IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
2.7.20 16:51

@Payus já vím, ale to bude pro mě dost tezky na psychiku dostat to a i přesto zjistit, ze jsem těhotná :lol: no na testu není nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.7.20 17:29

@Kriistyna ja teda ani nevim jak tedy car pak postupuje, ptz asi bych nevysazovala nic ikdybych krvacela..cekala bych na vysledky krve. Tohle uz se musi prece zlomit, to by v tom byl cert aby se to nepovedlo holka nase…moc na tebe myslim, tak doufam ze poradne skytas :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.7.20 17:43

@Payus no tady mám mít pozitivní test za 14 dni a mám zavolat oni mě objednají na krev A asi ultrazvuk týden po…
Naberu se v práci v úterý, to už bude 13 dni to by mělo být 100 pro už… dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.7.20 17:50

@Kriistyna a jak se ti libi v novem? Jak to na tebe pusobi? Jinak jsem docitala a strasne me prekvapili ty rozdilny nazory na kvalitu embryi, jako husty..ale jak psala Baru, vubec bych se tim nestresovala..Ana je dukaz❤️ ja neznam do ted jak bylo embryo kvalitni, at bylo jaky bylo stacilo to. Tynus ja stale zapominam ze pro tebe je nabrat krev jak pro me udelat si caj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.7.20 17:52

@Ba-stet ja přes den uspavam v kocare. Jak dvakrat zivne a zacne smudlat levé ocko, tak ji dam do kocaru a vetsinou tak 5-10 min a spi. Vecer bohuzel uspavam v naruci, kdyz ji dam do postylky tak dostane hysterak. Usina u me a ja ji pak odlozim. Zvecera se ted hodne casto budi. Ale staci ji pochovat a hned zase spi. Ja varim vetsinou behem dopoledního spanku. Jak usne udelam rychle to „nejhorsi“ a pak postupne dodelavam. Nekdy zvladnu vse a nekdy to pak dovaruju s malou. Ja teda taky nezvladnu fungovat kdyz knoura. Je ted proste na prvnim miste a vse ostatni pocka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.7.20 19:18

@Coccinella 13 mam to stejne Vladi :hug: holky ja nemuzu vubec premyslet kdyz Dena huci, fakt nejsem schopna vnimat, delat neco jineho natoz se treba nejak rozhodnout. Kdyz Maty neco chce treba dovolit jestli muze tam a tam a Dena huci tak ja jsem v pasti… Jsem z toho v kreci :mrgreen: musi pockat az se zklidni a pak mi to musi rict znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.7.20 19:40

Holky děkuji za zkušenosti se šátkem. Ideál tedy ssi bude odzkoušet a pak se teprve rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.7.20 19:43

@Coccinella 13 Tak kočár u nás skončil už tak před měsícem, ten Anka úplně nesnáší. Jedině když je fakt vedro a nemůže do nosítka, tak za předpokladu, že jede po břiše, se uvolí v něm cca 20 minut zůstat. Pak řev (jako třeba dnes ráno :roll: ). Třeba v MHD parkuju kočár, vytahuju dítě a jdu si s ním sednout - věc, kterou jsem si vždycky říkala, že nebudu dělat, protože je to nebezpečné. Ale jestli nechci sobě i spolucestujícím připravit peklo na zemi, tak to jinak nejde. V autě ji do ruky pochopitelně neberu a je to děs, ještě že moc nejezdíme.

Jinak dopo jsem taky hodně stíhala. Nebo když si hrála na dece - ona mě v podstatě moc nepotřebuje, to jsem klidně začala něco vařit. Ale teď ze dne na den omezila spánek z nějakých 14 hodin na 6 8o Dopoledne nespala vůbec, odpoledne po tom čtyřhodinovém řvaní asi půl hodiny. Mně by ani nevadilo se jí víc věnovat, kor když tu pozornost nemusím dělit, ale ona ani není v nějakém přijatelném psychickém stavu. Doufám, že to byla jen nějaká výjimka. Dnes jí přišla vlastní bedýnka, tak zítra začínáme se zeleninovými obědy (pokud zvládnu uvařit :D )

