Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anukk no kdyz si to budes takto „programovat“, tak to tak bude… zkus si to naprogramovat jinak a lepe ![]()
@Payus teda to zavidim jak pribral
Šuša za tu samou dobu 2,8kg
a zacinam byt nervozni z toho ctvrtku ![]()
@Ba-stet a fotecka tvych vytvoru by nebyla?
hele asi pro ni bude nehlepsi. Je preci od maminky ![]()
Ja dala dnes Sašku na pohlidani tchyni… ve dve chodi spat, tak jsem ji ju dala do kocaru a jela pro Pavlika do skolky, odvezt Pavla pro auto a koupit par veci. Cca za půl hodky telefon, babicka na mrtvici, Saška v pozadi rvala jak kdyby ji nekdo vrazdil a ja na druhem konci mesta
takze fofr domu, coz teda ve špičce fakt uzasnej zazitek… mela jsem pocit ze pustili snad vsechny blbce z pakarny
kdyz jsem dorazila domu, tak mala uplne ruda, slzy jak hrachy a rvala tak jak jsem ji jeste nikdy neslysela…
malem me kleplo. Nemohla jsem ji uklidnit. Pak se uklidnila, ale cele odpoledne stalo za to. Byla jak klistatko a vubec se me nechtela pustit. Usnula asi na pul hodky a pak zase honem za mnou do naruce… ted chrupe, ale každou chvili se budi… ![]()
Tak ovulka zatím není, jak jsem říkala, něco se klube vlevo, tam to mám horší, tak uvidíme jak to dopadne. Jsem 13 DC folikul 12mm sliznice 5,9 v pátek ultrazvuk. ⛄️⛄️ Už tam mám a jsou připraveny k transferu.
@Coccinella 13 oou, to sis teda dala! Ze by první separační úzkost?
@Kriistyna držím pěsti
@Coccinella 13 to musí být ‚radost‘
@Payus Denda je veliký a frajer libový
@Ba-stet no vidíš, jak ti to šití pěkně jde a ve velkém
já dělala jedno leporelo skoro měsíc teď
Milánek totiž přestává přes den spát
dopoledne půlhoďka, po o hoďka a před večerem ještě tak 20min a toť vše, přátelé
to se všechno hned hůř stíhá ![]()
@MiliKuu vitej v klubu nespavcu…denan to hazi po 15minutach…jsem jak stroj…vse delam s nim…je to des…na zahradu mam takovou vychytavku…no je to vetes, ale ucel plni ![]()
@Ba-stet no nemysli si…mam udelanou tabulku a tam vas mam vsechny a Karlik je na meho muze takze si to pamatuju nooo
..ted pribude Anukk, pak Lamca a nakonec to nejlepsiii Kristynka ![]()
@Ba-stet jo no..stehuju to od zahonu k zahonu..jinak by nas uz plevel sezral. Fakt super vec, v kocare se kouli ze se bojim otocit hlavu aby nevypadl. Tady se max zamota nohou do site. A mam ho v pasti hahaaa ![]()
@Payus tyvogo, vychytávka
mám taky někde druhorukou cestovní postýku
a potřebovala bych plevelit jak sůl
no tak to zítra pohledám a uvidíme, jak se to ujme
díky za tip ![]()
@Kriistyna píše:
Tak ovulka zatím není, jak jsem říkala, něco se klube vlevo, tam to mám horší, tak uvidíme jak to dopadne. Jsem 13 DC folikul 12mm sliznice 5,9 v pátek ultrazvuk. ⛄️:sno
Určitě to klapne, neboj…ať dám na konci jakéhokoliv smajlíka, ve finále mi to uloží otazníky
@Payus píše:
@MiliKuu vitej v klubu nespavcu…denan to hazi po 15minutach…jsem jak stroj…vse delam s nim…je to des…na zahradu mam takovou vychytavku…no je to vetes, ale ucel plni
To je dobrý náhodou 💪 mě spí Vítek mezi jídly po 30 minutách už dlouho..
Tak my měli dnes zas jednou vydařený den. Měli jsme generálku na křtiny - vítání občánků. Řvalo jediné dítě, hádejte čí? V restauraci, kam jsem se hrozně těšila na oběd, už nasadila tóninu zabijačka, takže jsme zrušili objednávku a šli. Cestou se lehce uklidnila, takže jsme to vzali přes pracák, kam jsem KONEČNĚ chtěla podat rodičák. Už jsem ho podala mailem, ale vrátili mi to, že když skončil nouzový stav, tak ať si pěkně přijdu. Mezi dveřma tam mají dva stolky s plexisklem a stojí se jednotná fronta na schodech. No, jednotná - ukázalo se, že takoví ti oprsklíci, co jsou hodně nepříjemní, jdou vždy přednostně. Takže když jsem tam stála 45 minut a nepohla jsem se o jediné místo, tak jsem to vzdala. Muž zahlédl, že se dá objednat na přesný čas. Tak jsem rovnou odtamtud zavolala, abych se domluvila a bylo mi řečeno, že to mám poslat mailem!!! Pak jsme s jazykem na vestě dorazili domu, abych trochu pofackovala místní bordel a že přijde tchán s tchyní podívat se na Anku. Ta byla přetažená a protivná, já úplně odvařená, na všechno jsem odpovídala jednoslovně, takže společnice na jedničku
Nakonec jsem vymázla se psem. Hrozně se mi nechtělo, ale zachránilo mě to…