Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus @MiliKuu Snad to bude fajn, ještě uvidíme, jak půjde ven ![]()
@Jitule K Můj favorit byl mléčná rýžová Nutrilon HA. Má být vhodný pro děti, co mají v rodinné anamnéze alergie a astma. Nutrilon měla Anka v porodnici jako dokrm, říkali, že domů máme koupit ten samý, že není dobré to moc míchat ani od od jedné značky… A pediatrička mě pak vyprudila, že jsem měla právě vzít HA
Naopak to Nestlé, kterému bych vůbec nevěřila, má fajn složení. Nic proti banánům a podobně, ale na to je myslím ještě čas…
Tak jsem se docetla, ze prolaktin je v noci nejvyšší a má se nabírat až 2 hodiny po probuzení nejlépe dopoledne… nabrana jsem byla hned ráno v 6
tak naděje tam je, chybný odběr asi snad
@Kriistyna To mě napadlo, jestli sis to odebrala ve správný čas. Musí to být i v nějaké ideální části cyklu, ne?
Týnko, moc to už nezkoumej, nech to na caru, ať nejsi zbytečně ve stresu ![]()
@Ba-stet tak prolaktin má být nízký vždy pokavad nejsem těhotná nebo nekojim. A jsem na začátku cyklu, tak jsem si chtěla jen ten hormonální profil zkontrolovat před tím transferem víc udělat už nemůžu ![]()
@MiliKuu tak to uz neni nastesti za tak dlouho. To je bezva ze to Milanek zvladl, davala jsi nejaka homeo proti horecce? My jdeme na prevazeni pristi tyden…
to jsem zvedava na co prijdou… ![]()
@Ba-stet Baru, takova vec muze vylezt klidne za par let… bud rada ze vis s cim pracovat. Samozřejmě se ti poptam
preji hezke vyroci holky
to je parada, ze uz se Anka rada nosi
vidíš, ze na to prisla.
u nas teda noseni taky zabava, Sašku to bavi, ale je natolik zamestnana vsim okolo nas, ue jeste nikdy neusnula. Zato kdyz prijdeme domu a polozim ji, je k. o. hned ![]()
@Ba-stet Aloe ma i rostouci nositko, ted novinka
ja taky nekoupila hned, vyzkousela jsem jich celkem hodne ![]()
@Payus nejsi mimozemšťan, kdyz to nejde tak to nejde a nejdůležitější je preci abyste byli v pohode vy dva, ne? ![]()
@Kriistyna vyroci urcite prinese tentokrat stesti… ja mela ET taky na vyroci
zkus se uvolnit, uz jsi toho zvladla tolik… bude to dobre, uvidis ![]()
@Ba-stet no tak bezva ze to male chutnalo
to je super! My ted kase vecer hodne omezily, davame obcas dopoledne, ale vecer spis zeleninovou polevku. Kdyz mame ten problem s vahou ![]()
@Lamicka2016 zkusim ti nejake fotky pohledat, byly celkem hezke ![]()
@Jitule K sikulka jak to zvladnul
a v klidu, 8kg neni zase tak moc ![]()
@Coccinella 13 Nositko hlavně sedlo, v některych typech pěkně řvala. Je vybíravá. Tak se jen musim modlit, aby to nebyl ten typ do vel 74, to by me nakrklo
Jinak ja po dlouhém zkoumani dala kaši v pet, aby po ni pred spaním bylo ještě mlíko. Kdyby neco. Navíc nam to hezky navazuje s venčením, tak to snad bude fungovat. Rana jsou u nás zatím pekelná. Už to vypadalo, ze Anka pochopila, že sest rano je ještě noc, ale s tim kojenim po dvou hodinách je ranni ptáče zpět. Naštěstí si spokojene vyska a vrka a nepotřebuje mě k tomu, ale mezi šestou a devátou jsem stejne vyřízená…
Tak to vypadá, že jsme poslední s večerním dokrmem
Milánek jede jen dopo sváču a oběd
tu kaši jsem furt nedala, ona je rýžová a rýže dělá u nás z hovínka beton
tak snad tím něco nepodělám, že ho dokrmuju takhle pomalu ![]()
@MiliKuu A co nejake zeleninové polevky? Že bys ho trochu naredila? Ale myslim, ze nedelas špatně, vždyť je spokojený, ne?
@MiliKuu my ted kasi taky moc nedavame. Za posledni tyden ji mela Saška jednou. Vecer delam huste zel. „polevky“ ![]()
@Kriistyna prolaktin má specifika takže jestli jste je nedodrželi, tak pak je to jasné. Je to opravdu „citlivá“ hodnota krve.
@Lamicka2016 no snad to bude tím, nevěděla jsem, ze se tam má něco dodržet ![]()
Teď už jsem zase o něco chytřejší
v tom caru min měsíc mi krev nabirali ve 3 odpoledne
to verim tomu, ze byla nízká hodnota ![]()