Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet ja to rikam ze mam tu palici prehratou
dyt ty jsi prazanda…a ja jsem telatko
beru tvou nabidku
a gratuluju k rodicaku Baru a hlavne ze to zvladla ve zdravi a nikoho neuderila ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Payus dekujemeu nas dnes spaci outfit takto… ten z predesle fotky nevydržel napor z plinky
a koukam ze mame stejneho slona, jen ruzoveho
Prý nápor z plínky
jak to pomlouváš svoje miminečko. Určitě to byl obláček se třpytkami 😁 my dnes jen overal:
Jako já upřímně bych byla taky radši za nějaký termín pozdní září/říjen, jelikož bychom nemuseli s Milánkem chcípnout vedrem
ale uvidíme, jak se tady teda posbíráme
a @Ba-stet gratuluju k rodičáku
![]()
@Ba-stet píše:
@Jitule K Hele a fakt to neumíš, nebo jsi to jeste poradne nezkoušela? Ja jsem taky myslela, že neumim, dokud se neodehrály Hunger Games na socialce![]()
![]()
Zkoušela jsem to párkrát, ale celá se rozklepu jakmile začne řvát. Navíc musí mít okolo sebe (až teď poslední měsíc) absolutní klid, tv vůbec nesmí jít, všichni z místnosti pryč jinak mě mlátí a držkuje a nechce sát. Milostpán 🤦 někdy si říkám, že to kojení moc výhoda není, do termosky bych vzala vařící vodu a podle potřeby umíchala. Teď mi zase nechce vůbec láhev, takže když odsávám po příkrmech ( někdy si jen cucne), musím to pak zamrazit nebo zdělat do kaše. Jak může takový skrček takhle měnit názory na věci 🙈 nejdřív nechtěl prsa a teď zase láhev. 🤔 🙉
@Ba-stet píše:
Tyjo, holky, ani jsem se nepochlubila - ve středu se mi podařilo podat rodičak!!! 🍾 🍾 🍾
Ty jo, dobrá ![]()
@MiliKuu to by mohl uz i sedet v tom zari..
Ja se podridim vsem, mam to do prahy hodku cesty takze na pohodu, jak se domluvite aby to vyhovovalo vsem. Ja z hecu teda prubla tu sedacku ale je v ni ztracenej
@Jitule K píše:
Zkoušela jsem to párkrát, ale celá se rozklepu jakmile začne řvát. Navíc musí mít okolo sebe (až teď poslední měsíc) absolutní klid, tv vůbec nesmí jít, všichni z místnosti pryč jinak mě mlátí a držkuje a nechce sát. Milostpán 🤦 někdy si říkám, že to kojení moc výhoda není, do termosky bych vzala vařící vodu a podle potřeby umíchala. Teď mi zase nechce vůbec láhev, takže když odsávám po příkrmech ( někdy si jen cucne), musím to pak zamrazit nebo zdělat do kaše. Jak může takový skrček takhle měnit názory na věci 🙈 nejdřív nechtěl prsa a teď zase láhev. 🤔 🙉
Ten Ti teda dava 🙊 Nj, separačka, ma nárok. Anka bere mliko ve vsech pozicích, uz jsem kojila i za chůze (chvilku teda) ![]()
@Payus @Ba-stet a ještě jednu výhodu má ten podzim - už bude po prázdninách a v zoo bude míň lidí
Pájo, já to mám sice do Prahy tři a pak ještě x přes Prahu (jeliko jsem s kočárem Prahou ještě nejela, tak to z Hlaváku do ZOO nebude taková sranda na chvíli jak sama za sebe frajerka
), ale je mi upřímně fuk, jestli to bude v červenci, říjnu nebo lednu
spíš ale kvůli tomu horku (v autě cestou na vlak, ve vlaku, v metru ani ne, ale pak i v buse i v zoo a cestou zpět to samé) a taky v Praze nesnáším to, o čem Pokáč zpívá v až moc popisné písničce Aromatické léto ![]()
@Jitule K píše:
Prý nápor z plínkyjak to pomlouváš svoje miminečko. Určitě to byl obláček se třpytkami 😁 my dnes jen overal:
Jj, oblacek. Jen ty trpytky desne uspinily jak bodycko tak kratasky ![]()
@Ba-stet píše:
Ten Ti teda dava 🙊 Nj, separačka, ma nárok. Anka bere mliko ve vsech pozicích, uz jsem kojila i za chůze (chvilku teda)
Předtím jsem přehlédla, že tu slezinu plánujete na září? To by už nemusel tolik cucat 🤔 a do Zoo, jo? Akorát první 4.9. víkend v září a ten poslední na Václava nemůžu. 🙈 přiblížila bych se zeptat autem, ale Prahu vůbec neznám. Podle mě třetí víkend bývá babí léto ![]()
@Ba-stet píše:
Anka je připravena na dnešní křtiny. Řve už od rána![]()
To je holka šikovná, nic nepodcení ani přípravu 😂
@Ba-stet o to je určitě patřičná nádhera
tak snad to bude aspoň trochu krásný den
užijte si to ![]()