IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
10.7.20 12:01

@Payus hezký víkend Pájo :hug: @Ba-stet já bych tu kapsičku se lžičkou 100% proklela do třetího kolene :oops: Milánek po všem sahá při jídle a úplně vidím, jak si zmáčkne kapsičku a přes lžičku ho to celého…no potřísní :mrgreen: @Coccinella 13 tak ať se brzo uzdraví Šuška :kytka:

Milánek mi dal ‚krásný‘ dar k narozeninám - přes plenku a tepláčky… no potřísnil nový koberec :zed: zas… aspoň nebolí bříško :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.7.20 12:05

@MiliKuu Všechno nejlepší a gratuluju ke krásnému dárku :mrgreen: (promiň, ale :mrgreen: :mrgreen: ). Tyjo, nám se tohle ještě nestalo, ani když Anka vylučovala jednou za tři dny. Ale vím, že mě „od kolen po krk“ taky jednou čeká 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.7.20 12:14

@MiliKuu ty jsi oslavenecek berusko? Tak to jen to nejkrasnejsi zlato :srdce: moc moc zdravi, lasky a rodine pohody. Mam te mooc rada :hug: uzij si svuj krasny den. A milanek je teda poklad, takovy darek…to je proste sen :lol:
Ps: dovca az v srpnu, ale uz ted sehnat termin je umeni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.7.20 17:38

@Ba-stet @Payus no není to poprvé :oops: minulý týden jsem musela vyprat komplet autosedačku ze stejného důvodu (a to taky nebylo poprvé).. :oops: ono totiž buď má zácpu, nebo švestkovou šťávu a polozácpu, která ale pak jde všemi směry :oops: :lol: děkuju za přání, každop narozeniny nijak neprožívám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.7.20 18:54

Tak řepa u nás dnes neproběhla. To si poslechněte, jaký jsem vemeno. Vařila jsem ji půl dne a stejně byla tvrdá a navíc jsem u toho spálila ne jeden, ale DVA hrnce. Ten první (jen lehce zasmrádlý) byla moje blbost, ale do toho druhého jsem dolévala asi 398× vodu :zed: Byla jsem tak naštvaná, že jsem si z fleku přes bazar objednala parní hrnec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.7.20 19:26

@Ba-stet Barci ja koupila plntelny z drmaxe…Denis mi ty od Kubika vycucne tk doufam ze tyhle taky da a lzicku budu moct nechat doma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.7.20 19:37

@Ba-stet repu Denisovi pecu v alobalu v troube. Pichnu do ni nozem krz alobal a kdyz projde je to..vychladne oloupu a mixnu. Ale parni hrnec dobra vec ten se neztrati :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.7.20 21:38

@Ba-stet to jako fakt? :lol: :lol: haha tak já řepu poprvé dělala na páře asi půl hodiny, a pak to normálně mixla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.7.20 22:47

@Payus Joo? Tak mi pak dej vedet, co na ty kapsičky Denda říkal :palec: A od kdy mu je dáváš? Ja prave myslela, ze mimina si s nima moc neporaděj, proto me zaujala ta přídavná lžička :think: A dík za tip na pečení. To me napadlo i u jine zeleniny, že he to i chutnější, ale nikde jsem nenašla, ze by se detem peklo. Ja teda řepu nemusim a po tomhle moje averze ještě vzrostla :D

@kocourek88 Jsem prostě kopyto, no :D Přitom normalne vařím docela slušně. Ale za pul hodky nemohla byt přece hotová. I když je fakt, ze ja nemixuju, ale mačkám, tak jsem čekala, az bude fakt jak maslo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.7.20 23:40

@Ba-stet ono se to spani meni tak nejak porad. Jsou dny kdy spi hodne a pak treba trikrat po pul hodine… :nevim: ted teda nic moc, ale je ji kocicce blbe :roll: jj, Pavlik je zlato. Ale neboj, zazlobit umi taky opravdu poradne :cert:

@Jitule K ja teda delam repu, batat i dyni vzdy s bramborama, tak cca pul na pul, plus maso a Sašce to chutna moc. Ale samotne to taky moc nechtela. Jj, je to moje zlato, i kdyz zazlobit umi poradne ;)

