Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna Týnko, jsi první na tisící stránce, gratuluju
a k tomu, co se ti děje… je to naprd
toliko nervů, peněz, nadějí a nic z toho… ale nevzdávej to, jednou to dopadnout musí a snad to bude co nevidět… jsi statečná holka, někde na tebe čeká to nejstatečnější miminko ![]()
@Kriistyna píše:
@Ba-stet uvidíme co bude.
Taky mi to je líto…moc bych ti mimčo přála
ono to vyjde a pak budeš mít nejkrásnější miminečko
já se všem omlouvám, že píšu většinou stroze, ale nemám moc čas to tu všechno často číst, pak to jen prolítnu a občas napíšu…co vytvořit na Facebooku skupinku IVF Cube studie nebo tak něco? Tam jsem častěji a hlavně mi do psaní pořád neskáčou reklamy, pak si kolikrát vymažu román omylem ![]()
@MiliKuu dekuji
nevzdavam se, budu bojovat dal
snad už to vyjde ![]()
@Kriistyna píše:
@Ba-stet uvidíme co bude.
Taky mi to je líto…moc bych ti mimčo přála
ono to vyjde a pak budeš mít nejkrásnější miminečko
já se všem omlouvám, že píšu většinou stroze, ale nemám moc čas to tu všechno často číst, pak to jen prolítnu a občas napíšu…co vytvořit na Facebooku skupinku IVF Cube studie nebo tak něco? Tam jsem častěji a hlavně mi do psaní pořád neskáčou reklamy, pak si kolikrát vymažu román omylem ![]()
A co tuto skupinku „uzamcit“? Preci jen sem davame fotky deti a muze si to tu kdokoliv otevrit…
@Jitule K já fb nemám
@Coccinella 13 jsem pro
ale nevím, co a jak
já jsem marná i tady ![]()
@MiliKuu píše:
@Jitule K já fb nemám@Coccinella 13 jsem pro
ale nevím, co a jak
já jsem marná i tady
Právě, že si to tu může každý přečíst a podívat se na děti ![]()
@Jitule K píše:
Právě, že si to tu může každý přečíst a podívat se na děti
Co WhatsApp skupinu?
Nejsem proti to zamknout, i když si myslím, ze jak nekdo cizi uvidi 1000 stran plku o nevolnostech a prikrmech, tezko to bude číst
Fotky se daji promazat. Ja to jednou za cas dělám, aby tu nevisely…
@Ba-stet Baru ty jsi nějak řešila látkové plenky viď? jste nakonec u nich? je nějaká skupina, doporučení? My bychom je rádi zkusily a samozřejmě na cestování jednorázové.
@Lamicka2016 píše:
@Kriistyna Femibion, vitamín D, vitamín E, Omega 3 a to je myslím vše. Snad jsem na nic nezapomnělajo a mazala jsem si pupík Cytovital krémem.Před stimulací jsem k tomu ještě měla Nosifol, Koenzym Q10.
A to jsi brala všechno dohromady?
@Kriistyna v průběhu celého dne. Nejdřív jsme brala ještě i GS mimistar forte, ale pak těsně před KET mi došlo, že se docela přecpávám listovkou takže ten jsme pak vysadila.