Příspěvek upraven 02.07.20 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.7.20 19:48

@Lamicka2016 Za mě je určitě lepší zkoušet. A nechat si to ukázat. Nebo takhle, s tím šátkem by ses to dřív nebo později naučila, kdybys „musela“, ale třeba u nás bylo testování nosítek fakt klíčový, sedl až čtvrtý nebo pátý typ. Doteď mě štve, že nesedlo to MoniLu, i když jsem s tím naším spokojená… Další věc je, že u šátku platí ještě víc než u nosítek, že je lepší, když je už zanošený, protože je měkčí. A je jiné, když s tím počítáš (a třeba si i koupíš nový, ale víš, že se taky onosí a změkne), než když Ti přijde poměrně tvrdý hadr a ty se podle netu učíš, co a jak… Kdybys měla cestu/cesty do Prahy, dám Ti typ na super krám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.7.20 20:02

@Payus jako první dojem byl dobry a pan doktor je super, takže já jsem spokojena, už jsem toho názoru, ze je jedno kam pujdes jen potřebuješ stesti 🍀 🍀
No a taky byly to poslední 2 embrya je logicky, ze kvalita bude už horší… ale i tak se chytit můžou nebylo to zase tak zlý, spis ni nejde do hlavy, proč to proste nevychází. A je to už dost stresující a unavny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.7.20 23:27

@Ba-stet ja davam Sašku do hlubokeho uz jen na zahrade na spani. A i to se, nez usne, snazi posadit a protestuje ze nevidi. Jinak uz jezdime ven se sportakem. Vidi a je spokojena. Jak zacne usinat tak ji polozim a chrupe. V nositku chodi taky rada, ale tam jeste neusnula :roll: je jak surikata :mrgreen: a spat v nem fakt nechce. V aute nastesti v pohode, jezdime pomerne casto, tak jsem rada ze to je bez problemu ;) v sobotu pojedeme k nasim asi busem, tak to bude premiera :mrgreen: tak drzim pesti at Ance zitra chutna :pankac:

@Payus tak to jsem rada, ze to tak nemam jen ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.7.20 08:32

@Ba-stet @Coccinella 13 @Payus my máme teď už asi týden změnu režimu a ten, kdo to nedává, jsem já :oops: Milánek každý den spí jinak, přes den i večer, zaplaťbůh aspoň to usínání nejpozději v půl deváté se drží… ale dnes třeba vstával v 5:24, už jako úplně vyspaný :zed: a když hučí, tak jsem úplně marná též :oops: :lol: v kočáru se mu už taky bůhvíjak nelíbí, ale my stejně většinou jsme u baráku na dece, kočár používáme minimálně ;) dnes vykoukl čtvrtý zub :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.7.20 08:41

@MiliKuu Tak to jsem rada, ze nejsem sama :oops: Včerejší vecer byl zase očistec. Usnula hned v 19.30 a ve 20.15 už na mě volalo zcela bdělé miminko :zed: Tak jsem zkusila jinou strategii, nechala ji hrat si na dece, ale vyšlo to tak nastejno. V půl dvanácté už řvala děj se co děj. Pořád si myslim, že jsou to zuby, i když na dásni není ani náznak. Nakonec jsme ji zase dali nurofen a odpadla. Ale prece ji nemuzu denne cpat léky 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.7.20 10:33

U nas stale bezzubka. Ted prave vybiram jaky satek na letni cesty…nositko supr ale chxi neco lehouckyho aby to trosku luftovalo. Tak mi kamoska hodila odkaz a seznamuju se s latkami…pak pottebuju vychytat ty delky…no otestuju pristi tyden..kamaradka ma satku..no jeje…rikam pujc mi nejlevnejsi at se s tim nak skamaradim. Satky me oslivili na modernich nosickach…to prechazi zrak v cem devcata nosi sve poklady…
Dve noci ted infarktovy…houkal monitor…mlady pan v poradku jen cestuje a jak se nehybe spousti alarm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.7.20 10:34

@Ba-stet co ty gely na dasne? Nebo ty kousatka podobny dudliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí