beru už 14 dni Nosifol, třeba mě mohl ty hormony rozhazet :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.6.20 16:12

@Payus mno co rict :nevim: stresuju už dopředu :roll: a stydím se, ze nedokážu pozitivne myslet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.6.20 16:22

@Kriistyna zlato :hug: :hug: :hug: To je jasny, že je tezky bejt pozitivní, kor v tuhle chvili a popravdě, i tady s nama. S tim Nosifolem nevim, jestli to mohl rozhodit, mozna krátkodobě jo. Anebo ra prace, no :? Drž se, kočko, uvidíme v tu středu. Ja si myslím, že i to pitome výročí by mohlo donest trochu štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.6.20 16:27

@Kriistyna neblazni, za co stydet? Prosla uz si takovym trnim, ze neni divu ze jsi vystresla..strasne se tesis a ted ti to bere vitr z plachet..ja tomu rozumim a nedivim se ze te to vykolejilo. Ty mas jeste tu nevyhodu, ze mas ty moznosti se takhle „prozkoumat“
Jsi bojovnice, vyhrala jsi uz tolikrat..uz tim ze ses vzdycky sebrala z podlahy a zase nasla silu jit dal, tomu rikam odvaha Kristynko💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.6.20 16:41

@Ba-stet @Payus dekuji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.6.20 17:49

@Lamicka2016 Jinak, Lami, to 3D mi pouštěla Neumannová na prvnim screeningu a mne se to moc nelíbilo :oops: Fakt vetřelec z hlubin. Ale treba Cocci z toho ma fakt nadherny fotky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.6.20 17:51

Hlášení o prvni kaši. Muj instinkt je fakt nanic, furt rikam, ze mám radši hledat zkušenosti. Pulka davky do Anky zajela jak nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.6.20 18:09

@Ba-stet tak to je ale dobrá zpráva!! Bude přibírat a ty můžeš směle kojit dál ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
10.6.20 19:53

@Ba-stet jooo právě od ní to mám ze screeningu i vytisknuté a je to jak říkáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.6.20 19:59

@Ba-stet no slava :dance: jak pise Milu…presne tak, kojit dal a vecer kasicka, a pak ji muzes podavat i rano a to by bylo aby Aninka nepribrala :srdce: jste sikulky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.6.20 20:03
@Ba-stet píše:
@Payus Pájo, strašně by mě mrzelo, kdybys kvůli mně měla myslet, že jsi mimozemštan :( Já si naopak myslím, že máma, co krmí UM (= nakupuje, odměřuje, míchá, vyvařuje…) je nadčlověk :) Kaše bude dnes, jen musím nějakou vybrat. Asi sáhnu po té, co používá Cocci, protože můj favorit je doslazován (?!)

Který to je ten tvůj doslazovaný favorit? Gratuluji k výročí transferu 🤗 taky jsem vzpomínala na den odběru a transferu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.6.20 20:06
@Kriistyna píše:
@Lamicka2016 jo to jsem se docetla… tak je možný, ze jsem rozhozena tou práci, je divny, ze min měsíc to bylo vše ok a je pravda, ze jsem i ve stresu z toho transferu, strasne jsem se těšila a teď od té doby co jsem to dostala se každý večer před usnutim trochu i stresuju, nějak se začínám bát. Pořad si prehravam v hlavě jaký by to bylo zase videt // a pak hned zase, ze z toho nic nebude… teď se mi vlastně vrací i ten potrat, budu mít “výročí” tak je to teď semnou trochu složitější :roll: :zed:

Tentokrát to vyjde!!! Věřím tomu a držím všechno co můžu a to prostě musí vyjít 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.6.20 20:07

@Lamicka2016 a když jsi měla vyšší prolaktin delali ti s tím něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.6.20 20:08

@Jitule K dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
10.6.20 20:10

Ahoj holky, tak jsem tu zase po 2 dnech.. včera poslední očkování Prevenaru 13.. měl 3 kvůli nedonošenosti…a pořád usměvavý. :) Ale po 10 dnech přikrmů v poledne a večer kaše mi přibral 320 g na 8250 g 🤦 to už nebude můj knedlíček, ale pořádný knödl jestli to takhle půjde dál 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí