Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus Jj, psychicky se na to připravuju už týden, že ji trochu usadím. Tak snad. Každopádně jiného pediatra jsem nesehnala, s tou kaší měla víceméně pravdu, tak uvidíme.
Déčko je fakt velký! Už jsem Ti to psala, nevím, zda to dělají ty vlasy nebo výraz, ale působí jako mnohem starší dítě. Je rozkošný
A s Viki si teda rodiče asi užijou. Furt nepase, ale stojí, jo?
@MiliKuu píše:
@Jitule K Vítečkovi všechno neeeeeja jinak nejste poslední, Víťulík je předčasně narozen, takže má dost času
Děkujeme 🤩od rána je tak roztomilý, vříská a směje se na celé kolo, jako by věděl, že má svátek. Dostal koberec…
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 To jste se měli! U nás teda zase kovíjak nádherně nebyloMuž se rozhodl vyvézt náš na výlet, což byla fakt katastrofa. Dítě řvalo, pes prudil, chlap mrzoutil… Byli jsme venku asi 3,5 hodiny, domů jsem přijela zbitá jak po maratonu
![]()
Jinak té mojí kamarádce, co loni přišla o miminko se v neděli narodila zdravá holčička. Taky pospíchala, 35+1. Tak hákuju na usínáčkovi a mantinelu do kočárku, co jsem slíbila, a jde mi to pro změnu jak psovi pastva
Po dvanácté má Anka očkování a převážení. Přibrala asi 300 g, některé porce kaše už vyšly ven… tak jsem zvědavá, za co bude pojeb tentokrát…
Za chvíli budeš muset ty příkrmové výtvory sáčkovač, to je smrad 🙈 hlavně, že Ance chutná ![]()
@Ba-stet hele ja uz se v ty holce ztracim
neleze, prej nak trenuji..a jink ma porad ty rehabka dal.
Tak co mudra? Urcite to bylo na pohodu..to je vzdy kdyz se clovek chysta nekomu vycinit
@Jitule K ja mam treba na plenky spesl kos..na takove kazety, a kazda plenka je zabalena zvlast..a nepachne to vubec..
@Payus Přesně jak říkáš. Přišla jsem tam nabroušená a doktorka ani neškytla
Na převažování si ani nevzpomněla, zato zjistila, že nás zase nějak blbě objednali na očkování
Ten prevenar Anku nějak naspeedoval, má zatím nejdelší šňůru bez odpočinku v životě (a já tu lezu po zdi
)
@Jitule K Že smrdí nálož, s tím tak nějak počítám, ale to smrdutý prdění je teda síla ![]()
@Ba-stet takze vylet jako malovanej?
to znam, neboj
a co u doktorky? Jak jste to zvladly?
@Payus teda to uz je kus chlapa ![]()
Mně z toho Anýze fakt chroupne! Fyzio ještě neviděla to její zmršený přetáčení, který budeme jistojistě v potu tváře přecvičovat, a to malý satáně se chce plazit?! Nohama už zabírá solidně, ruce naštěstí tradičně nepochopily, o co jde, takže pohyb je zatím vykonávám na místě, ale je jen otázkou času, než zapojí hlavu (a tím nemyslím mozek, ale fakt hlavu, třeba že se od ní bude odrážet nebo tak něco). A když jde o otázku života nebo smrti, třeba když ji nechám v pokoji a jdu si uvařit čaj, tak má náhradní řešení - spojila nově osedlané otáčení a starý dobrý řízený pád na záda. Když se to dělá jedním směrem, hodé to tři čtyři metry jak nic ![]()
@Payus píše:
@Ba-stet hele ja uz se v ty holce ztracimneleze, prej nak trenuji..a jink ma porad ty rehabka dal.
Tak co mudra? Urcite to bylo na pohodu..to je vzdy kdyz se clovek chysta nekomu vycinit@Jitule K ja mam treba na plenky spesl kos..na takove kazety, a kazda plenka je zabalena zvlast..a nepachne to vubec..
Já vím, že ty koše jsou, ale je to další krám do bytu a předražené sáčky kupuju svačinové, zauzluju a taky to nesmrdí ![]()
@Payus Jojo, budu k doktorce pro jistotu permanentně chodit nasr.na ![]()
Jinak včerejší očkování probehlo zda se v pohodě, jen Anka zase měla ty sve neutišitelné záchvaty pláče
Tentokrát k tomu přispělo, ze CELÝ den nespala (její osobní zničující rekord). V deset měla takový hysterak, že jsem myslela, že jí to roztrhne. Nakonec jsem ji ze zoufalství dala nurofen a (několikáté) mliko. Nevim, co zabralo, ale konečně odpadla a zda se, ze je to dobré. Snad uz to dneska bude jako obvykle, mám dost. Když pomyslim, ze další očkování bude zase za 14dnu, je mi trochu mdlo… ![]()
Ahoj holky
jste hodné, že na nás myslíte
U nás to bohužel zatím na porod nevypadá
Včera jsem byla na první kontrole v nemocnici a nález na porodních cestách je prý jako měsíc před termínem a ne den po…
Tak jsem z toho byla docela zdrbla no, snažím se moc nestresovat, ale vyvolávání je to poslední, co jsem chtěla zažít
Ale co se dá dělat no, říkám si, co bych za to před rokem dala
tak uvidíme, jestli se to nějak pohne, prý by tomu mohly pomoci silnější poslíčci, ale já nemám teda skoro žádné, občas mi trochu zabolí podbřišek nebo zatáhne v trisle, ale nic, co by se pravidelně opakovalo
Další kontrola v pátek, ale moc naděje si teda nedělám ![]()
@Anukk Držím palce, ať to dopadne dobre a nebudou muset vyvolávat
preji hodně stesti 🍀
@Kriistyna díky Kristy
hlavně, aby vám už to vyšlo
My už to nějak doklepem a nějak to hold dopadne, hlavně, aby malá byla zdravá…
A jak ty? Naposled jsem myslím četla, že plánujete KET v červnu…?
@Anukk Je jí u Tebe dobre
Takže neoomohly ani ty silne bouřky, jo? Držím palce, ať se Anukk jr. umoudří, za tyden se toho může stát… Kamaradka přenášela 10dni, nakonec začala rodit asi tři hodiny pred vyvoláváním
Držím palce, kočko.