IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
7.7.20 13:33

@Kriistyna Femibion, vitamín D, vitamín E, Omega 3 a to je myslím vše. Snad jsem na nic nezapomněla :andel: jo a mazala jsem si pupík Cytovital krémem.

Před stimulací jsem k tomu ještě měla Nosifol, Koenzym Q10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 13:37

@Lamicka2016 jo ten krém se mi líbil asi si ho objednam :palec: na prsa. No 21.7. Jdu do caru, jsem zvedava, co mi řekne, asi ze mne mít radost nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
7.7.20 13:57

@Kriistyna držím palce Týnuš ať se to konečně zlomí. Dej si hlavně čas a opravdu bych trvala na generice pokud jí umí zařídit na vzp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 13:57

@Kriistyna Je mi to líto, Kriisty :,( Hele, a to crp značí normální zánět, jakože nemoc? Nemůžeš mít takový ten hnusný zánět, co kdysi měla Moníí? Že to v podstatě napadne i embrya? To už je fakt jediné, co mě napadá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 14:11

@Lamicka2016 budu doplácet 20 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 14:12

@Ba-stet nevím a nevím jak se na to přijde bez laparky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.7.20 15:24

Ahoj holky, mam dotaz pro me velice důležité!:) Mam 5 dní od iui. A 12 dní do ms. Zacinaj me bolet prsa skoro vždy me bolej před ms.Chci se zeptat ac je to krátká doba po inseminaci měla to. některá tak? U mě je vše v pořádku menstruaci mam ovulaci mám. přítel ma nižší spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 15:27

@Katulina77 beres utrogestanovy cipky? Je to progesteron hormon tehotenstvi takže ten to delava. Nebo můžeš být těhotná. ale to je asi brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 15:29

@Kriistyna Na tu genetiku bych se asi taky zeptala - aspoň abys věděla, jak se na to tvarej :think: Dvacka je teda ranec, ale kdybys měla znovu podstoupit treba šestkrát KET po x tisicich, tak je to asi fuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 15:32
@Katulina77 píše:
Ahoj holky, mam dotaz pro me velice důležité!:) Mam 5 dní od iui. A 12 dní do ms. Zacinaj me bolet prsa skoro vždy me bolej před ms.Chci se zeptat ac je to krátká doba po inseminaci měla to. některá tak? U mě je vše v pořádku menstruaci mam ovulaci mám. přítel ma nižší spermio.

Ja nikdy nebyla na iui, ale hadam, ze Ti to nikdo neřekne :nevim: Ty pocity PMS a raneho těhotenství jsou skoro totožné. Mne treba prsa jako asi jedinou tehotnou na svete nebolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.7.20 15:32

@Kriistyna ne nicze neberu jsem v pořádku vse jak ma byt tak.mi.nic nedavali :) akorat injekci dva dny pred inseminaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.7.20 15:34

@Ba-stet ja mam uz taky dítě a taky me nebolela :) Takze se priklanim k te variante pms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 15:35

@Katulina77 dávají se pak cipky i když ti nic neni :nevim: nebo to muže být i z toho ovitrellu, to mě taky bolely… těžko rict co to je, ale patří to k tomu… přece jenom jsi dostala hormony a tělo na to reaguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.7.20 15:37

@Kriistyna no uvidím ale nervy uz hrajou, ze to zas nedopadne..😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 15:37

@Ba-stet genetiku mi proplatí, ale je tam doplatek20000 za práci caru, tu nikdo z pojišťovny nezaplatí.

No spis mě štve, ze někde je genetika zadarmo celá a někde se musí doplácet, ale nic jiného mi nezbývá, kdybych kvůli tomu dojizdela do Prahy, budu na tom stejně. Uvidíme, jak se domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí