Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 píše:
@Ba-stet tak hele bylo i takových s nepohyblivym 1% spermiem a mají z domova a opravdu to berou i lékaři jako zázrak. A tvoje vajíčka nezatracuj, protože v prirozenem cyklu zraji úplně jinak než po hormonech. Ale chápu, že do dalšího ivf nechceš a nechala bych to na přírodě a osudu. Ona si vyberevěk chápu. Je mi 36 a budu ráda pokud bych druhé stihla okolo toho 38 roku.
Tak jasně, jsou i jednorožci, co nakonec otěhotní přirozeně, ale po těch letech s tim moc nepočítám. Samozřejmě kdyby se to stalo, budu šťastná, i kdyby se to věkově „nehodilo“. Nakonec těch 47 by ještě šlo, vědomě bychom nešli do 50+. Teda abych se nedělala lepší, než jsem - nemít Anku, tak jedu jedno ivf za druhym, i kdyby muži bylo sto (mně je 33, tak jeste chvilku mam). Nebo kdybych mela namraženo. Ale takhle mam pocit, že bychom meli byt trochu pokorní a užívat si, co máme ![]()
@Payus píše:
@MiliKuu dekuju zlati ze sis vzpomela, moc.si me potesila vis to![]()
Kočko, take vše nej 🎂 Ja jsem marná. Nejenže mam v hlave vymeteno, ani nevim, co je za den
A doufam, ze se brzy budeš citit lip. Mozna to dela to hnusny pocasi ![]()
@Kriistyna píše:Folikul 19,5mm sliznice 8,5 mm transfer ve středu.
Dostala jsem injekci kortikoidu a od zítra beru tabletky, v neděli estrofem na podporu sliznice ještě. Tak už to musí vyjit holky 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻 🍀 😳
Kriisty, to zni moc dobře
Ja furt rikam, ze „blbější“ vaječník ještě překvapí
![]()
@Coccinella 13 Drzim palce na zítřejší křtiny. Snad vam trochu vyjde počasí 🙏
@Ba-stet dekuju
jj uz mam vsechny doma, tak ok
jj pocasi pruda uz druhy den..☔
@Coccinella 13 Vladenko nevim co se preje ke krtinam
, ale at je to prekrasny den pro Vas vsechny ![]()
@Coccinella 13 Vladi, mějte dnes krásný Saščin den
@Payus čoveče, sice bys cestovala dnem i nocí, než bys dojela z vaší vesničky do naší, ale klidně přijeď
nic moc balit nemusíš, všechno máme (krom oblečení na mrňavou modelku
to vedem jen ve velkých velikostech
)
tak hlavně, že už máš všechny doma a před námi víkend, pěkně všichni spolu
@Euforia jooo Pája má pravdu, o prdíkách vím vše, všechny kapky, babské rady, masáže, alternativní medicína… nic nepomohlo, ani čas a přetáčení… malému je 7měsíců a sem tam to je pořád mazec (jako zrovna včera zas)
a to blinkání nezávidím ![]()
@Payus jee, ja ty narozky nejak zazdila
Paji preji jen to nejlepsi! A at se ti splni vse co si prejes! ![]()
@Ba-stet @Payus @MiliKuu holky diky, snad si to uzijeme v klidu, i kdyz nam do toho pocasi trosku hodilo vidle
dnesni odpo bylo v planu strávit u bazénu
(hlavne teda deti)
@Ba-stet píše:
Kriisty, to zni moc dobřeJa furt rikam, ze „blbější“ vaječník ještě překvapí
![]()
![]()
To jo, ale vůbec ho na ultrazvuku nemohl najít ![]()
Dekuju zlaticka moje, ja jsem za vama tak rada chodim…jste uzasne
moc dekuju
@Payus no díky bohu, ale když ho konečně našel a chtěl změřit folikul, tak se mu ten ultrazvuk seknul 2× a neslo s tím nic
myslela jsem, ze mu z ty kozy už utecu jak mě to tahalo ![]()
Tak holky, je to za nami a ja jsem. k.o. ale myslim ze se to povedlo krasne, i kdyz bylo hnusne. Zatim davam prvni fotku, dalsi az se s nimi trosku proberu
a mimochodem, dnes je to rok co jsem se po par nekonecnych tydnech dozvedela, ze budeme mit zdravou holcicku ![]()
@Coccinella 13 no wauuu to je mi slecinka prekrasna
a ten mlady pan za ni…no Vladi…mas krasne deti
a ted ma Suska teda dalsi jmeno jako fakt ze Krestni? Nebo jsem mimo
vysvetlit prosim ![]()