IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
17.6.20 21:09

@Coccinella 13 Zde můj výtvor. Ten mantinel je - pozor - na skrytý! zip a podle velikosti mimina se dá odebírat nebo přidávat výplň. Na tu je tam pytlíček ze stejné látky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.6.20 21:21

@Ba-stet :mrgreen: tak s tim vitanim si me rozbila :mrgreen: mantinel je krasny, jsi dobra hele :potlesk: zase se stydim :D Any je hustacka, ta si jede svoje a doma budes! :pankac: @MiliKuu mam radost ze jsem mohla byt muzou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
17.6.20 21:39

:mavam: tak cestovní postýlka je moje představa úplně od začátku že ji budu sunout podle potřeby po celé zahradě a takhle trávit dny na mateřské :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.6.20 21:43

@Lamicka2016 :D tva predstava je ted moji realitou :) je to fakt fajn..mas se na co tesit Lami :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
17.6.20 22:06

@Ba-stet jj, taky me napadlo jestli to neni prvni separacni uzkost… kazdopadne prisla uplne blbe :roll:

@MiliKuu to spani je na houby, co? Saška ted se spanim taky stavkuje… a bude hur… :roll:

@Payus to je uzasna vychytavka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
17.6.20 22:11

@Ba-stet no hezky jste si to dnes uzili :zed: a kdy mate vlastne ty krtiny naplanivany? Jeeee, ty jsi sikula :palec: to bych se jednou taky rada naucila :mrgreen:

@Lamicka2016 omlouvam se, na fotky jsem nezapomnela. Jen jsem si je tak dobre zalozila, ze je sama nemuzu najit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale neboj, jak pomine stres kolem krtin, tak se vrhnu na systematicke hledani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.6.20 22:19

@Coccinella 13 Křtiny jsou 28. a už teď mám osypky. Ona to prostě nedá :roll: Já myslím, že jak jsme vlastně pořád doma nebo v lese, tak moc nedává změnu prostředí a když je kolem hodně lidí - že ji to rychle unaví a předráždí, protože si pak zakrývá oči a vadí jí vlastně jakýkoliv podnět, i když jí zpívám, hladím, mluvím… :nevim: Jinak s tím šitím - to jsou fakt jednoduchý věci a i tak tam mám takové prasárničky. Zajímavý je, že toho usínáčka jsem už šila kamarádce před rokem. Byla to teprve druhá věc, co jsem kdy dělala na stroji. A vyšvihla jsem ho na první dobrou. Teď jsem se sebedůvěrou střihla další dva - a musela vyrobit pět obličejů, než přestaly být křivé :D A ten druhý je stejně takový mrzáček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
17.6.20 23:21

@Ba-stet tak treba bude v kondici a da to v pohode ;) ja dnes dokupovala posledni obleceni (Pavlikovi košili, Sašce bodycko pod saty aby ji nebyla zima, silonky - ani jsem netusila, ze se delaji takovy mrňavý :mrgreen: ) a v sobotu jdeme na to ;) mrzacek nevadi, je to originál, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.20 00:27

@Coccinella 13 No, zatím jsme to testovali tak čtyřikrát a vzdycky z toho byl několikahodinový zachvat :( Ale počítám, ze by mohlo pomoct nosítko, ze ji trochu odizoluje.. V nejhorším s ni holt pojedu domů a party bude bez nas. Oblečení budu muset promyslet, trochu pocitam s tim, ze bude vedro 🙊 Mam pro Anku hodne lehke saty (pod ty kdyztak body z domácích zásob), ponozky, botky, čelenku… Takhle jsme vypadaly na vítání (tohle jsou teda civilní šatičky, co dostala, na křest budou načančanejsi :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.6.20 07:26

@Ba-stet jeee, vam to slusi :D jste kocky :kytka: no ja taky pocitam s teplem, ale v kostele bude zima at je venku jakkoliv :roll: jj to nositko by asi pomoct mohlo. Budu drzet pesti, at to zvladnete co nejlepe ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
18.6.20 07:41

@Payus to je dobře, že užíváte :hug: Já jsme nezmar a asi poletíme na pár dnů do Maroko v červenci :oops: Potřebovala bych někam zase vypadnout :andel:

@Coccinella 13 nespěchá to. Jdeme až 9.7 na 2screen a tam bychom to domlouvali. Zítra mě čeká kontrola snad po měsíci bez UTZ, tak snad bude vše v pořádku :andel:

@Ba-stet trhané maso mělo takový úspěch, že dnes jedeme nakoupit na další várku k rýži a zelenině na kokosáku, ale už ne 3 kg, ale hezky jen těch 600g jak je recept :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.6.20 10:14

@Ba-stet no super výtvor :potlesk: 8o :srdce: a jste krasotinky, holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
18.6.20 11:28
@Ba-stet píše:
Tak my měli dnes zas jednou vydařený den. Měli jsme generálku na křtiny - vítání občánků. Řvalo jediné dítě, hádejte čí? V restauraci, kam jsem se hrozně těšila na oběd, už nasadila tóninu zabijačka, takže jsme zrušili objednávku a šli. Cestou se lehce uklidnila, takže jsme to vzali přes pracák, kam jsem KONEČNĚ chtěla podat rodičák. Už jsem ho podala mailem, ale vrátili mi to, že když skončil nouzový stav, tak ať si pěkně přijdu. Mezi dveřma tam mají dva stolky s plexisklem a stojí se jednotná fronta na schodech. No, jednotná - ukázalo se, že takoví ti oprsklíci, co jsou hodně nepříjemní, jdou vždy přednostně. Takže když jsem tam stála 45 minut a nepohla jsem se o jediné místo, tak jsem to vzdala. Muž zahlédl, že se dá objednat na přesný čas. Tak jsem rovnou odtamtud zavolala, abych se domluvila a bylo mi řečeno, že to mám poslat mailem!!! Pak jsme s jazykem na vestě dorazili domu, abych trochu pofackovala místní bordel a že přijde tchán s tchyní podívat se na Anku. Ta byla přetažená a protivná, já úplně odvařená, na všechno jsem odpovídala jednoslovně, takže společnice na jedničku :roll: Nakonec jsem vymázla se psem. Hrozně se mi nechtělo, ale zachránilo mě to…

Holka, řekla bych, že se nenudíš… 🙈 Ale zase je to hezké čtení na pokračování 🙈 promiň, troška černého humoru 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
18.6.20 11:30
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 Zde můj výtvor. Ten mantinel je - pozor - na skrytý! zip a podle velikosti mimina se dá odebírat nebo přidávat výplň. Na tu je tam pytlíček ze stejné látky.

Ty jo, super!!! Jsem hrozné vemeno na ruční práce, každého, co něco umí, obdivuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
18.6.20 11:32
@Ba-stet píše:
@Coccinella 13 No, zatím jsme to testovali tak čtyřikrát a vzdycky z toho byl několikahodinový zachvat :( Ale počítám, ze by mohlo pomoct nosítko, ze ji trochu odizoluje.. V nejhorším s ni holt pojedu domů a party bude bez nas. Oblečení budu muset promyslet, trochu pocitam s tim, ze bude vedro 🙊 Mam pro Anku hodne lehke saty (pod ty kdyztak body z domácích zásob), ponozky, botky, čelenku… Takhle jsme vypadaly na vítání (tohle jsou teda civilní šatičky, co dostala, na křest budou načančanejsi :oops: ).

Ty jsi pěkně zhubla! Sluší vám to moc! A to jen nelichotím, člověk by to do Aničky neřekl co dokáže 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí