IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
7.7.20 16:54

@Ba-stet uvidíme co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.7.20 19:25

@Kriistyna Týnko, jsi první na tisící stránce, gratuluju :kytka: a k tomu, co se ti děje… je to naprd :( toliko nervů, peněz, nadějí a nic z toho… ale nevzdávej to, jednou to dopadnout musí a snad to bude co nevidět… jsi statečná holka, někde na tebe čeká to nejstatečnější miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
7.7.20 19:41
@Kriistyna píše:

Taky mi to je líto…moc bych ti mimčo přála :hug: ono to vyjde a pak budeš mít nejkrásnější miminečko :dance: já se všem omlouvám, že píšu většinou stroze, ale nemám moc čas to tu všechno často číst, pak to jen prolítnu a občas napíšu…co vytvořit na Facebooku skupinku IVF Cube studie nebo tak něco? Tam jsem častěji a hlavně mi do psaní pořád neskáčou reklamy, pak si kolikrát vymažu román omylem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 19:41

@MiliKuu dekuji :srdce: nevzdavam se, budu bojovat dal :srdce: snad už to vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
7.7.20 19:42

@Jitule K Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
7.7.20 19:44
@Kriistyna píše:

Taky mi to je líto…moc bych ti mimčo přála :hug: ono to vyjde a pak budeš mít nejkrásnější miminečko :dance: já se všem omlouvám, že píšu většinou stroze, ale nemám moc čas to tu všechno často číst, pak to jen prolítnu a občas napíšu…co vytvořit na Facebooku skupinku IVF Cube studie nebo tak něco? Tam jsem častěji a hlavně mi do psaní pořád neskáčou reklamy, pak si kolikrát vymažu román omylem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.7.20 19:57

@Jitule K S FB jsem marná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.7.20 22:17

A co tuto skupinku „uzamcit“? Preci jen sem davame fotky deti a muze si to tu kdokoliv otevrit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.7.20 01:55

@Jitule K já fb nemám :mrgreen: @Coccinella 13 jsem pro :palec: ale nevím, co a jak :mrgreen: já jsem marná i tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
8.7.20 06:42
@MiliKuu píše:
@Jitule K já fb nemám :mrgreen: @Coccinella 13 jsem pro :palec: ale nevím, co a jak :mrgreen: já jsem marná i tady :lol:

Právě, že si to tu může každý přečíst a podívat se na děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
8.7.20 06:43
@Jitule K píše:
Právě, že si to tu může každý přečíst a podívat se na děti :zed:

Co WhatsApp skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.7.20 06:50

Nejsem proti to zamknout, i když si myslím, ze jak nekdo cizi uvidi 1000 stran plku o nevolnostech a prikrmech, tezko to bude číst :D Fotky se daji promazat. Ja to jednou za cas dělám, aby tu nevisely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.7.20 08:51

@Ba-stet Baru ty jsi nějak řešila látkové plenky viď? jste nakonec u nich? je nějaká skupina, doporučení? My bychom je rádi zkusily a samozřejmě na cestování jednorázové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
8.7.20 09:13
@Lamicka2016 píše:
@Kriistyna Femibion, vitamín D, vitamín E, Omega 3 a to je myslím vše. Snad jsem na nic nezapomněla :andel: jo a mazala jsem si pupík Cytovital krémem.Před stimulací jsem k tomu ještě měla Nosifol, Koenzym Q10.

A to jsi brala všechno dohromady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.7.20 09:16

@Kriistyna v průběhu celého dne. Nejdřív jsme brala ještě i GS mimistar forte, ale pak těsně před KET mi došlo, že se docela přecpávám listovkou takže ten jsme pak vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí