IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
10.6.20 21:16

@Payus @MiliKuu Snad to bude fajn, ještě uvidíme, jak půjde ven :D

@Jitule K Můj favorit byl mléčná rýžová Nutrilon HA. Má být vhodný pro děti, co mají v rodinné anamnéze alergie a astma. Nutrilon měla Anka v porodnici jako dokrm, říkali, že domů máme koupit ten samý, že není dobré to moc míchat ani od od jedné značky… A pediatrička mě pak vyprudila, že jsem měla právě vzít HA :think: Naopak to Nestlé, kterému bych vůbec nevěřila, má fajn složení. Nic proti banánům a podobně, ale na to je myslím ještě čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.6.20 22:12

Tak jsem se docetla, ze prolaktin je v noci nejvyšší a má se nabírat až 2 hodiny po probuzení nejlépe dopoledne… nabrana jsem byla hned ráno v 6 :think: :lol: tak naděje tam je, chybný odběr asi snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.6.20 22:15

@Kriistyna To mě napadlo, jestli sis to odebrala ve správný čas. Musí to být i v nějaké ideální části cyklu, ne? :think: Týnko, moc to už nezkoumej, nech to na caru, ať nejsi zbytečně ve stresu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
10.6.20 22:36

@Ba-stet tak prolaktin má být nízký vždy pokavad nejsem těhotná nebo nekojim. A jsem na začátku cyklu, tak jsem si chtěla jen ten hormonální profil zkontrolovat před tím transferem víc udělat už nemůžu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.6.20 22:43

@MiliKuu tak to uz neni nastesti za tak dlouho. To je bezva ze to Milanek zvladl, davala jsi nejaka homeo proti horecce? My jdeme na prevazeni pristi tyden… :roll: to jsem zvedava na co prijdou… :roll:

@Ba-stet Baru, takova vec muze vylezt klidne za par let… bud rada ze vis s cim pracovat. Samozřejmě se ti poptam :hug: preji hezke vyroci holky :srdce: to je parada, ze uz se Anka rada nosi :dance: vidíš, ze na to prisla. ;) u nas teda noseni taky zabava, Sašku to bavi, ale je natolik zamestnana vsim okolo nas, ue jeste nikdy neusnula. Zato kdyz prijdeme domu a polozim ji, je k. o. hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.6.20 22:50

@Ba-stet Aloe ma i rostouci nositko, ted novinka :roll: ja taky nekoupila hned, vyzkousela jsem jich celkem hodne ;)

@Payus nejsi mimozemšťan, kdyz to nejde tak to nejde a nejdůležitější je preci abyste byli v pohode vy dva, ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.6.20 22:59

@Kriistyna vyroci urcite prinese tentokrat stesti… ja mela ET taky na vyroci :hug: zkus se uvolnit, uz jsi toho zvladla tolik… bude to dobre, uvidis :hug:

@Ba-stet no tak bezva ze to male chutnalo :hug: to je super! My ted kase vecer hodne omezily, davame obcas dopoledne, ale vecer spis zeleninovou polevku. Kdyz mame ten problem s vahou :roll:

@Lamicka2016 zkusim ti nejake fotky pohledat, byly celkem hezke ;)

@Jitule K sikulka jak to zvladnul ;) a v klidu, 8kg neni zase tak moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.6.20 23:10

@Coccinella 13 Nositko hlavně sedlo, v některych typech pěkně řvala. Je vybíravá. Tak se jen musim modlit, aby to nebyl ten typ do vel 74, to by me nakrklo :roll: Jinak ja po dlouhém zkoumani dala kaši v pet, aby po ni pred spaním bylo ještě mlíko. Kdyby neco. Navíc nam to hezky navazuje s venčením, tak to snad bude fungovat. Rana jsou u nás zatím pekelná. Už to vypadalo, ze Anka pochopila, že sest rano je ještě noc, ale s tim kojenim po dvou hodinách je ranni ptáče zpět. Naštěstí si spokojene vyska a vrka a nepotřebuje mě k tomu, ale mezi šestou a devátou jsem stejne vyřízená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.6.20 06:41

Tak to vypadá, že jsme poslední s večerním dokrmem :oops: Milánek jede jen dopo sváču a oběd :oops: tu kaši jsem furt nedala, ona je rýžová a rýže dělá u nás z hovínka beton :zed: tak snad tím něco nepodělám, že ho dokrmuju takhle pomalu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.6.20 07:19

@MiliKuu A co nejake zeleninové polevky? Že bys ho trochu naredila? Ale myslim, ze nedelas špatně, vždyť je spokojený, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
11.6.20 07:28

@MiliKuu my ted kasi taky moc nedavame. Za posledni tyden ji mela Saška jednou. Vecer delam huste zel. „polevky“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
11.6.20 07:29

@Coccinella 13 děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
11.6.20 07:30

@Kriistyna prolaktin má specifika takže jestli jste je nedodrželi, tak pak je to jasné. Je to opravdu „citlivá“ hodnota krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
11.6.20 09:07

@Coccinella 13 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
11.6.20 09:09

@Lamicka2016 no snad to bude tím, nevěděla jsem, ze se tam má něco dodržet :nevim:
Teď už jsem zase o něco chytřejší :D v tom caru min měsíc mi krev nabirali ve 3 odpoledne :lol: to verim tomu, ze byla nízká hodnota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí