Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus hezký víkend Pájo
@Ba-stet já bych tu kapsičku se lžičkou 100% proklela do třetího kolene
Milánek po všem sahá při jídle a úplně vidím, jak si zmáčkne kapsičku a přes lžičku ho to celého…no potřísní
@Coccinella 13 tak ať se brzo uzdraví Šuška ![]()
Milánek mi dal ‚krásný‘ dar k narozeninám - přes plenku a tepláčky… no potřísnil nový koberec
zas… aspoň nebolí bříško ![]()
@MiliKuu Všechno nejlepší a gratuluju ke krásnému dárku
(promiň, ale
). Tyjo, nám se tohle ještě nestalo, ani když Anka vylučovala jednou za tři dny. Ale vím, že mě „od kolen po krk“ taky jednou čeká ![]()
@MiliKuu ty jsi oslavenecek berusko? Tak to jen to nejkrasnejsi zlato
moc moc zdravi, lasky a rodine pohody. Mam te mooc rada
uzij si svuj krasny den. A milanek je teda poklad, takovy darek…to je proste sen ![]()
Ps: dovca az v srpnu, ale uz ted sehnat termin je umeni ![]()
@Ba-stet @Payus no není to poprvé
minulý týden jsem musela vyprat komplet autosedačku ze stejného důvodu (a to taky nebylo poprvé)..
ono totiž buď má zácpu, nebo švestkovou šťávu a polozácpu, která ale pak jde všemi směry
děkuju za přání, každop narozeniny nijak neprožívám ![]()
Tak řepa u nás dnes neproběhla. To si poslechněte, jaký jsem vemeno. Vařila jsem ji půl dne a stejně byla tvrdá a navíc jsem u toho spálila ne jeden, ale DVA hrnce. Ten první (jen lehce zasmrádlý) byla moje blbost, ale do toho druhého jsem dolévala asi 398× vodu
Byla jsem tak naštvaná, že jsem si z fleku přes bazar objednala parní hrnec ![]()
@Ba-stet Barci ja koupila plntelny z drmaxe…Denis mi ty od Kubika vycucne tk doufam ze tyhle taky da a lzicku budu moct nechat doma ![]()
@Ba-stet repu Denisovi pecu v alobalu v troube. Pichnu do ni nozem krz alobal a kdyz projde je to..vychladne oloupu a mixnu. Ale parni hrnec dobra vec ten se neztrati ![]()
@Ba-stet to jako fakt?
haha tak já řepu poprvé dělala na páře asi půl hodiny, a pak to normálně mixla ![]()
@Payus Joo? Tak mi pak dej vedet, co na ty kapsičky Denda říkal
A od kdy mu je dáváš? Ja prave myslela, ze mimina si s nima moc neporaděj, proto me zaujala ta přídavná lžička
A dík za tip na pečení. To me napadlo i u jine zeleniny, že he to i chutnější, ale nikde jsem nenašla, ze by se detem peklo. Ja teda řepu nemusim a po tomhle moje averze ještě vzrostla ![]()
@kocourek88 Jsem prostě kopyto, no
Přitom normalne vařím docela slušně. Ale za pul hodky nemohla byt přece hotová. I když je fakt, ze ja nemixuju, ale mačkám, tak jsem čekala, az bude fakt jak maslo ![]()
@Ba-stet ono se to spani meni tak nejak porad. Jsou dny kdy spi hodne a pak treba trikrat po pul hodine…
ted teda nic moc, ale je ji kocicce blbe
jj, Pavlik je zlato. Ale neboj, zazlobit umi taky opravdu poradne ![]()
@Jitule K ja teda delam repu, batat i dyni vzdy s bramborama, tak cca pul na pul, plus maso a Sašce to chutna moc. Ale samotne to taky moc nechtela. Jj, je to moje zlato, i kdyz zazlobit umi poradne ![]()
@Payus dekujeme, no zatim je to horsi tak snad se to brzy zlomi. Dnes ji zacalo z nosanku pekne tect (ale hlavne ze to neni zarazene) a vecer mela teplotu 38. Tak jsem dala Panadol a snad to bude o. k.
@MiliKuu děkujeme a preji krasne narozeniny! At jste vsichni zdravi, stastni a spokojeni
Moc hezky darek jsi dostala
Milanek proste vi jak te potěšit ![]()
@Ba-stet u nas uz to bylo (a ne jednou), ale nebylo to od kolen po krk, ale od hlavy k pate
a nedavno teda i po hrackach
ja delam vetsinu veci na pare (do hrnce vodu na to parak) a pak taky mackam. Ale repa je ted tvrda (uz je stara), nova jeste neni, tak tu varim a taky celkem dlouho. Obcas neco i upecu, ale do alobalu nebalim. Preci jen je to hlinik a uvolnuje nedobroty… ![]()
@Payus sikula, u nas cucani moc neleti. Teda zkouseli jsme jednou a byly jsme jako prasatka obe
takze jeste chvili pockam a pak zase zkusime ![]()
@Ba-stet ty heleď já mě přišla v pohodě
jako máslo teda fakt nebyla, ale na skus byla měkká tak akorát. Rozmixla se mi taky v pohodě a malému chutná, takže asi dobrý ![]()
@Ba-stet hlasim ze vycucnul to raz dva. Prvni dve kupovany kapsicky jsem mackala venku na pankace na lzicku, ale pak prisel na to ze muze tahat a uz taha. Akorat musim rict ze kase mu jde hur vytahnout. Ovocny prikrmy uplne v klidu. Obedy venku davam na lzicku, at ma co ma kdyby nahodou chtel delat cunika. @Coccinella 13 Vladi vy jste teda regulerne nemocny, i teplotky. Se nastydla nebo snad bacil nakej? Takhle v lete stonat je na pytel..ne ze v zime by to bylo zabavnejsi..ale kdo chce mit teplotu v lete ve vedru
@kocourek88 Denisovi repa taky chutna..on sni teda fakt co pred nej dam (Maty takhle taky papal do 3 let, ted je vybiravej az hruza) ale ven jde hur, za to tresne ty jedou 💩 ![]()
@Coccinella 13 Jaka byla noc? Co teplota? Chudik Saška
Jinak ta řepa uz byla nová, mela i krasny mlady listy. Ja mam prave taky hrnec a pařáček a prudi mě to. Vodu dolevam i na blbou cuketu, ktera je hned. Chtela jsem takovou tu napařovací vložku z ikey, ale asi ji prestali dělat
Tak jsem mrkla na jine a nasla jsem akorat vlozkuni s hrncem za dvojnásobnou cenu nez je ten parni. Tak ho v pondělí vyzvednu a az ho nebudu potřebovat, tak se jo zbavím ![]()
@kocourek88 Ja to nemyslela tak, ze chudakovi Danikovi davas syrovou řepu
, ale ze jsem asi cekala mnohem vetsi měkkost, nez ktere je repa schopna ![]()
@Payus Dik za recenzi
Tak ja jednu zkusim a uvidím.
@Ba-stet píše:Úplně chápu, já připálila jeden 🙈 některé holky si kupují předvařenou řepu. U nás se stejně neosvědčila, tak si s tím hlavu lámat nebudu
Tak řepa u nás dnes neproběhla. To si poslechněte, jaký jsem vemeno. Vařila jsem ji půl dne a stejně byla tvrdá a navíc jsem u toho spálila ne jeden, ale DVA hrnce. Ten první (jen lehce zasmrádlý) byla moje blbost, ale do toho druhého jsem dolévala asi 398× voduByla jsem tak naštvaná, že jsem si z fleku přes bazar objednala parní hrnec