@Payus dekujeme, no zatim je to horsi tak snad se to brzy zlomi. Dnes ji zacalo z nosanku pekne tect (ale hlavne ze to neni zarazene) a vecer mela teplotu 38. Tak jsem dala Panadol a snad to bude o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.7.20 23:52

@MiliKuu děkujeme a preji krasne narozeniny! At jste vsichni zdravi, stastni a spokojeni :kytka: Moc hezky darek jsi dostala :mrgreen: Milanek proste vi jak te potěšit ;)

@Ba-stet u nas uz to bylo (a ne jednou), ale nebylo to od kolen po krk, ale od hlavy k pate :mrgreen: a nedavno teda i po hrackach :oops: ja delam vetsinu veci na pare (do hrnce vodu na to parak) a pak taky mackam. Ale repa je ted tvrda (uz je stara), nova jeste neni, tak tu varim a taky celkem dlouho. Obcas neco i upecu, ale do alobalu nebalim. Preci jen je to hlinik a uvolnuje nedobroty… :oops:

@Payus sikula, u nas cucani moc neleti. Teda zkouseli jsme jednou a byly jsme jako prasatka obe :mrgreen: takze jeste chvili pockam a pak zase zkusime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.7.20 08:19

@Ba-stet ty heleď já mě přišla v pohodě :lol: jako máslo teda fakt nebyla, ale na skus byla měkká tak akorát. Rozmixla se mi taky v pohodě a malému chutná, takže asi dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
11.7.20 09:52

@Ba-stet hlasim ze vycucnul to raz dva. Prvni dve kupovany kapsicky jsem mackala venku na pankace na lzicku, ale pak prisel na to ze muze tahat a uz taha. Akorat musim rict ze kase mu jde hur vytahnout. Ovocny prikrmy uplne v klidu. Obedy venku davam na lzicku, at ma co ma kdyby nahodou chtel delat cunika. @Coccinella 13 Vladi vy jste teda regulerne nemocny, i teplotky. Se nastydla nebo snad bacil nakej? Takhle v lete stonat je na pytel..ne ze v zime by to bylo zabavnejsi..ale kdo chce mit teplotu v lete ve vedru :roll: @kocourek88 Denisovi repa taky chutna..on sni teda fakt co pred nej dam (Maty takhle taky papal do 3 let, ted je vybiravej az hruza) ale ven jde hur, za to tresne ty jedou 💩 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.7.20 10:01

@Coccinella 13 Jaka byla noc? Co teplota? Chudik Saška :hug: Jinak ta řepa uz byla nová, mela i krasny mlady listy. Ja mam prave taky hrnec a pařáček a prudi mě to. Vodu dolevam i na blbou cuketu, ktera je hned. Chtela jsem takovou tu napařovací vložku z ikey, ale asi ji prestali dělat 8o Tak jsem mrkla na jine a nasla jsem akorat vlozkuni s hrncem za dvojnásobnou cenu nez je ten parni. Tak ho v pondělí vyzvednu a az ho nebudu potřebovat, tak se jo zbavím :think:

@kocourek88 Ja to nemyslela tak, ze chudakovi Danikovi davas syrovou řepu :hug:, ale ze jsem asi cekala mnohem vetsi měkkost, nez ktere je repa schopna :palec:

@Payus Dik za recenzi :palec: Tak ja jednu zkusim a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
11.7.20 11:09
@Ba-stet píše:
Tak řepa u nás dnes neproběhla. To si poslechněte, jaký jsem vemeno. Vařila jsem ji půl dne a stejně byla tvrdá a navíc jsem u toho spálila ne jeden, ale DVA hrnce. Ten první (jen lehce zasmrádlý) byla moje blbost, ale do toho druhého jsem dolévala asi 398× vodu :zed: Byla jsem tak naštvaná, že jsem si z fleku přes bazar objednala parní hrnec :roll:
Úplně chápu, já připálila jeden 🙈 některé holky si kupují předvařenou řepu. U nás se stejně neosvědčila, tak si s tím hlavu lámat nebudu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí