Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna Femibion, vitamín D, vitamín E, Omega 3 a to je myslím vše. Snad jsem na nic nezapomněla
jo a mazala jsem si pupík Cytovital krémem.
Před stimulací jsem k tomu ještě měla Nosifol, Koenzym Q10.
@Lamicka2016 jo ten krém se mi líbil asi si ho objednam
na prsa. No 21.7. Jdu do caru, jsem zvedava, co mi řekne, asi ze mne mít radost nebude.
@Kriistyna držím palce Týnuš ať se to konečně zlomí. Dej si hlavně čas a opravdu bych trvala na generice pokud jí umí zařídit na vzp. ![]()
@Kriistyna Je mi to líto, Kriisty
Hele, a to crp značí normální zánět, jakože nemoc? Nemůžeš mít takový ten hnusný zánět, co kdysi měla Moníí? Že to v podstatě napadne i embrya? To už je fakt jediné, co mě napadá ![]()
Ahoj holky, mam dotaz pro me velice důležité!:) Mam 5 dní od iui. A 12 dní do ms. Zacinaj me bolet prsa skoro vždy me bolej před ms.Chci se zeptat ac je to krátká doba po inseminaci měla to. některá tak? U mě je vše v pořádku menstruaci mam ovulaci mám. přítel ma nižší spermio.
@Katulina77 beres utrogestanovy cipky? Je to progesteron hormon tehotenstvi takže ten to delava. Nebo můžeš být těhotná. ale to je asi brzo.
@Kriistyna Na tu genetiku bych se asi taky zeptala - aspoň abys věděla, jak se na to tvarej
Dvacka je teda ranec, ale kdybys měla znovu podstoupit treba šestkrát KET po x tisicich, tak je to asi fuk ![]()
@Katulina77 píše:
Ahoj holky, mam dotaz pro me velice důležité!:) Mam 5 dní od iui. A 12 dní do ms. Zacinaj me bolet prsa skoro vždy me bolej před ms.Chci se zeptat ac je to krátká doba po inseminaci měla to. některá tak? U mě je vše v pořádku menstruaci mam ovulaci mám. přítel ma nižší spermio.
Ja nikdy nebyla na iui, ale hadam, ze Ti to nikdo neřekne
Ty pocity PMS a raneho těhotenství jsou skoro totožné. Mne treba prsa jako asi jedinou tehotnou na svete nebolela.
@Kriistyna ne nicze neberu jsem v pořádku vse jak ma byt tak.mi.nic nedavali
akorat injekci dva dny pred inseminaci.
@Ba-stet ja mam uz taky dítě a taky me nebolela
Takze se priklanim k te variante pms.
@Katulina77 dávají se pak cipky i když ti nic neni
nebo to muže být i z toho ovitrellu, to mě taky bolely… těžko rict co to je, ale patří to k tomu… přece jenom jsi dostala hormony a tělo na to reaguje…
@Kriistyna no uvidím ale nervy uz hrajou, ze to zas nedopadne..😡
@Ba-stet genetiku mi proplatí, ale je tam doplatek20000 za práci caru, tu nikdo z pojišťovny nezaplatí.
No spis mě štve, ze někde je genetika zadarmo celá a někde se musí doplácet, ale nic jiného mi nezbývá, kdybych kvůli tomu dojizdela do Prahy, budu na tom stejně. Uvidíme, jak se domluvíme.